Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell hibáztatni anyámnak...

Miért kell hibáztatni anyámnak mert bárányhimlős lett a kislányom?

Figyelt kérdés

A kislányom 4 hónapos, a nagy pedig 4 éves. Az oviba elkapta a bárányhimlőt, és pont ahogy megjelentek rajta a pöttyök, rá 2 hétre (3 napja)a kicsin is.

Anyám felelőtlen anyának állított be, hogy ez az én hibám.

De hogyan tudtam volna ki küszöbölni ezt? Hát már azelőtt fertőz, hogy az első pöttyök megjelennek.

Így is nagyon nehéz, nagyon sajnálom szegényt tiszta pötty az egész feje és még anyám is hibáztat.

tegnap 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Jobbulást a gyerekeknek! Tudom, nem vigasztal, de engem az ügyeletes gyerekorvos cseszett le miatta, igaz, 1 gyerekem van. A semmiből szombat reggelre egy hatalmas folt lett a gyerek tarkóján. Meg 1-2 pici, alig látható volt. Mutattam anyámnak, rávágta, hogy himlő. Betakartam, aludt másfél órát, majd szinte mindene tele lett. Ügyeletre párom ment, én kint vártam a gyerekkel ( nálunk van fertőző, de ott nem volt). Drnő nézegeti, majd közli, hogy rovarcsípés.. :D Mikor említettem, hogy az oviban hallottam néhány anyukát himlőről beszélni, akkor fél óra tanakodás után közölte, hogy felelőtlen szülők vagyunk, mivel nem adattuk be a himlő elleni oltást. ( akkoriban kezdték ajánlani) .

Amennyiben édesanyád nem kötözködős típus, és melletted áll egyébként, akkor meg tudjátok beszélni. Amennyiben ez nem így van, akkor pedig meg kell tanulnod elengedni, kizárni a megnyilvánulásait. Tudom, hogy nehéz, nekem is rohadt nehezen megy, de mára a gyerek is csak a fejét fogja, ha rázendít a kedves mama.

tegnap 23:18
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Gyerekként jobb túlesni rajta, felnőttként sokkal veszélyesebb. Amerikában még "hímlő bulikat" is szoktak tartani, hogy a gyerekek minél előbb elkapják és túlessenek rajta. Amúgy anyád szerint mit kellett volna tenned? Buborékba zárni az egyik gyereket?...
tegnap 23:26
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekként mindenki átesik rajta. Érdekes, hogy anyukád meg nem hallott róla, pedig biztosan ő és te is átestetek rajta.
tegnap 23:50
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha anyád utál, igen, utál, nemcsak most ilyen, nem kell vele kapcsolatot tartani. Szabad visszautálni anyát is. Nem édes anya.
ma 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Na 1-es, te is ugyanolyan nagyokos hulye lehetsz, mint az anyuka. Es sajnos az arcotok is nagy... ratok mondjak, hogy sajnos nem azok szednek pszichiatriai gyogyszert, akiknek kellene, hanem miattuk masok.
ma 01:34
 16/18 anonim ***** válasza:
*marmint a kerdezo anyja
ma 01:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as!

Nem, normális esetben nem esik át rajta. Az oltással, ami kötelező, ez extrém ritka. :) Te sajnos 30 évvel a múltban élsz.

ma 02:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Csori beszlogatos némber
ma 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!