Hogyan értessem meg a 2 éves kislányommal, hogy szeresse a testvérét?
fiu vagy lany a pici?
edestestvere?
utolsó:)
ha a kisöccse akk gondolom fiú:)) oda van írva, olvasd végig:) kisöcsi, az fiú:) kishúgi lenne a lány, az öcsi az fiú
szerintem ilyenkor vágj nagyon szomorú arcot, és ne csak rövid ideig, ne is beszélj vele, hadd érezze, hogy mennyire megbánt ezzel a viselkedésével.
mondd is el neki, hogy nagyon csalódott vagy, sírni lenne kedved, hogy nem szereti a testvérkéjét.
és olvass neki olyan meséket, amiben a testvéri szeretetről van szó.
én gyerekkoromban olvastam egy olyan mesét, amiben kis állatkák, talán egerek, (de nem vagyok benne biztos) testvérek voltak, de mindig irigyek voltak egymásra, ezért pórul jártak, nem sikerült megkaparintani a sajtot, és nagyon el voltak keseredve, hogy nem fogtak össze.
Sehogy sem fogod tudni vele megértetni, és nem is szabad ilyen kisgyerekeket együtt hagyni vagy felügyelet nélkül hagyni, mert veszélyes!
Ha történik valami, téged fognak felelősségre vonni gondatlanságból, nem vicc!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!