Anyósgyűlölő menyek! Miért nem engeditek, hogy a férjetek szeresse és tisztelje az édesanyját?
Ezen a fórumon kb. egymilliószor olvastam, hogy ilyen-olyan szemét anyósa van egyeseknek. Nem lehet, hogy túlreagáljátok néha a helyzetet?
Én is meny vagyok, és az én anyósom is bolond néha, de eszembe nem jutna a férjemet ellene uszítani.
OFF: Azoktól kérdem akik „igenis elvárják”, hogy kiálljon mellettük a párjuk:
Szerintetek mindig CSAK nektek van igazatok? Egy vita keretei között nem lehet valahol mindkét félnek igaza? A férjetek nem állhat az ő értékrendjéhez közelebb álló mellé? Hisz ő úgy nőtt fel, neki természetes valahol amit az anyja képvisel, ha jó ha nem jó.
Mert anyósom egy szívtelen önző nő, aki világ életébe csak magát szerette és lelki nyomorékot csinálta férjemből...
Mert kihasználja a férjemet anyagilag, lelkileg folyton zsarolja, szegény férjem meg még a Dunába is ugrana az anyjáért egy kis anyai szeretetért cserébe (persze amit soha nem kap meg).
Egy ostoba proli, akinek senki és semmi nem fontos csak ő maga pl:
-szegény apósomat annak idején azért hagyta el, mert beteg lett és ő bizony nem fog fiatalon egy beteg férjet ápolni
- hozzáment egy másik pasashoz, hogy legyen aki eltartsa, azóta sem dolgozik
- elnézte ahogy a nevelőapa üti-veri a férjemet és soha nem állt ki a fia mellett, semmibe, még ma sem
- nem érdekelte amikor a férjem is beteg lett, én küzdöttem, hogy minden rendben legyen, hogy születhessen gyermekünk, hogy még sokáig velünk maradhasson
- az sem érdekli most konkréten, hogy az unokájának 40 fokos láza van, fel sem hív engem se, hogy hogy van a kislány, kell-e segítség vagy ilyesmi
- amikor csak lehet csúnyán leránt minket anyagilag pedig tudja, hogy minden fillére szükségünk van (pl. cukrászdában elfelejt fizetni, kisétál, mintha minden rendben lenne és persze ilyenkor a férjem fizeti az ő fogyasztását is, de ez csak egy apróság a sok disznósága mellett)
Röviden ennyi. Persze a férjem előtt nem szapulom, tudom én, hogy ő is tudja milyen az anyja, de ő így is szereti... Ez van...
Akkor én is REAGÁLNÉK:
az egyik exemnek olyan anyukája volt, aki az exem összes eddigi csaját gyűlölte és ott tett kereszbe nekik, ahol csak tudott. Érdekesen, amikor én összejöttem és együtt voltam az exemmel (szinte mint a házasok) az anyósjelölt szeretett engem. S ő is ezt mondta. EGyik lány se tud mosolyogni. Én tudok. S ez igaz nagyon. Amúgy meg az óta is a mai napig engem emleget a srácnak és a mostani barátnőit továbbra se tudja elfogadni....savanyú uborkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!