Miért rühellem a bátyámat? Én öccse vagyok (többi lent)
Sosem jöttünk ki, ketten vagyunk tesók. Ő 31F én 29F.
Ő jó tanuló volt, magas (182cm) és jó súlyú 80 kg körül, markáns arcú, férfias, magabiztos, 15 éves kora óta van párkapcsolata, most más nős is két éve, van egy 4 hónapos kislányuk, a felesége magas, karcsú szép nő (mint az eddigi barátnői előtte mindig). A nők még ma is pályáznak rá (bár ő hűséges a családjához). van egy jó vállalkozása, amivel elég jól jövedelmez. Engem lenéz, szarba sem vesz. Így érzem. Mintha egy nulla lennék, mintha nem lennék a tesója.
Én ellenben szakmunkást jártam utána érettségi, de dolgozom egy melóhelyen majdnem minimálbérért. Buta vagyok sose akartam tovább tanúlni. Alacsony vagyok (169cm) és sovány (53 kg) és úgy nézek ki mint egy 15 éves. Se izmom, se férfias vonások. Mintha nem is testvéek lennénk.
Nőm még nem volt, iletve egy nő járt velem két éve de volt két gyereke, molet volt, nem igazán tetszett de hát nem volt mit válogatni. aztán a nő dobott ki 2 hét után, azóta semmi.
Kb egy hónapja meg ismerkedtem egy lánnyal a neten, szép, csinos aranyos, ahogy meglátta a bátyámat elkezdett róla áradozni és lekoptatott:S
Mindíg ez van. Nekem senki, bátyám mindenkinek kell(ene).
Ő sikeres, jóképű, férfias, elismerik.
Én sikertelen az élet minden területén és a bátyó el is akar nyomni.
Kérdeztem töle h nem akar bevenni a vállalkozásába de azt mondta nem mert én ahhoz hülye vagyok. Így! Pedig ha segitett volna megtanultam volna. De nem. Még ő is lenyom megaláz.
Sokszor azt gondolom h olyan selejt vagyok h elcseréltek a klinikán.
Az egyik problémám h kicsi vagyok. ő 13!!! centivel magasabb. Én póruljártam. Apám 168cm volt anyú 170, állitólag én apámat örököltem ő anyu magasságát (mert ugye anya nöben magasnak számít)... hátt nem is tudom.
Éreztétek magatokat egy senkinek a tesótok mellett?
Én utálom rühellem a bátyámat irigylem is sajna. Sajna ő is utál ezt érzem..na és lenéz...
Engem lenéz, szarba sem vesz. Így érzem. -->ezt csak te érzed így.
Nem az a baj veled, hogy alacsony vagy, és, hogy így vagy úgy nézel ki, hanem ez a negatív hozzáállás! Nagyon taszító még így olvasva is. Éld a saját életed, és próbálj pozitívabban állni a dolgokhoz, ne állandóan a bátyádhoz hasonlítgasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!