Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a bátyámat! Mit tegyek?

Utálom a bátyámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, h a korombeliek is folyton ezt mondják, de sajnos én komolyan gondolom.. :( Mikor még kicsi voltam kedves volt hozzám meg minden. De most egy bunkó f*sz lett konkrétan. Soha nem beszélünk, ha igen, akkor is annyit h "menny már ki a fürdőszobából b*zdmeg!" Ha az utcán elmegy mellettem, rám se néz, mintha nem is ismerne, ha ott se lennék! Ha próbálnék szépen szólni hozzá, akkor se képes normális hangnemben visszaszólni. Elegem van már. Lehet, h őt ez egyátalán nem zavarja, de engem igen. Legszívesebben letagadnám, h testvérek vagyunk. Más testvérek meg hiába mondják h utálják egymást, meg vannak veszekedések, akkor is látszik h szeretik egymást. Ő viszont úgy tesz mintha nem is léteznék..

16/L

2011. júl. 23. 20:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
ő mennyi idős? nem történt valami köztetek, lehet hogy már nem emlékszel, de próbáld meg végiggondolni! oka kell, hogy legyen a viselkedésének. ha mást nem, hát egyszer fogd meg a karját, ültesd le, és kérdezd meg, hogy mégis mi a baja veled! mást nem igazán tudok javasolni.
2011. júl. 23. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek van oka és következménye, derítsd ki, hogy ennek mi lehet az oka és miért lett ez a következménye. :)
2011. júl. 23. 20:46
 3/15 Atkóóó válasza:
40%
nincs más,öld meg!
2011. júl. 23. 20:48
 4/15 A kérdező kommentje:
ez az, h fogalmam sincs, mi a baja. teljesen normális család (lennénk), szüleimmel sincs gond. de neki csak az útjában állok, én meg már addig jutottam, h tényleg utálom. miért kéne szeretnem azt, aki így lenéz? amúgy ő 18 éves.
2011. júl. 23. 20:48
 5/15 anonim válasza:
100%

első vagyok.

nem lehet nő-ügy? mármint hogy belezúgott egy csajba, aki nemet mondott neki, és most ellenségként tekint mindenkire? (tudom, elég abszurd, de ha végiggondolod, nem akkora hülyeség.)

nekem van egy ikertesóm(fiú), imádjuk egymást, de egyszer bejátszotta azt, hogy egy hétig nem szólt hozzám (sztoritól megkímélek mindenkit, hülyeség volt, és egyáltalán nem volt jogos a viselkedése, csak kicsit bunkóbb voltam a kelleténél). aztán hirtelen újra beszéltünk.

szóval, lehet hogy egyszerre csak kinövi :)

2011. júl. 23. 20:53
 6/15 A kérdező kommentje:
nem nő ügy, az 100%. meg egy csomó haverja van, nem panaszkodhat. én is csak abban reménykedek, h egyszer az életben kinövi ezt. "agyilag későn érő", úgy látom.. -.-
2011. júl. 23. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:

De k.urva viccesek itt néhányan!!!!Na mind1

Kérdező

Nem kell, hogy utáld a bátyádat, elég ha te is átnézel rajta.Éljétek mind a ketten a saját életeteket.Lehet ő most ezt a kort éli, lehet olyan problémái vannak, ami ezt váltja ki belőle.Hidd el nem lesztek mindig ilyen kapcsolatban, de ha még is akkor ezt el kell fogadnod.Az ember a családtagjait nem tudja megválogatni sajnos, így csak annyit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele!

2011. júl. 23. 21:00
 8/15 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:53

nagyon humoros vagy, de nem is rossz ötlet. :)

2011. júl. 23. 21:01
 9/15 A kérdező kommentje:
átnéznék én rajta, de eléggé zavaró, mikor jövünk haza 1 buszon, és ő az egyik felén, én a másikon. akik ismernek, azok csak lesnek, h mégis milyen testvérek vagyunk mi.. kínos és zavaró.
2011. júl. 23. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele ki mit gondol.Aki közel áll hozzád az úgy is tudja mi van.Mások véleményével meg ne foglalkozz szerintem.Nem az ő életük...Így semmi közük hozzá
2011. júl. 23. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!