Miért rühellem a bátyámat? Én öccse vagyok (többi lent)
Sosem jöttünk ki, ketten vagyunk tesók. Ő 31F én 29F.
Ő jó tanuló volt, magas (182cm) és jó súlyú 80 kg körül, markáns arcú, férfias, magabiztos, 15 éves kora óta van párkapcsolata, most más nős is két éve, van egy 4 hónapos kislányuk, a felesége magas, karcsú szép nő (mint az eddigi barátnői előtte mindig). A nők még ma is pályáznak rá (bár ő hűséges a családjához). van egy jó vállalkozása, amivel elég jól jövedelmez. Engem lenéz, szarba sem vesz. Így érzem. Mintha egy nulla lennék, mintha nem lennék a tesója.
Én ellenben szakmunkást jártam utána érettségi, de dolgozom egy melóhelyen majdnem minimálbérért. Buta vagyok sose akartam tovább tanúlni. Alacsony vagyok (169cm) és sovány (53 kg) és úgy nézek ki mint egy 15 éves. Se izmom, se férfias vonások. Mintha nem is testvéek lennénk.
Nőm még nem volt, iletve egy nő járt velem két éve de volt két gyereke, molet volt, nem igazán tetszett de hát nem volt mit válogatni. aztán a nő dobott ki 2 hét után, azóta semmi.
Kb egy hónapja meg ismerkedtem egy lánnyal a neten, szép, csinos aranyos, ahogy meglátta a bátyámat elkezdett róla áradozni és lekoptatott:S
Mindíg ez van. Nekem senki, bátyám mindenkinek kell(ene).
Ő sikeres, jóképű, férfias, elismerik.
Én sikertelen az élet minden területén és a bátyó el is akar nyomni.
Kérdeztem töle h nem akar bevenni a vállalkozásába de azt mondta nem mert én ahhoz hülye vagyok. Így! Pedig ha segitett volna megtanultam volna. De nem. Még ő is lenyom megaláz.
Sokszor azt gondolom h olyan selejt vagyok h elcseréltek a klinikán.
Az egyik problémám h kicsi vagyok. ő 13!!! centivel magasabb. Én póruljártam. Apám 168cm volt anyú 170, állitólag én apámat örököltem ő anyu magasságát (mert ugye anya nöben magasnak számít)... hátt nem is tudom.
Éreztétek magatokat egy senkinek a tesótok mellett?
Én utálom rühellem a bátyámat irigylem is sajna. Sajna ő is utál ezt érzem..na és lenéz...
Elég szomorú, hogy 2 testvér ilyen viszonyban van egymással.
"Buta vagyok sose akartam tovább tanúlni" duma meg önbizalom hiányról árulkodik és ez nagy gond, gyakorlatilag ez az élet minden területén komoly korlát. Szóval első körben egy kis önbizalmat kéne szerezni, mert csak így indulhat meg az életed pozitív irányba, hidd el tudom miről beszélek... Bevált recept nincs, csak közhelyek, mint pl. találd meg amiben jó vagy és ami örömet okoz, mert az úgysem igaz, hogy semmiben nem vagy jó.
Egyébként ha egy nővel ismerkedsz a neten, akkor miért mutogatod neki a bátyádat?
Kedves kérdező!
Én teljesen megértelek, hasonló okokból akarok jövő héten a vonat elé lépni.
"Kedves kérdező!
Én teljesen megértelek, hasonló okokból akarok jövő héten a vonat elé lépni."
SZERINTED AZ A MEGOLDÁS ???
Na, akik azt írták, hogy "irigy", azoknak nyomban adtam egy piros kezet. Semmiféle irigységről nincs itt szó, és őszintén szólva, elég szánalmas, hogy egy ilyen egyszerű, mindennapi testvérkonfliktust irigységnek tudnak be egyesek. Kérdező, Te magad is rosszul ítéled meg a helyzetet. Egyszerűen arról van szó, hogy a bátyád segge alá raknak mindent, ráadásul, amint írtad, el akar téged nyomni. Hát akkor hogyan lehetne már irigység a hátterében? A leírásod alapján kitűnik, hogy a bátyád valóban sikeres ember. Ha ez így van, akkor miért nem segít Neked? .......... Talán azért, mert ő az irigy. És most miatta gondolod azt, hogy selejt vagy, és fordulsz segítségért az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon. Kezdj egy önállósodni, járd a saját utadat, hiszen a bátyádnak is így sikerült.
Én egyébként még nem éreztem így magam, nincs is rá okom, hogy irigykedjem bármelyik testvéremre is.
Ember ___29 ÉVES___ vagy!
Felnőtt, önálló, aki akár lesz@rhatná hogy van bátyja, ha elege van belőle. De ehelyett te még most is a bátyáddal szemben határozod meg magad.
Elmondom mi a helyzet:
- Neked tudat alatt szükséged van a bátyádra. Azért hogy kivetítsd rá saját tétlenségedet, elő tudd húzni minden kudarcra hogy csak azért nem jött össze mert a bátyám így meg úgy.
Ha most 29 évesen így vagy ezzel, 39 évesen máshogy lesz? 69 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!