Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit csináljak ha a kisbabám...

Mit csináljak ha a kisbabám bárányhimlős lett?

Figyelt kérdés

Szerencsére nincs nagy láza, kis hőemelkedés.

Írt fel a háziorvos krémet meg a proxclin habot vettük.

Viszont folyamatosan sír a kislányom. Még csak 5 hetes 😭😭

nov. 22. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Kitartást, és jobbulást neki :( ha már voltatok orvosnál, akkor igazából nyilván ő mindent elmondott, meg azt is, hogy további kérdésekkel is fordulhatsz hozzá. Annyit tehetsz, hogy alkalmazod a javasolt kezelést, és nagyon-nagyon sokat szeretgeted, és tullesztek rajta❤️❤️
nov. 22. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást. Nálunm is picin kapta el :/

Poxclint kellett kennünk, fenistil cseppet adni és fákdalomcsillapítót. Kb 2-3 nehéz nap volt, amóg kijöttek a hólyagok, utána már csak vártunk hogy leessenek. De akkor már jól volt.

nov. 22. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem tartozik szorosan ide, de ugye akkor nem kell majd bárányhimlő ellen oltast kapnia?

Annyiban szerencse, hogy életre szóló védelmet kap, ellenben szerencsétlen oltott kislányokkal, akik aztan oltathatnak újra ha felnőttkent gyereket szeretnének majd...

nov. 22. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Csakadban van/ volt most valaki baranyhimlos?
nov. 22. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondta az orvos, hogy nem kell kapnia.

Igen a kisfiam az volt.

nov. 22. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
És a kisfiad hány éves?
dec. 1. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A 3-as választ lepontozók mi okból tették?...

Orvostól tudom, hogy így van. Az oltas védelme elmúlik. Ráadásul felnőttként elkapni a báranyhimlőt sokkal veszélyesebb, mint gyerekként.

Nem vagyok oltásellenes, de ezt a bárányhimlő ellenit - a fenti okokból - nem értem. Ugyhogy ha kérdező kislánya szerencsésen átesik rajta, akkor igenis jobban jár!

dec. 1. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 4 éves koromban voltam bárányhimlős utána pedig a húgom is el kapta tőlem ő akkor 7 hónapos volt
dec. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!