Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)
Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.
Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.
Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
idegesitő meg miket irtok
10 telefonhivásból 8at ő kezdeményez,és hozzám is Ő akart költözni
Parancsolj: tegnap a férjem elment a lakásába cuccokat összeszedni, illetve ott aludni. