Hogyan legyek boldog? 2 éve édesanyámnál élünk kislányommal. Találtam egy férfit, aki elfogad úgy ahogy vagyok. Édesanyám nem szívleli hogy ráhagyom a kislányom.
LEhet anyud attól fél, hogyha komoly lesz a dolog a pasiddal, akkor elköltözől tőle és ő egyedül marad. Abból gondolom, hogy direkt a kislány előtt mondja, hogy anyád megint itt hagy téged. Szerintem ha nem szeretne vigyázni rá, akkor azt mondaná, hogy vidd máshova, mert én nem akarok rá vigyázni.
És másnak nem tudod odAADNI PÁR ÓRÁRA? vAGY NÉHA CSINÁLHATTOK 3BAN IS programot.
bocs a nagybetűért, véletlen volt
"A"
Tehat nincs ferjed es egyedul elsz a gyermekeddel, es boldog szeretnel lenni, megtalalni az igazit?
Ezert fel az edesanyad es mar elege is van, mivel tobbszor is otthagyod a gyermeket, es meg mindig nem talaltad meg az igazit!
Ha van valaki, Akire ratudnad bizni a gyermekedet, akkor tedd azt, mert ezek a megjegyzesek nem tesznek jot a gyermek lelkenek, s nem beszelve arrol, hogy talan meg akkor is folytatja ezt, amikor nem vagy ott.
Elhiszem, hogy nehez helyzetbe vagy, de a gyemekedre gondolj most, es vidd el magaddal, ha ez az ember annyira komolyan gondolja es vallal Teged!
Sztem úgy látja-érzi, hogy kislányod rovására pasizol. Azt gondolhatja, hogy mindig a gyereked mellett a helyed.
Ami így is van. Más kérdés, hogy neked is jár valami, de azért az első mégiscsak a gyerek.
Kisgyerekkel pasizni sosem egyszerű, de nem lehetetlen megoldani. Én mondjuk ott kezdeném, hogy elköltöznék Anyutól. Nyilvánvaló, hogy irigy rád.
A gyerket másra is lehet bízni azalatt, míg a pasival találkozol. Végső esetben bébiszittert is lehet fizetni...
A rosszindulatú anyukáknál, akik úgy gondolják, hogy a lányuknak nem jár boldogság az életben, nincs rosszabb a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!