Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)
Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.
Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.
Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
még otthon laktam amikor balesetünk volt a szüleimmel év elején.Rá fél évre nélkülem volt balesetük.
Követekező év elején a 3. kocsi lett totálkáros,rá fél évre a háztető égett le,rá 2 évre párom törte totálkárra a kocsiját,tavaly nagypapám ment kamionnal egy másikba.
Mind csak anyagi káros,de mint irtam,ilyen előzményekkel nem értem miért csoda h aggódok
akinke irja h nem tudok mindent róla...de tudok,hidd el...és nem én akartam h tudjak mindent,erre párom szoktatott rá
nem költözött el
csak tegnapra ment,mert amugyis régen volt,és ott nyugisabb mint panelba
most végzek akkor jön értem,együtt megyünk haza...önszántából jön,pedig felajánlottam hogy maradjon,ugyis haragos kedvemben vagyok...de jön
korábban gyakran odaírtam kérdés megválaszolása után h "női logika" ha nagyon értetlen volt a kérdező. már leszoktam róla mert úgyláttam családi kapcsolatokban a kérdések többsége értelmes és lehet vitatkozni. úgylátszik tévedtem.
szégyen egyszerűen a női nemre h mennyire nemérted még a 7 oldal után sem h teljesen rátelepedtél a barátodra és szüksége van némi szabadságra.
"ég otthon laktam amikor balesetünk volt a szüleimmel év elején.Rá fél évre nélkülem volt balesetük.
Követekező év elején a 3. kocsi lett totálkáros,rá fél évre a háztető égett le,rá 2 évre párom törte totálkárra a kocsiját,tavaly nagypapám ment kamionnal egy másikba."
ezek után jobb lenne, ha mindenki arra
k o n c e n t r á l n a a családban, amit É P P E N
csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!