Ha a férjetek a ti krémeiteket magára kenné mit szólnátok? én kiakadtam megvettem egy krémet 5ezerért ő meg magárakente 2 nap alatt amit én 2 hónapig picit kivéve használok
Ez most komoly? beírod a gyakorikerdesekbe a személyes magánügyed,ahelyet, hogy megbeszélnéd vele?
Ez szerintem már pszichológiai eset és komoly függés.
..és még csodálkoznak,mitől mennek széta kapcsolatok -elárulom: kommunikáció hiányától.
Ha azt írom, hogy egy ilyen tettér megmérgezném, majd miután kínhalált halt, akkor legalább hat darabba feldarabolnám, betenném a fürdőkádba, majd felönteném sósavval, pár napot állni hagynám, majd kiöblíteném, ami nem folyt le a kádban azt pedig a wc-n lehúznám, akkor követnél engem?
Mit érdekel, hogy más mit csinálna ebben a helyzetben?
Én bizonyára semmit. Még annyit se, hogy egy percet foglalkozzak vele. Neked meg megér pár napos hisztit, hát csináld. Sőt, az üres dobozt vágd a fejéhez (én ezt csinálnám, ha én te lennék).
Istenem...
Első, honnan tudod hogy nem beszéltek? Attól még lehet kíváncsi mások véleményére..
Egyébként én megvetetném vele. Ha 1-2x használna egy kicsit az oké, de ha elhasználja az egészet, vegye meg nekem újra.
Mit szólnék? Lássuk csak.
"Drágám, látom, használtad a krémemet, nem baj, de ebből nem kell olyan sokat kenni, nézd, megmutatom, ilyen pici bőven elég és kifejti a hatását, én 2 hónapig használom ezt a doboznyi adagot. De használd nyugodtan!"
Ezen hisztizel???
Más (igazi) problémád nincs?
ugyanugy ahogy leirta a egyik hozzászoló
megmutatnám neki mennyi az ideális mennyiség de nem csinálnék ügyet a dologból
pasiból van honnan tudja
ja meg aranyosnak találnám hogy krémezget :D
használja,sokkal jobb az illatuk mint a direktbe férfi krémek
és nincs 2ezernél drágább krémem,szóval nem igazán zavar...
volt már hogy a nehezen kapható arckrémem egyszerre magára kente testápolóként...istenem,legalább puha a bőre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!