Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a haragom? (tegnapi...

Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)

Figyelt kérdés

Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.

Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.

Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. ápr. 21. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
hát én ilyesmiért nemkérnék bocsánatot. nem minden melóhelyen örülnek ám annak ha nagyban eldumálgatsz a barátnőddel
2011. ápr. 21. 09:59
 42/72 A kérdező kommentje:

nem hiv ha pisilni megy:) de nem is pisil egész délutántól estig...

nem kell h minden 5 percben el tudjam érni,de azért órákon keresztül és sehogy,az nekem a durva kategória

09:56

felnőtt gyerek az más,anyámmal mi is van hogy napokig nem beszélünk,de ő tudja h ha baj van lenne hivva

vodafonos régi csomag,még pár éve lehetett megrendelni,sajnos már nem lehet,valami iskolás csomag volt.párszáz forintot von le havonta és onnantól ingyen van,kártyát kellett venni mindkettőnknek

9:57 saját tapasztalat,h lehet baj,nem első eset lenne

9:58

felőlem tűnjön el,de akkor szoljon h ne is keressem,ne aggódjak

2011. ápr. 21. 10:05
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nyugodj már meg egy picit! Teljesen megértem, hogy min mentél keresztül, mert én is betegesen aggódó típus vagyok, DE! Amit most csinálsz, az már a kisajátítás és a dominancia jele. Ahogyan ezen a fórumon kezeled ezt a beszélgetést, abból is látszik. Most nem számolom meg hányszor, de majdnem minden második komment után reagáltál, ellenérvet akartál felhozni, magyarázkodni. Nehezedre esik hallgatni, szeretnéd, ha mindig a tiéd lenne az utolsó szó. Ez dominancia, nem helyes. Ha otthon is ilyen vagy, annak nem lesz jó vége. Megtörtént, a párod is felfogta, hogy ez neked rosszul esett, és itt vége kell, hogy legyen a történetnek, mert innentől felesleges b*szogatás. Könyörgöm, ne reagálj erre :D elég, ha elgondolkozol a válaszainkon.
2011. ápr. 21. 10:05
 44/72 A kérdező kommentje:

9:59 nem melóban volt

és mindkettőnk melóhelye olyan h amig a munka el van végezve,felőlük azt csinálunk amit akarunk,ez a szellemi munka előnye

2011. ápr. 21. 10:06
 45/72 A kérdező kommentje:

10:05

de reagálok:d

van időm

2011. ápr. 21. 10:06
 46/72 anonim ***** válasza:
100%

jó rövid a póráz mert egyszerűen annyi nyugalmat sem hagysz neki h egyszerűen kikapcsolja a telefonját anélkül h szólna neked.

elhiszem h a melóhelyed unalmas így ugyanazzal a kérdéssel bombázod az oldalt a barátodat hivogatod meg minden. ha ezt nemfogod fel veled van a baj.

2011. ápr. 21. 10:08
 47/72 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem olvastam el az eddigi válaszokat... úgy tűnik, párod kis levegőhöz akar jutni... valami vagy valaki elől szeretne egy kicsit elbújni, csak magának lenni... szerintem nem kiakadni kell egy ilyen helyzetben, hanem rákérdezni a dologra... mondd el neki, mennyire aggódtál, hátha valami baj érte... mindenkinek szüksége van egy kis magányra, főleg a férfiaknak... ki tudja, mi gondja van a párodnak, legalább Te ne fojtsd meg... hidd el, hálás lesz érte!!!
2011. ápr. 21. 10:09
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

"nem is pisil egész délutántól estig..."

lol? soha? én hetente egyszer szoktam pisilni.

egy teve

2011. ápr. 21. 10:10
 49/72 A kérdező kommentje:

nincs olyan gondja amiről nem tudnék:)

és tudnék róla ha előlem menekülne...bár őt ismerve minden cuccával költözne,de nem akar

2011. ápr. 21. 10:18
 50/72 anonim ***** válasza:
Uhh hát te nagyon beteg vagy kérdező :S menj el pszichológushoz!!
2011. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!