Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom albérleti díjat kér...

Párom albérleti díjat kér összeköltözés elött? Mi a véleményetek az ilyen gondolkodásról?

Figyelt kérdés
Párommal most tervezzük az összeköltözést,ő hitelképes csak házat vesz.Azt mondta aláirattat velem olyan papírt hogy x év után sem jár nekem semmi.ha jó akkor menjek(ja van 2 gyerekem és tul vagyok egy váláson ,ő jó pár évvel fiatalabb)vagy maradjak ahol vagyok.Én csak annyit kértem tőle,hogy írjunk egy olyan papírt,ha megun,vagy bármi történik,akkor közös a hitel visszafizetése(ő is be lenne biztosítva)és magyarul nem tehet utcára.Teljesen el vagyok keseredve,mert ez már milyen kapcsolat igy??Családot szeretnék,ahol a pénzem megy a tatrozásba,és érezném enyém is a fészek.szerintem nem kérek sokat:(Én jobban keresek nála kicsivel.Megmondta nem bízik bennem a multam miatt.(kicsit zavaros a válás miatt)ezért nem akarja bármi is járjon nekem.Várom őszinte véleményeket.Köszönöm.
2011. máj. 7. 07:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

Tudod az ürömben öröm:

Örülj legalább annak hogy ilyen hamar kiderült ez róla, és "csak" két évet pazaroltál el az életedből erre a fickóra. Most gondold el ha 10 év múlva csinál ilyet.

Amúgy apám (most 53 éves) csinál hasonlókat az anyámmal...soha nem volt ilyen. És most gondolj bele, milyen sz@r lett volna ha ez 20 év múlva derül ki, ráadásul mint írtam apám sem volt ilyen, max egy nagyon picit....szóval ezzel csak azt akartam írni, hogy ez az életkor előrehaladtával csak rosszabb lesz/lett volna.

Azért lenne egy sanda gyanúm, hogy:

- a múltadat hozza fel, mert nem tökös gyerek és nem vállalja fel a saját gondolatait...

- nem volt gyerekszobája

- és apa nélkül nőtt fel, vagy alkoholista volt az apja...

- és vagy egy szem gyerek volt akit nagyon elkényeztetett az anyja (nem kellett semmin sem osztoznia)

de ezek csak tippek! (na mennyi jött be belőle?)

2011. máj. 7. 14:17
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

Albérleti díjat??? Szerintem ne költözz össze vele. Albérleti díjat tudsz másnak is fizetni. Komolyan tisztázni kellene, mik is a tevei veled hosszútávon. Mert ha pl. besikerül egy gyerek, máris bonyolódik a helyzet. Aztán: ha közös kasszán lennétek, ez máris nem működik. Elvileg te eltartanád magadat+ a két gyereket, ő meg saját magát?? Ez nem fair. Ha főzöl valamit, kaja után kifizeti a részét?

Szerintem legyen tulajdoni hányadod a házban, vagy maradjatok külön. Olyan, mintha a pasid csak félig lenne benne a kapcsolatban. És ha mondjuk ne adj' Isten nem tudsz fizetni, akkor kirak??

