Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)
Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.
Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.
Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
haggyadmá' békén egy kicsit!!!!
ha tanulni ment, akkor egyáltalán miért kell zavarnod?!?
nincs bűntudata,csak megigérte hogy nem csinál ilyet többet
nem minősül zavarásnak pár perc telefon,ő is felhiv hiába tudja h melózok/tanulok
A kérdező kommentje:
azt hiszem ezentúl tudni fogok még arról is mikor megy wc-re,sikerült elég nagy lelkiismeretfurdalást csinálnom neki
én lehet megőrülnék tőle, ha folyamatosan ellenőriznének.
ráadásul kell mindenkinek egy kis 'magány'. független, hogy mivel tölti el. Gondolom, te sem lennél boldog ha éppen vásárlás közben ellenőrizgetnétek és már - már ZAKLATNÁNAK ...
lelkiismeretfurdalás nem egyenlő a bűntudattal
azt bánja h feleslegesen aggódtam miatta,de ez nem ugyanaz mint a bűtudat...akkor értené h ilyet ne csináljon (ő hatalmas patáliát csap ha fél órát nem ér el,akkor is ha pl msn-en ki van irva h elmentem hajatmosni )
"Az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála..."
Úristen 4 éve elő nem fordult ilyen te meg egy ilyen esettől így kiakadsz? Szegény pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!