Lehetséges, hogy egy szülő jobban szeresse az egyik gyerekét, mint a másikat?
és még annyit fűznék hozzá,hogy szerencsére a szüleink egyforma mértékkel szeretnek engem is,és a nővéremet is,még a nagy korkülöngség ellerére is.:)
egyszer mikor már nagyon elegem lett nagyanyám viselkedéséből megmondtam neki,hogy példát vehetne pedig anyámról és apámról.
Hajjaj, de még mennyi ilyen van, nem is sejtenéd.
Például vannak az olyanok, akiknek több embertől van gyerekük. Pl. a férjem "anyja". A férjem az első házasságából van, az öccse a másodikból. A rinya ellopta a férjem pénzét, amit külföldön keresett, és odaadta az öccsnek. Azóta a férj nem beszél a nyanyával, aki amúgy egy qrva (pénzért ment hozzá a második férjéhez, az öccs apjához). Szóval ez a luvnya azt a gyerekét szereti, akinek az apjától több pénzt kapott. Bocs, a csúnya megszólításért, de gyűlölöm azt a retket. Szegény párom napi 16 órában dolgozott külföldön, megbízott a hulladék "anyjában", aki mindent ellopott tőle. Ilyen is van, de szerintem az ilyenek nagyon primitív emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!