Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyámat holnap engedik...

A bátyámat holnap engedik haza a börtönből, mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
5 év hosszú idő volt neki is és nekem is, valami olyat szeretnék adni neki ami emlékeztetni fogja arra, hogy mindig vele vagyok
2011. máj. 24. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
70%

Aki kérdezte hogy miért völt börtönben remélem lány az illető:)

Késelésért(ami sajnos az életébe került annak a srácnak) és 2 súlyos testi sértés

Lányokat majd keres magának, én nem adom az enyéimet ;)

2011. máj. 25. 16:30
 72/85 anonim ***** válasza:
78%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:00

Majd törlik. De nem értem hol fajvédelem ( rasszizmus) az, hogy leírom a nép nevét. Nem írtam sem mocskost sem semmit.

2011. máj. 25. 16:32
 73/85 anonim ***** válasza:
100%

16:26-osnak:

"Késelésért(ami sajnos az életébe került annak a srácnak) és 2 súlyos testi sértés "

Nekem ebből az derül ki, hogy akit megkéselt, az meg is halt... legalábbis nekem csak egy életem van.. :P

2011. máj. 25. 16:44
 74/85 A kérdező kommentje:

Délután 3körül értek haza, már a finom ebéd meg volt

Tegnap ahogy elmentem erről az oldalról, nem hittem volna hogy ennyire elítélőek lesznek egyesek, kérdezték páran hogy cigány származásúak vagyunk-e a válaszom nem vagyunk azok

Biztosra veszem hogy aki a legjobban kikelt itt magából, az lenne a legjobb barátja a bátyámnak

Rá lehet számítani, állítom hogy oda állt volna bármelyikőtök mellé megvédeni ha kell, hogy semmi baj ne történjen

Biztosan cigány volt a kötekedő, mert ki kötne bele a másikba ilyen proli fellépéssel?

Szóval ne legyetek csak olyan mogorvák, mert bárki kihúzhatja a ti családtagjaitokat a bajból

Bocsánat hogy ezzel érveltem, de csak így tudom az igazságosságot biztosítani

2011. máj. 25. 20:32
 75/85 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj, és nem tudom, de felénk nem szokás késsel járni szórakozni...
2011. máj. 25. 20:40
 76/85 anonim ***** válasza:
50%

Ki mondta, h a bátyánál volt a kés?

Én simán elveszem a támadótól köszönhetően a krav-magának, és szúrom vissza a csávóba.

2011. máj. 25. 21:27
 77/85 anonim ***** válasza:
20%

21:27

Te krav maga reklamember vagy? :)

Azert megneznek egy ilyen otthoni krav maga harcos amint az utcan elesben is bizonyitja a gumikessel "steril korulmenyek kozott" gyakorolgatott bohocsagait.

Most komolyan. Tanulhatgatod ezt eleted vegeig de ha nincsenek meg hozza azok a reflexek es az a lelkiero amit egy normalis kuzosport meg valodi elettapasztalat ad akkor osszesz@rod magad es hazaig szaladsz ha valaki kest rant rad hidd el.

2011. máj. 26. 03:12
 78/85 anonim ***** válasza:
27%

Bizony, mellesleg aki ismer valamilyen küzdősportot annyira, hogy képes a másiktól elvenni a kést, akkor bizony le is tudja fegyverezni döfködés nélkül.

Ha meg azzal jött, hogy a kést azért vitte, mert veszélyes hely, akkor minek ment oda?

Nem szeretem én se a cigányokat, de ez az ember gyilkos. Nos ez van.

2011. máj. 26. 05:02
 79/85 anonim ***** válasza:
48%
Hidd el, megvannak a kellő reflexeim, és megvan a kellő testi erőm hozzá, lelki tényező pedig nem játszik, az életösztön mindent felülír.
2011. máj. 26. 05:29
 80/85 anonim ***** válasza:
30%

csakegyuser!!!

Te egy harci gép lehetsz a megtestesült Bruce Lee.

Amúgy igaza van itt néhány hozzászólónak, még normális embert nem láttam késsel buliba menni. Mert nem hinném, hogy kikaratézta a másik kezéből.

2011. máj. 26. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!