Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyámat holnap engedik...

A bátyámat holnap engedik haza a börtönből, mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
5 év hosszú idő volt neki is és nekem is, valami olyat szeretnék adni neki ami emlékeztetni fogja arra, hogy mindig vele vagyok
2011. máj. 24. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
54%

Nem harci gép, csupán férfi, amiből kevés van mostanság.

198cm, 110 kiló, de szálkás.

Heti 4 edzőtermi edzés, mellé 2 krav-maga, és haverokkal összejövünk még 1x kesztyűzni egy héten. Szerintem ki tudnám szedni a kést egy kis bu.zigyerek kezéből. Sőt 1x próbálták meg ellopni a pénztárcám, észleltem, reflexből hátranyúltam, és egyből nyakon kaptam a gyereket, egy mozdulattal a földön volt, és nem volt kérdés, hogy visszaadja-e a pénztárcám, és az sem, hogy meg merné-e még egyszer próbálni.

2011. máj. 26. 17:37
 82/85 anonim ***** válasza:

17:37

Akkor miert irsz ilyen hulyesegeket, hogy "koszonhetoen a krav maganak"? akkor az csak 1 szelete az egesznek, es ez amirol en is beszeltem. Attol, hogy krav maga bohockodasokra jarsz es steril korulmenyek kozott lassitva gyakorolsz tobbnyire eletszerutlen helyzeteket, nem leszel kepes ra, hogy elesben is megvedd magad. Batorsagot, a reflexet a kuzdosport adja meg ahol megszokod, hogy kapsz par pofont elesben is vissza is kell adni. A krav maga legfeljebb egy kiegeszito edzes ezekhez a dolgokhoz, aho ltanulsz par plusz techikat de egyaltalan nem hiszem, hogy ha valaki "szuzen" elkezd krav magara jarni akkor valoban kepes lesz egy vele igazi kessel szemben allo embertol megvedeni magat.

2011. máj. 26. 19:16
 83/85 anonim ***** válasza:

És ezután akkor mindenki késelje le azt aki beléköt????

Dzsipók vagytok ugye?

2011. máj. 27. 10:19
 84/85 anonim ***** válasza:
A f@szt vagyok dzsipó, de, ha egy dzsipó jön felém késsel, én elveszem tőle, és csak belevágom, akkor nem értem miért lenne jogos az 5 év, na mindegy :D
2011. máj. 27. 14:56
 85/85 anonim ***** válasza:
83%

mark86

mi az a dzsipo? valami cigány szleng?

hagyjad user és gyere a sport mozgásba! ott legalább nem kételkedik benned senki mert jól tudjuk ki vagy! ;)

2011. máj. 27. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!