Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)
Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.
Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.
Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
nem hiv ha pisilni megy:) de nem is pisil egész délutántól estig...
nem kell h minden 5 percben el tudjam érni,de azért órákon keresztül és sehogy,az nekem a durva kategória
09:56
felnőtt gyerek az más,anyámmal mi is van hogy napokig nem beszélünk,de ő tudja h ha baj van lenne hivva
vodafonos régi csomag,még pár éve lehetett megrendelni,sajnos már nem lehet,valami iskolás csomag volt.párszáz forintot von le havonta és onnantól ingyen van,kártyát kellett venni mindkettőnknek
9:57 saját tapasztalat,h lehet baj,nem első eset lenne
9:58
felőlem tűnjön el,de akkor szoljon h ne is keressem,ne aggódjak
9:59 nem melóban volt
és mindkettőnk melóhelye olyan h amig a munka el van végezve,felőlük azt csinálunk amit akarunk,ez a szellemi munka előnye
10:05
de reagálok:d
van időm
jó rövid a póráz mert egyszerűen annyi nyugalmat sem hagysz neki h egyszerűen kikapcsolja a telefonját anélkül h szólna neked.
elhiszem h a melóhelyed unalmas így ugyanazzal a kérdéssel bombázod az oldalt a barátodat hivogatod meg minden. ha ezt nemfogod fel veled van a baj.
"nem is pisil egész délutántól estig..."
lol? soha? én hetente egyszer szoktam pisilni.
egy teve
nincs olyan gondja amiről nem tudnék:)
és tudnék róla ha előlem menekülne...bár őt ismerve minden cuccával költözne,de nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!