Anyósgyűlölő menyek! Miért nem engeditek, hogy a férjetek szeresse és tisztelje az édesanyját?
Ezen a fórumon kb. egymilliószor olvastam, hogy ilyen-olyan szemét anyósa van egyeseknek. Nem lehet, hogy túlreagáljátok néha a helyzetet?
Én is meny vagyok, és az én anyósom is bolond néha, de eszembe nem jutna a férjemet ellene uszítani.
Én sem uszítom ellene.
Az már más kérdés, hogy ő más menyet képzelt el, mint én.
Tanárnő volt, folyton nevelne engem.
Én meg nem hagyom, de nem vitázok, inkább kitérek előle.
De ez örök fájdalma, mondván "távol tartom magamtól".
Ez igaz, mert nem szeretem, ha beleszólnak olyanba, ami az én dolgom.
De amúgy jóindulatú, csak ilyen.
Nevelésre van teremtve.:)
De én nem vagyok ovis, hogy nevelni kelljen, úgyhogy megtartjuk a távolságot.
De a párom felőlem akkor megy oda, amikor akar.
Az ő anyja, jó hogy szereti.
Én sem uszítottam soha ,de kinem állhatott engem és ezt elégé a tudtomra adta.
Amikor hívott bennünket ebédre és láttam,hogy 1 terítékkel kevesebb van az egyértelműen azt jelentette,hogy én minek mentem oda,,,
Amikor meg szólt a férjem akkor a drága anyósom ,ezzel a szavakkal,,,," ha már eljött akkor,,,,"
Na ezek után a mondja valaki ,hogy szeressem!!
Gőzöm sincs. Én se jövök mi minden esetben anyósékkal. Problémák persze az én szüleimmel is vannak, de őket tudom kezelni. Felnőttem mellettük. Kiismertük egymást. Nyilván más a szüleimmel való kapcsolatom. Anyu szavak nélkül is érti, ha fáradt vagyok. Anyósnak mondani kell. Anyu tudja, hogy mi hogyan csinálok a konyhában, mivel a zömét tőle tanultam. Anyósnak mondani kell. Ezt figyelembe kellene venni.
Ha van valami problémám párom szüleivel, még én vagyok felháborodva ha a párom nyilvánosan mellettem áll, és kevésbé tisztelettel beszél a szüleivel. Neki kutya kötelessége szeretni tisztelni őket. Nem kell, dehogy kell köztem és köztük választani. Mindannyian egy család vagyunk. Csak vannak szálak, amik erősebbek.
Mondjuk én a páromtól is elvárom a megfelelő hangnemet a szüleimmel. Ő ugyanúgy nem bánthatja őket. Őt is lehurrognám ha bántaná őket, de a szüleimet is ha a páromat bántanák. És szerintem így van ez jól.
Mit szeressek az anyósomban, mikor kérdezés nélkül beállít. A hálószobába. Na, utána legyen kedved bármit folytatni.
Mert nem ilyet képzelt el a fiának.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!