2011. máj. 7. 14:34
 43/62 anonim ***** válasza:
Kérdezd már meg a párodat, hogy ő miért akar kisemmizni téged? Mert ahogy írtam élettársi kapcsolatban, amit te viszel/te fektetsz bele a dolgokba az a tied, amit ő az övé, ha ő olyan papírt akar, hogy semmi nem a tied, akkor mégis milyen alapon teszi rá a kezét a te pénzedre? Én azért ezt megkérdezném tőle...
2011. máj. 7. 14:39
 44/62 anonim ***** válasza:
70 e ft fizuval akar hitelt felvenni? Na, azt megnézem ... én havi 240 e nettót igazolva, 2 házat hitelfedezettként felajálva 6 misit birtam a bankból kitaposni ... 500 e ft-ból akar házat venni? Mert többet nem fog kapni.
2011. máj. 7. 15:19
 45/62 A kérdező kommentje:
14:17es válaszadó!Nem volt se gyerekszobája se semmi.apja iszik,és semmi önbizalma!!Az a legnagyobb gond hogy ő még nem sérült,nem csalódott,és nincs élet tapasztalata!Mindenki segít talpra állnom,találok olyat aki nem akar ilyen szerződéseket,bár ezt én még most nehezen hiszem el.Azért akar szerződést mert nem bízik meg bennem!Igen úgy gondolta ő fizet mindent és nekem semmi,jah és a fizetésem is megy oda,hisz én is tudom 1 fizetésből nem jön ki.szóval ami mélyen megsebzett,az a az hogy lakhatok ott havi 20ért albérlet címen,és azzal hogy én kitártam neki a multam és visszaélt vele.
2011. máj. 7. 18:43
 46/62 A kérdező kommentje:
ja és azt is megkaptam 1 éve kb.ha lesz gyerek azt ő nem adja oda,mert nekem ugyis van már 2.akkor ezen nevettem de most érzem a súlyosságát.
2011. máj. 7. 18:44
 47/62 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmû, mit kell tenned, még ha nehezedre esik is: ne költözz. Sôt, továbbmegyek, mostantól egyetlen fillérrel se szállj be ebbe a kapcsolatba. Majd meglátod, hogy fog nyüszíteni a küszöböd elôtt 2-3 hónap múlva, amikor rájön, hogy egy fizu nem elég hitelre, számlákra és kajára. Kérdés, hogy akkor lesz-e benned vágy, hogy a pénzedért cserébe odaköltözhess... Jó nagy tirpákot fogtál ki, de ne csinálj bohócot magadból, leckéztesd meg!
2011. máj. 7. 18:51
 48/62 anonim ***** válasza:

14:17-es vagyok!

A fene!!! Éreztem én hogy lottóznom kellett volna ezen a hétvégén XD

Nézd, ha így érzel, akkor ne sajnáld ha az enyészet része lesz. Szerintem még nagyon gyerek.

Szerintem csak azért van veled -ne haragudj tényleg nem bántani akarlak - mert csak az időt múlatja veled. Szerintem nem tervez veled hosszú távra és azért ragaszkodik ezekhez a dolgokhoz, hogy ne legyen lelkiismeret furdalása, ha talál mást és téged a gyerekekkel együtt kidob, mert akkor azt mondhatja, hogy "én megmondtam akkor hogy ilyen feltételekkel jöhetsz ide lakni, és te akkor abba bele is egyeztél...blabala...tudtad, hoyg hová jössz és milyen feltételekkel"

Amivel esetleg még visszavághatsz (egy kicsit) az ha szereti a gyerekeket mert akkor azt mondhatod, hogy neked elsődlegesen a gyerekeID érdekeit kell szem előtt tartanod, és az érdekükbe te ebbe nem mész bele, mert nem kockáztatod meg hogy utcára tegyen titeket, ha úgy hozza kedve (uraságának)... és mivel nem közös a távolabbi életcélotok, pontot teszel a kapcsolatotok legvégére.

Szerintem nem kár ezért a pasiért...találsz különbet :) fel a fejjel, oké?

2011. máj. 7. 19:03
 49/62 anonim ***** válasza:

lemaradt:

Amúgy szerintem az lett volna korrekt, ha odaköltözhettél volna úgy, hogy csak a közös költségbe kellett volna beszállnod (víz, gáz, áram, kaja értelemszerűen a tetőfelújítási költségbe már nem) Akkor azt mondtam volna, hogy korrekt, és akkor legyél te is korrekt: nem kell tulajdonrész a házból. De így? Így túl egyoldalú...

2011. máj. 7. 19:09
 50/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm és biztos találok,nem vagyok én rossz Nő,de még kicsit tul kell lennem.Szerinted ez hogy időt mulat,meg ha mást akar stb stb,ez tudatos nála?Ugy értem tényleg tud igy gondolkodni tudatosan?Mert akkor ez gonoszság.anja azt mondja higgyem el szeret mert akkor nem venne kecot,hisz otthon szüleinél kényelmesen elvan.
2011. máj. 7. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!