Mit szólnátok hozzá ha a férjetek, nem adná oda csak a fizetése felét nektek, a másik felét az anyának meg a tesójának adná?
Egyrészt nem várom el, hogy NEKEM adja. Költse a számlákra, a házra, a gyerekekre, magára, és tegyen félre belőle. Ezt várom el. Másrészt nem tűrném el, hogy hosszabb távon NEKIK adja. Nem az anyját meg a testvérét kéne pénzelnie, hanem a gyerekeit, jobbá tenni az életkörülményeket, takarékoskodni.
De minden körülmény kérdése, ha az édesanyja, testvére bajban van, egy bizonyos szintig úgy gondolom, kötelessége segíteni. Egész addig, amíg ez nem megy a saját, felesége ,gyerekei életének rovására.
Volt már ilyen kérdés,olvass vissza.
Az rendben,hogy nem adja oda a fizetését konkrétan bele a kezedbe,ha vásárol és számlát fizet.
De hogy az anyjának adja meg testvérének????Mégis miért???Erről sürgősen elbeszélgetnék vele,az anyával és a testvérrel is.Ha nem használ,lelépnék.
Ez a kérdés már kivolt írva nem???
Sok választ kaptál,és azt,hogy ezt nem nyelnénk le,hogy a gyereknek nincs pénz mert a tesónak,meg anyukának kell!!!!
Hát először is nem adnám oda senkinek sem a pénzem. Még neked sem én kerestem én osztom be ennyi.
Tesónak nem adnék semmit keressen magának pénzt nem vok az apja.
Anyámnak adnék ha szüksége lenne rá, de nem a felét miközben van lakáshitelem.
De a helyzetedben valószínűleg kiakadnék van már saját családja akire elköltheti az összes pénzét.
De nem mondok többet mert a részleteket nem ismerem.
Nem kell kétszer írni,megértem egyből is.....
Úgy,hogy felesbe fizettek.Nem úgy,hogy leadja a fizetését.Szándékosan idézőjelbe tettem,műveletlenebbek és nehezebb felfogásúak kedvéért.
Egyébként nem neked írtam,hanem az előzőnek,úgyhogy ne okoskodj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!