Mit szólnátok ha a férjetek azt mondaná elhizottak vagytok? (61KG 168CM) Én ezt tulzásnak érzem és szarul esik. Vastag a combom ez tény de mikor 55 kg voltam akkor is vastag volt. és most ezzel bánt mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 11:35
11/35 anonim válasza:
Orvosilag és esztétikailag nem ugyanott van a határ a túlsúlynál. (Amúgy az elhízott a köznyelvben ennek a szinonímája, teljesen más az orvosi és a köznyelv)
12/35 anonim válasza:
poénból vennék neki egy csontvázat, aztán megmondanám, h azt ölelgesse, ha én nem jövök be neki :)
én magasabb és szélesebb vagyok mint te, a párom mégis megőrül értem :) najó, tegyük hozzá, h ő sem egy nyápic kiscsávó :)
13/35 anonim válasza:
1 nem vagy elhízva, hanem normális a súlyod
2 sport biztosan rád férne
3 a válópert meg add be, mert itt nem az a probléma, hogy szerinte kövér vagy
14/35 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy mondta neked, és milyen szövegkörnyezetben. Tegnap (vagy tegnapelőtt) volt itt egy kérdés egy asszonytól, aki addig nyaggatta a szerencsétlen férjét, amíg az ki nem mondta, hogy igen van rajta pár kiló felesleg. Utána meg ő (az asszony) volt megsértődve.
15/35 anonim válasza:
Én 170Cm vagyok, és 68kg. És baromi jól érzem így magam. Ha ilyesmit mondana a férjem...nem is tudom. Biztos visszavágnék neki valamivel. Nekem sem esne túl jól, az biztos.
16/35 anonim válasza:
Jesszusom, ilyen adatokkal elhízott???? Nem normális az az ember! Én is 165 cm vagyok és kb. 68 kg. Rajtam van már felesleg, de kórosan elhízottnak nem mondanám még magam sem, inkább molettnek. Azzal, hogy valakinek nagy a combja vagy feneke vagy mindegy mi (nekem pl. a hasam és utálom) nem biztos, hogy tud tenni ellene, mert lehet, hogy genetika. Ha 55 kilósan a 168 cm-hez képest is nagy volt, akkor az nagy valószínűséggel hajlam. Hallod jó nagy bunkó a férjed, ha ezek ellenére ezt mondja neked! Én biztos kiosztanám. Eleve az tény, hogy mindent el lehet mondani, csak tudni kell, hogyan. Ha azt mondja, el vagy hízva, nekem sz..rul esne. Ha úgy próbálkozna, hogy próbálj tornázni vagy én imádlak így is, de az egészségednek nem tesz jót a túlsúly, na ezek már mások. Egyébként ő tökéletes? Szóval nem tudom hogy lehet ekkor p...raszt valaki, már bocsánat!
17/35 anonim válasza:
nyugodtan le lehet pontozni a kérdezőnek abszolút jó a súlya és ahol egy ilyen dolog felemrül ott már tényleg kételkedni lehet a kapcsolaton...
18/35 anonim válasza:
A testkompozíció se mindegy. Ha valakin nincs izom, akkor tényleg sok. Ha van izom, akkor a férjed hülye.
155 cm vagyok, amikor nem volt rajtam izom 50 kilóval is hörcsögformám volt. Azóta sportolok, mivel az izom nehezebb, most már az 50 az ideális súlyom (előtte 45-46 volt).
19/35 anonim válasza:
170 cm vagyok és 74 kiló,. párom szerint gyönyörű, szuper testtel, imád. Tudom, hogy nincs igaza, de ha neki ennyire tetszek így, az jól esik. Nekem rosszul esne, ha azt mondaná, el vagyok hízva, és ezzel piszkálgatna időnként. Szerintem ez egy nagyon "veszélyes" dolog a nők körében, egy párjára odafigyelő férfi normálisabban közli (menjetek el mozogni, mert az jó, stb.).
20/35 anonim válasza:
Elhízott? Ez azért durva!!! 40-es méret lehetsz!! Én 58 kg és 168 cm vagyok és kimondottan vékony, a férjed remélem, valami izompacsirta, hogy ezt mondta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!