Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a haragom? (tegnapi...

Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)

Figyelt kérdés

Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.

Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.

Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. ápr. 21. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
Mondjuk annyi esze már van 4 év után,hogy nemveszi fel a telefont. Nem csodálom,hogy elköltözött tanulni.otthon tuti nem lehetne.
2011. ápr. 21. 11:45
 62/72 A kérdező kommentje:

még otthon laktam amikor balesetünk volt a szüleimmel év elején.Rá fél évre nélkülem volt balesetük.

Követekező év elején a 3. kocsi lett totálkáros,rá fél évre a háztető égett le,rá 2 évre párom törte totálkárra a kocsiját,tavaly nagypapám ment kamionnal egy másikba.

Mind csak anyagi káros,de mint irtam,ilyen előzményekkel nem értem miért csoda h aggódok

akinke irja h nem tudok mindent róla...de tudok,hidd el...és nem én akartam h tudjak mindent,erre párom szoktatott rá

2011. ápr. 21. 11:46
 63/72 A kérdező kommentje:

nem költözött el

csak tegnapra ment,mert amugyis régen volt,és ott nyugisabb mint panelba

most végzek akkor jön értem,együtt megyünk haza...önszántából jön,pedig felajánlottam hogy maradjon,ugyis haragos kedvemben vagyok...de jön

2011. ápr. 21. 11:47
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap is válaszoltam neked, hogy valószínű semmi baj nincs. Az, hogy ma is teszel fel kérdést ugyanerről, meg, hogy haragszol rá, az már sok szerintem. Miért nem tudsz túllépni rajta, elő is került szerencsére épen, bocsánatot is kért, ma már szólt is... most ennél többet mit akarsz kivájni belőle? Deee van jó rövid póráz, ami lehet, hogy kölcsönös de semmiképp nem egészséges hosszú távon. Ahogy itt válaszolsz az embereknek, az is megfordúlt már a fejemben, hogy lehet tegnap azért nem reagált, mert elege lett a nyomozásból, de ezt nem tudhatom, nem ismerlek titeket. Szerintem vedd lazábbra vele a beszámolósdit, mert ez ha nem mindkettőtöket, de téged biztos ki fog készíteni idegileg. Nem jogos szerintem, hogy haragos vagy, már tegnap miután megkerült túl kellett volna lépni ezen.
2011. ápr. 21. 11:50
 65/72 anonim ***** válasza:
szegény ember. tudod az én családomban is történt mindenféle. de ezért még nem zaklatom őket.
2011. ápr. 21. 11:51
 66/72 anonim ***** válasza:

korábban gyakran odaírtam kérdés megválaszolása után h "női logika" ha nagyon értetlen volt a kérdező. már leszoktam róla mert úgyláttam családi kapcsolatokban a kérdések többsége értelmes és lehet vitatkozni. úgylátszik tévedtem.

szégyen egyszerűen a női nemre h mennyire nemérted még a 7 oldal után sem h teljesen rátelepedtél a barátodra és szüksége van némi szabadságra.

2011. ápr. 21. 11:57
 67/72 anonim ***** válasza:
bocs de ez egy kapcsolatban nem normális,én sem hivogatom állandóan max írok sms-t hogy ma ne xy időben jöjjön át vagy nem érek rá stb. esetleg nagy út után írom neki,hogy megérkezett e de nem érdekel minden pillanatban mi van vele, ha baj történik az úgyis időben kiderül és közben úgyse tudnék mit tenni,attól hogy állandóan hívogatod még nem előzöd meg a bajt vagy ilyesmi, ha mondjuk állandó szinten tenné azt mondanám oké de hogy 4 évente egyszer szerintem az még elnézhető
2011. ápr. 21. 11:58
 68/72 anonim ***** válasza:
100%

"ég otthon laktam amikor balesetünk volt a szüleimmel év elején.Rá fél évre nélkülem volt balesetük.

Követekező év elején a 3. kocsi lett totálkáros,rá fél évre a háztető égett le,rá 2 évre párom törte totálkárra a kocsiját,tavaly nagypapám ment kamionnal egy másikba."

ezek után jobb lenne, ha mindenki arra

k o n c e n t r á l n a a családban, amit É P P E N

csinál

2011. ápr. 21. 12:03
 69/72 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy annyi minden történt,ha folyton a telefont kellett kapkodniuk
2011. ápr. 21. 12:15
 70/72 anonim ***** válasza:
Minek zaklatod, ha elfoglalt?
2011. ápr. 21. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!