Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjetek a ti krémeiteket...

Ha a férjetek a ti krémeiteket magára kenné mit szólnátok? én kiakadtam megvettem egy krémet 5ezerért ő meg magárakente 2 nap alatt amit én 2 hónapig picit kivéve használok

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 11:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Egyébként tökre hihető, valóban.
2011. febr. 8. 15:42
 32/36 A kérdező kommentje:
mért bántotok és nem akérdésre válaszoltok?
2011. febr. 8. 15:43
 33/36 anonim ***** válasza:
Picit kiakadva hogy lássa hogy ez komoly számomra azt mondanám neki, hogy legyen szíves venni egy másikat akkor ha már két nap alatt magára kente, mert én ezt sokáig használom, és mondanám neki hogy ettől még használhatja, sőt, ha akar vehetnénk neki sajátot, amit szintén megtanítanék neki használni...
2011. febr. 8. 15:52
 34/36 anonim ***** válasza:
Na ebből ügy nem lenne. Közölném vele, hogy ha már elkente, akkor vegyen még egy tégellyel és lehetőleg nagyobbal, ha mind a ketten használjuk :)
2011. febr. 8. 17:20
 35/36 anonim ***** válasza:

Vegyél el tőle egy 5 ezrest, és vedd meg magadnak a krémet és dugd el.

Egyszerű:D

persze ez is kamukérdés-gyanús!

2011. febr. 8. 17:31
 36/36 anonim ***** válasza:
Persze, hogy használja. Karácsonyra pl. én nappali krémet kértem, ő meg éjszakait. :) Együtt használjuk őket.
2011. febr. 9. 17:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!