Honnan tudom meg, hogy a férjemnek fontosabbak vagyunk a kislányommal mint a családja vagy esetleg a számitgépes játékai?
Nem feltétlen kell drasztikus módszerhez folyamodnod. Elég, ha (miközben gépezik) megkéred valami apróságra, hogy segítsen, elég ha ránézel, már tudod, hogyan reagál rá még akkor is, ha szó nélkül feláll a géptől és megcsinálja.
Ismerősöm csinálta azt, hogy hozzáfogott piskótát sütni, és megkérte a férjét, verje fel a habot. Ezzel tette próbára. Az ő férje rögtön ment és segített. Nála bejött.
A férfiakkal előfordulhat, hogy jobban beletemetkeznek a számítógépbe, mint kellene- de ezt inkább meg kellene beszélni, miben jelentkezik a probléma.ÜLjetek le és mond el neki, véleményed szerint ez miért nem jó, hová vezethet..stb..
Ellene vagyok a próbáratevéseknek, mert nagyon rosszul sülhet el- aki ilyet tanácsol, az érdekes kapcsolatban élhet a férjével,,,nem kívánom senkinek..sem az olyan embert, aki azt tanácsolja, tedd tönkre a gépet.
Érdeeks reakciók!
18,15 vagyok!
Nem hiszem, hogy egy pár perces segítségkérés tönkretesz egy kapcsolatot! Ha igen, akkor az azt jelenti, hogy már régen tönkrement! De sokmindent le lehet szűrni az arckifejezésből, a mozdulatokból stb. Ha olyan a reakciója a férjnek, akkor igen, beszélgetni is kell róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!