Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjetek a ti krémeiteket...

Ha a férjetek a ti krémeiteket magára kenné mit szólnátok? én kiakadtam megvettem egy krémet 5ezerért ő meg magárakente 2 nap alatt amit én 2 hónapig picit kivéve használok

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 11:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Én pasiból vagyok, eszembe nem jutott a párom krémét használni, neki viszont eszébe jutott, így Ő kente rám. Annyit, amennyit gondolt. Azóta kevésbé száraz a bőröm. :D
2011. febr. 8. 12:02
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

Arckrémről van szó, igaz?

Hát, én akkor akadnék ki, ha azt használná el, amit kifejezetten magamnak vettem. Mert van itthon pl. semleges Nivea, de én estére hámlasztóst, nappalra mattítósat használok. És neki sem hámlasztásra, sem mattításra nincs szüksége, nekem viszont igen.

5 ezerért pedig gondolom valamilyen speciális problémára vettél krémet (pl. száraz bőr), nem csak úgy szórakozásból. Ez esetben csak azon akadnék ki, hogy feleslegesen használja, és pazarol.

2011. febr. 8. 12:05
 13/36 anonim ***** válasza:
90%

csináld azt amit anyám

felcimkéz mindent

öcsém és mostohafaterom képes elpancsolni a drága krémjeit,múltkor tudfürdőnek hitték a hajbalzsamot,fél üveggel kinyomott öcsém mire ráébredt,hogy nem habzik,és keresett másikat...

anyám szája bezzeg habzott mikor rájött,hogy a 3ezres doki által felirt balzsamja volt az...

2011. febr. 8. 12:17
 14/36 anonim ***** válasza:
21%
Nekem a párom a piros körömlakkomat használta el ebben a hónapban. Nem tudom, hogy miért. Szereti festeni a körmét. Mondjuk ez nem olyan gáz, mert az nem olyan drága. Csak idegesítő, hogy amikor használnám én is, akkor üres az üvege...
2011. febr. 8. 12:24
 15/36 anonim ***** válasza:
0%

Ja előző voltam.

25 L

2011. febr. 8. 12:25
 16/36 anonim ***** válasza:
36%
A párod festi a körmét?
2011. febr. 8. 12:48
 17/36 anonim ***** válasza:
71%

Én szétröhögtem volna magam.

Ennyire nincs humorérzéketek? Iszonyú vicces amikor egy férfi próbálja átlátni a női cuccokat és próbálgatja :D

Kivéve persze akik értenek hozzá, jobban, mint én, na olyan férfi sem kéne.

2011. febr. 8. 12:58
 18/36 anonim ***** válasza:
80%

Elméletileg nem nagy dolog, de engem azért zavarna. Aki kicsit is jártas a kozmetikumokban, tudja, hogy 5 ezer egy arckrémért elég sok. Na most, ha minőségi krémemet elhasználja 2 nap alatt (amire én esetleg külön félretettem vagy spóroltam pénzt), akkor az igenis zavaró.

Valószínűleg vetetnék vele egy újat és megkérném, hogy legközelebb figyeljen már oda.

2011. febr. 8. 13:31
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
Hát én is eléggé kiakadnék. De először is megbeszélném vele, hogy miért sértődtem meg-hogy magamnak vettem, hogy pazarolja a krémet... ha nem érti meg, eldugnám a krémet, ennyi. Vagy vennék neki is vmi hasonlót...
2011. febr. 8. 13:39
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Látom szép válaszokat kaptál. Jó tanács a drága krémedet tartsd a táskádban és vegyél egy olcsóbb, kiadósabb krémet (pl:kézkrém), amit tegyél olyan helyre ahol a drága krém volt és azt nyugodtan használhatja Ő is.
2011. febr. 8. 13:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!