A bátyámat holnap engedik haza a börtönből, mit vegyek neki?
Mennyi hülye van itt!
Kérdező, egy jó kiadós házilag elkészített ebéd-vacsora biztosan jól esne a testvérednek. Plusz még a dvd ajándék ötelet is tetszik. Jó, hogy ilyen jó testvér vagy. Éreztesd vele, hogy vele vagy és számíthat rád. Sokat jelentene neki. A sok hülye beszólogatóval meg ne törődj. Mielőbbi sikeres visszailleszkedést kívánok a testvérednek! :))
Nem értem miért kell gonoszkodni? Bűnösnek találták, és leülte a büntetését. Pont. Innentől erre célozgatni és hánytorgatni gusztustalan. Nem szerepelt a büntetésben az életfogytiglani baszogatás és lealázás tudtommal.
Ha a srácba belekötöttek és ő megvédte magát, akkor megérdemli az a féreg, aki megdöglött emiatt. Nem kellett volna kötekedni, ma is élne. De mivel kötekedős volt, így nem hiszem, hogy szegényebb nélküle a Föld.
A kérdésre: szerintem nem kell külön ajándékot venni. Örüljetek, hogy újra együtt a család és inkább segítsetek neki felejteni és újra vissza-illeszkedni.
Az utolsó válaszoló (6:33) utolsó bekezdésével értek egyet.
Nem hiszem, hogy a börtön egy külföldi kiutazás lenne, amit meg kell ünnepelni, ajándékozni.. de azt sem, hogy ha jogos önvédelem lenne, akkor elítélték volna ennyire. De ez tényleg nem a mi jogunk megítélni, ez már a múlt.. Segítsétek, örüljetek, hogy újra veletek van.. nagy kajálás.. odafigyelés, hogy újra ne keveredjen ilyenbe..
Segíteni, hogy visszataláljon a normális életbe. Segíteni, ha kell vele menni, hogy mielőbb találjon magának szakmájának megfelelő munkahelyet.
Segíteni, hogy ne rágódjon a múlton, nézzen előre a jövőbe, ami történt megtörtént, visszacsinálni már úgysem lehet.
"""megszúrta párszor"""
Párszor!!!!! Ez biztosra ment:))
Vegyél neki egy szamuráj kardot. Azzal csak egyszer kell majd szúrnia, nem PÁRSZOR
Jóó, jóó, de ki megy késsel discoba?
Egy jü kis bográcsozás a kertben a rég nem látott családtagokkal és barátokkal biztosan jó esne neki. És én piét is adnék, szerintem ennyi idő után úgyis úgy benyakalna, hogy reggelig feküdne a füvön, nem ártana senkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!