Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell hibáztatni anyámnak...

Miért kell hibáztatni anyámnak mert bárányhimlős lett a kislányom?

Figyelt kérdés

A kislányom 4 hónapos, a nagy pedig 4 éves. Az oviba elkapta a bárányhimlőt, és pont ahogy megjelentek rajta a pöttyök, rá 2 hétre (3 napja)a kicsin is.

Anyám felelőtlen anyának állított be, hogy ez az én hibám.

De hogyan tudtam volna ki küszöbölni ezt? Hát már azelőtt fertőz, hogy az első pöttyök megjelennek.

Így is nagyon nehéz, nagyon sajnálom szegényt tiszta pötty az egész feje és még anyám is hibáztat.

tegnap 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Kamu. Ha négyéves a nagy, akkor már kötelező volt neki a bárányhimlő elleni oltás.
tegnap 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, kapott oltást. Attól ugyanúgy el lehet kapni. Ő könnyebben megúszta, de rajta is volt bőven pötty.
tegnap 21:57
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Két himlős gyerekkel van épp elég dolgod. Anyád hisztije pont az utolsó dolog legyen a gondolataidban. Ne foglalkozz vele.
tegnap 22:06
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Mond meg anyádnak, hogy nyugodjon meg, lappangási idő simán lehet 3 hét is,a kutya nem mondja meg, hogy beteg.
tegnap 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
2# Akkor írd ki normálisan a kérdést, vazze: "A gyerekem az oltás ellenére elkapta és hazahozta a bárányhimlőt - ami piszok ritka -, de anyám engem hibáztat, szidjuk együtt." Ez a kérdés lényege, nem?
tegnap 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Sehogyan sem tudtad volna megakadályozni. A bárányhimlőt régen "ragályos" betegségnek hívták, csak a teljes elkülönítés segít. Az pedig teljesen életszerűtlen, hogy ha az oviban megjelenik a bárányhimlő, és még nem is beteg a nagylány, akkor Te elkülöníted a két gyereket egymástól. Üzenem anyádnak, inkább segítsen neked, ne idegesítsen. Nekem is szép sorban elkapták a gyerekeim (meg még a férjem is), akkor még mondjuk nem volt oltás. De nekem segített az anyukám.
tegnap 22:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom szidni őt. De nem értem, hogy tudja van elég bajom miért kell hibáztatnia mikor ebben senki se hibás és sajnos ez van.
tegnap 22:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Általánosságban kötekedő természete van? Gyereknevélésedbe bele szokott szólni? Olyan típus aki mindig mindent jobban tud? Sokszor "belédrug" amikor alkalma van rá?

Ha ezekre pozitív q válasz akkor tudod hogy ő ilyen nem kell vele foglalkozni

Viszont ha annyira jó a személyisége hogy ez a beszólás azért esik rosszul mert általában egy jó személyiség akkor érthető hogy rosszul esik. Akkor majd ha a gyerekek jobban vannak beszéljétek meg ezt.

tegnap 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig jobb minél előbb túl lenni rajta. Addig addig kerüli valaki, hogy aztán felnőtt korában majdnem belehal.
tegnap 23:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Minél kisebb korban kapja el annál jobb
tegnap 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!