Utálom a bátyámat! Mit tegyek?
Tudom, h a korombeliek is folyton ezt mondják, de sajnos én komolyan gondolom.. :( Mikor még kicsi voltam kedves volt hozzám meg minden. De most egy bunkó f*sz lett konkrétan. Soha nem beszélünk, ha igen, akkor is annyit h "menny már ki a fürdőszobából b*zdmeg!" Ha az utcán elmegy mellettem, rám se néz, mintha nem is ismerne, ha ott se lennék! Ha próbálnék szépen szólni hozzá, akkor se képes normális hangnemben visszaszólni. Elegem van már. Lehet, h őt ez egyátalán nem zavarja, de engem igen. Legszívesebben letagadnám, h testvérek vagyunk. Más testvérek meg hiába mondják h utálják egymást, meg vannak veszekedések, akkor is látszik h szeretik egymást. Ő viszont úgy tesz mintha nem is léteznék..
16/L
Majd kinövitek!Addig meg nem idegesítsd rajta magad!
Mi már felnőttünk a bátyámmal és szeretjük egymást.Az öcsémmel is azóta vagyok nagyon nagyon jóban, mióta elköltöztem otthonról.
De ennyi idősen a helyzet hasonló volt,mi egy iskolából külön mentünk haza,-anyu ezt sosem értett hogy csináljuk- ha lehetett még külön buszt is vártunk és mindketten a saját társaságunkkal jártunk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!