A bátyámat holnap engedik haza a börtönből, mit vegyek neki?
Őszintén, először, mikor a kérdést olvastam, én is áhh egy luxusutazást a pokolba, és ilyesmiket írtam volna, de, mikor elolvastam a körülményeket rájöttem, hogy velem is simán megtörténhet.
Ha egy részeg k.öcsög jön felém a késével, akkor könnyen lehet, hogy én is elintézem a r.ohadékot, de, ha egy ilyen mocsok csak a családom bármelyik tagját megtámadná, akkor elintézném az egész családját, mert a rendőrségben úgysem bízhatok.
Az a gusztustalan, hogy ti álszent b.armok inkább véditek azt, aki verekedésbe bonyolódott, mint azt, aki megvédte magát, esetleg másokat, mert jujj megölt egy embert, na nekem, aki az utcán kötekedik, és beleköt másokba az nem ember, hanem féreg.
Pont ezt kérdeztem én is korábban..
Azon nem gondolkodik el senki, hogy vajon ha jogos önvédelem lenne, akkor nem ennyit kapott volna, hanem kevesebbet, esetleg felfüggesztett, hisz a saját épségét védte? Ha viszont ő is hibás, akkor meg többet kellett volna kapjon.. nem?
De engem még mindig az érdekel, hogy miért volt nála kés? Mert átlagember nem azzal megy a discoba.
Ez nálam már feltételez valami habitust, innen meg a konkrét használatoz már nem hosszú az út.
Nem járok késsel, ergo nem is fogok leszúrni senkit. Max valaki más engem, de ez már más téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!