Párom albérleti díjat kér összeköltözés elött? Mi a véleményetek az ilyen gondolkodásról?
Figyelt kérdés
Párommal most tervezzük az összeköltözést,ő hitelképes csak házat vesz.Azt mondta aláirattat velem olyan papírt hogy x év után sem jár nekem semmi.ha jó akkor menjek(ja van 2 gyerekem és tul vagyok egy váláson ,ő jó pár évvel fiatalabb)vagy maradjak ahol vagyok.Én csak annyit kértem tőle,hogy írjunk egy olyan papírt,ha megun,vagy bármi történik,akkor közös a hitel visszafizetése(ő is be lenne biztosítva)és magyarul nem tehet utcára.Teljesen el vagyok keseredve,mert ez már milyen kapcsolat igy??Családot szeretnék,ahol a pénzem megy a tatrozásba,és érezném enyém is a fészek.szerintem nem kérek sokat:(Én jobban keresek nála kicsivel.Megmondta nem bízik bennem a multam miatt.(kicsit zavaros a válás miatt)ezért nem akarja bármi is járjon nekem.Várom őszinte véleményeket.Köszönöm.2011. máj. 7. 07:51
11/62 anonim válasza:
Akkor miért van veled, ha nem bízik benned? Megjegyzem, én is nehezen bíznék, de nem is költöznék össze.
12/62 anonim válasza:
Már bocsánatot kérek, de mi ez a sok badarság a "nem bízik benned", meg majd "ha már bizonyítottál", meg hasonlók??
Az élet a legnagyobb történetíró, szóval bármi történhet bárkivel. Ez nem bizalom, hanem józan ész kérdése. Abba meg aztán végképp nem mennék bele, hogy beszállj a törlesztésbe. A magam részéről abba sem mennék bele, hogy föladd a jelenlegi lakásodat!
13/62 anonim válasza:
egy ilyen emberrel nem költöznék össze
15/62 A kérdező kommentje:
Azért nem bízik meg bennem,mert alapjában senkiben sem bízik.Mert zavaros a multam erre hivatkozott.Mindent megadtam neki fél évig itt élt,az én albérletemben,mert én abban élek,és én sem kértem tőle 1 ft-ot sem.Én értem hogy ő veszi a házat,de én többet keresek,ha veszünk butort,tetőt javítunk akármi akkkor én ugy gondolom igenis jogos az én félelmem is,hogy mi lesz ha ő elzavar?vihetem a ruháim?mert azt mondta aláirat olyan papírt,amiben benne van hogy SEMMI sem jár nekem x év után.sem ház sem semmi.és milyen kapcsolat az ilyen,ahol igy gondolkodik a másik?
2011. máj. 7. 09:42
16/62 A kérdező kommentje:
Fordított helyzetben én azt mondtam volna:én veszem fel a hitelt,de ha külön megyünk akkor kettönké a felelősség,mert te is ide keresel.vagyis egy papír arrol,hogy ÉRTÉKARÁNYBAN neki is jár valamennyi ,ha már a pénze ide megy.jah 20 ezret kért albérletre:(:(:(
2011. máj. 7. 09:44
17/62 anonim válasza:
A saját dolgaidat viheted. Pl ha veszel egy tv-t, kérsz róla a saját nevedre számlát, az a tiéd, viheted, ugyanígy minden használati tárgy: te veszed, van róla névre szóló számlád, a tied. A lakáshoz nem lesz jogod.
18/62 A kérdező kommentje:
ez párkapcsolat,hogy merülhet fel valakiben hogy bérleti díjat kérek a páromtól??
2011. máj. 7. 09:45
19/62 anonim válasza:
Ha nem tetszik, ne költözz oda - ez ilyen egyszerű. Nem értem mi a kérdésed.
20/62 anonim válasza:
Ez nem párkapcsolat. Mellesleg lehet hogy a múltad miatt ilyen. Pl ha mesélted neki, hogy a gyerekek apját kiforgattad mindenéből. Egy ilyen után normális ember biztosan ugyanígy reagálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!