A bátyámat holnap engedik haza a börtönből, mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
5 év hosszú idő volt neki is és nekem is, valami olyat szeretnék adni neki ami emlékeztetni fogja arra, hogy mindig vele vagyok2011. máj. 24. 23:08
11/85 anonim válasza:
Én is a kajára szavazok, egy jó kis otthoni kosztnak biztosan örülni fog! Esetleg, ha körülmény adja, akkor bográcsozás, szalonnasütés!
12/85 anonim válasza:
Basszus! Veregesd vállon, hogy "jóvan ecsém, de ne kerülj vissza ha lehet"!
13/85 anonim válasza:
Egyébként mindenki másképpen gondolkodik!
Bármiért is ült a testvére, az akkor is a testvére marad mindig!És ki, ha nem ő áll ki mellette!
14/85 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok:) veszek holnap piát anya fog főzni meg el nézünk este ide oda
kertesházunk van így van lehetőség szalonnát is sütni :)
2011. máj. 24. 23:31
15/85 anonim válasza:
Pia minek? Meg ujra leultetik a vegen.
16/85 anonim válasza:
Szerintem irj ki neki jó filmeket,amik azalatt az 5év alatt futottak s hiresebbek voltak és nem láthatta.Pl:másnaposok,avatar,eredet.
Ha szereti a filmeket tuti örülne neki =)
17/85 anonim válasza:
A remény rabjai díszdobozos DVD-t.
18/85 A kérdező kommentje:
Ezt a díszdobozos remény rabjai-t hol tudnám megvenni?
Szupermarketek, esetleg MediaMarkt?
2011. máj. 24. 23:48
19/85 anonim válasza:
Hol lehet megvenni?? Ne hozz már szégyent a bratyóra. Az a minimum (vagy inkább a maximum), hogy letöltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!