Lehetséges, hogy egy szülő jobban szeresse az egyik gyerekét, mint a másikat?
Persze, sokan vannak így (sajnos)
Vágül is nem egyformán szeretem őket, mert ugye különböznek, mindkettőt saját magáért!De a szeretet mértéke ugyanakkora.
Igen, az.
Nővéremmel 2-en vagyunk, és SOHA nem érzékeltem, de mostanában kiderült, hogy nagyszüleim, és édesanyám jobban szeretnek engem, mert talpraesettebb, tájékozottabb, és jobb beszélgetőpartner vagyok, mint a nővérem... Nem ebben a családban lehet, hogy pont fordítva lenne, de az én családomban a józanész, műveltség, kitartás, becsületes munka stb. értékek jelentenek többet. Az is lehet, hogy csak az utóbbi pár évben fordult inkább felém szívük, most hogy már nem csak unokák és gyerekek vagyunk, hanem felnőtt emberek is.
Én 22/L vagyok, nővérem 25.
Tőlem meg gyerekkoromban kérdezték, kit szeretek jobban, anyut vagy aput? Akkor aput mondtam, de éreztem, hogy nem így helyes a válaszom, hanem mindkettőt. Ellenben, igen, lehet valakit jobban szeretni, mint a másikat, és ez attól függ, a másik mennyire törődik velem.
:)
A komment megírásának időpontja: ma 11:16
Igazad van.
Nálunk a családban mindenki a bátyámat szeretet jobban.
Apán talán engem szeretett jobban, de mindenki más a bátyámat. Talán azért mert ő olyan tipikusan jólnevelt gyerek volt. Nem rohangászott, nem hisztizett, nem kiabált.
Ellentétben velem :)
Amikor 16 éves voltam és a nagyszüleimnél voltam, akkor nagyanyám odajött hozzám 500 Ft-ta, és azt mondta, hogy igaz, hogy a bátyádat jobban szeretjük mint téged, de most te vagy itt, és odaadta a pénzt.
Többet nem mentem hozzá...
Mostmár azt hiszem engem szeretnek jobban, mert nyíltabb és őszintébb és segítőkészebb vagyok mint a bátyám, de azért ő az okos a családban, meg aki sikeres. Ő a család büszkesége. Ezért is kezdtem el fősulira járni, hogy bebizonyítsam, én is érek annyit. Novemberben fogok diplomázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!