Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom albérleti díjat kér...

Párom albérleti díjat kér összeköltözés elött? Mi a véleményetek az ilyen gondolkodásról?

Figyelt kérdés
Párommal most tervezzük az összeköltözést,ő hitelképes csak házat vesz.Azt mondta aláirattat velem olyan papírt hogy x év után sem jár nekem semmi.ha jó akkor menjek(ja van 2 gyerekem és tul vagyok egy váláson ,ő jó pár évvel fiatalabb)vagy maradjak ahol vagyok.Én csak annyit kértem tőle,hogy írjunk egy olyan papírt,ha megun,vagy bármi történik,akkor közös a hitel visszafizetése(ő is be lenne biztosítva)és magyarul nem tehet utcára.Teljesen el vagyok keseredve,mert ez már milyen kapcsolat igy??Családot szeretnék,ahol a pénzem megy a tatrozásba,és érezném enyém is a fészek.szerintem nem kérek sokat:(Én jobban keresek nála kicsivel.Megmondta nem bízik bennem a multam miatt.(kicsit zavaros a válás miatt)ezért nem akarja bármi is járjon nekem.Várom őszinte véleményeket.Köszönöm.
2011. máj. 7. 07:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
AMIT ÉN ÖLÖK A HÁZBA.BOCS ELÍRTAM
2011. máj. 7. 10:12
 32/62 anonim ***** válasza:

Először is kapcsold ki a nagybetűt mert iszonyú idegesítő!

Másodszor, tényleg nem értelek! Te ezt kapcsolatnak nevezed? Bérleti díj?

Én azt is értem,hogy aggódsz, de mást nem tudsz tenni, mint mindenről, amit veszel vagy csináltatsz kérsz számlát és ha szét mentek, akkor ki kell,hogy fizessen. De azt te sem gondolod,hogy a lakás többi részéből neked jár valami?

2011. máj. 7. 10:23
 33/62 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a kérdezőnek teljesen igaza van. Neki nem a ház kell, hanem csak az, mit ő fizet majd, tehát a pénzét beleöli, felújításokba, bútorokba stb. Az meg nem normális egy kapcsolatban, hogy még egy szögről is számlát kér a saját nevére, különben ha kiteszik mehet az utcára a gyerekeivel, megtakarított pénz nélkül, mert ugye azt beleölte a házba. Én nem költöznék össze egy ilyen emberrel. Találsz te ennél jobbat is.
2011. máj. 7. 10:32
 34/62 A kérdező kommentje:
nem akarok a házból semmit ez így van.nagyon sokat segítettetek,mert arra voltam kiváncsi tényleg jol v.rosszul gondolom a dolgokat.felszámolom ezt a kapcsolatot,de 2 év csak 2 év,és a gyermekeimet fogja a legjobban megviselni,ők szerették őt.és én mindenem bele adtam ebbe a lapcsolatba.és ő a legrosszabbat feltételezi rolam.én arrol nem tehetek hogy neki annyi önbizalma sincs,hogy másban ez miatt nem tud megbízni.
2011. máj. 7. 10:42
 35/62 anonim ***** válasza:
68%
Házasok nem vagytok ugye és nem is tervezitek? Mert így szinte felesleges papírt írni, ugyanis az élettársak között a vagyonmegosztás a szerzés arányában történik, ha te többet keresel, több pénzt viszel. (házimunka is közreműködés) Miért nem vesztek közösen lakást én azt nem értem. Ha a párod vesz csak külön lakást, akkor papír ide-vagy oda neked ahhoz tényleg semmi közöd nem lesz, de ez érthető is. De ilyen helyzetben én abszolút a közös lakásvételt javasolnám!!! Ezt miért nem lehet?
2011. máj. 7. 13:02
 36/62 anonim ***** válasza:
75%

Ehhez én nem értek, de ezen megakadt a szemem:

"Megmondta nem bízik bennem a multam miatt."

Akkor minek van veled?? O.o

2011. máj. 7. 13:11
 37/62 A kérdező kommentje:
Feleségül nem vesz,azt mondta ő sosem nősül meg.Párkapcsolatunk elejétől fogva megy a bizalmatlansága,ezért nem akar házat velem,mert nem akar ugy járni ahogy én jártam a volt férjemmel.De totál önbizalomhiányos,és ezt vetiti ki így rám.Ő még nem csalodott,nagyon fiatal,nincs élet tapasztalata,őt a javak vezérlik,nem az érzelmek szerintem.anyukájával kifejezetten jo a viszonyom,és ö azt mondja szeret a párom,de én bennem hatalmas csalódottság lett.albérlet miatt,és hogy nem bízik meg bennem
2011. máj. 7. 13:34
 38/62 A kérdező kommentje:
én is szerettem volna közös otthont,azt érezzem van családom,de ez sem hatotta meg.megmondta olyan papírt akar aláíratni velem,amiben az áll hogy nem csak a ház,de semmi más sem jár nekem!!!és akkor visszakérdek?oda rakom a pénzt,beleölöm ő házába és én hol leszek ha ő megun?
2011. máj. 7. 13:36
 39/62 anonim ***** válasza:
75%
Én még mindig nem értem, mi a kérdésed. Leírod, hogy milyen rossz minden, akkor minek lennél vele?
2011. máj. 7. 13:37
 40/62 A kérdező kommentje:

tul friss még nekem,ez tegnap este jött ki belőle:(:(:( 2 év után bármire gondoltam volna,de erre nem:(:(:(

jol esett kibeszélni,és kiváncsi voltam máshogy hogyan látják ezt:( már megkaptam a választ,és akármilyen nehéz,én nem adom fel önmagam!tudom ez így nem mehet tovább.

2011. máj. 7. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!