Miért "elvárás" az, hogy valaki szeresse a szexet?
Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, egyszerűen nem szeretem a szexet. nem tudom miért és hogyan lehetne ezen változtatni? A páron is egyre kevésbé türelmes...őt is megértem....de ha egyszerűen nem szeretem és kész. Már a gondolatától is rosszul vagyok, hogy na most akkor csinálnunk kell. Nem azért mert rossz, kellemetlen vagy valami, csak , hát olyan semmilyen...Már mindenféle pózt, taktikát tippet kipróbáltunk és mégse. Azt sem hiszem, hogy ő vele lenne gond, hisz, minden eddigi párommal így volt.
Létezik ez, hogy egy nő egyszerűen ilyen típus és kész???
A szex nagyon fontos egy párkapcsolatban (mondom ezt több mint 25 év házasság után) még abbólis lehetnek gondok, ha az egyik minden nap szeretné,a másik csak hetente kétszer.
Az ilyen különbségeknél.... nem hiszem hogy ebből lehetne egy tartós kapcsolat.
Én ezt nem értem.
18 éve vagyok férjnél, 16 voltam, amikor a páromat megismertem.Szinte minden nap van szex.És nem csak arról szól, hogy bedugjuk-kihúzzuk, hanem arról, hogy ott akkor egyesülök azzal akit a legjobban szeretek.Bennem van, egyek vagyunk, és az a katarzis sehogy máshogy nem élhető át.
van ilyen, aszexuálisnak hívják.
Ha kimaradna mondjuk 1 hónap, akkor sem hiányozna?
Engem egyáltalán nem zavarna egy ilyen nő - kedves kérdeznő :-)
Nagyon nem vagyok impotens, de ha rendes, vidám, tisztességes feleség vagy, engem az sem zavarna, ha egész életemben egyszer sem feküdnénk le.
Szóval ne add fel, vannak olyan pasik mint én, akik értékelnének egy szerető feleséget, még ha nincs is szex.
Férjemmel havonta egyszer vagyunk együtt és a legnagyobb szerelemben élünk.
Fontos, hogy olyan társat találj, akinek hasonló a "szexuális étvágya".
Orvosnál voltál már? Mert lehet, hogy valami betegség miatt van az egész. Vagy egyszerűen csak nem találtad még meg azt a pasit akivel minden jó... még a szex is.
Velem is ez volt, 26 éves koromig azt hittem aszexuális vagyok, aztán most összejöttem egy sráccal és vele jó minden. Furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!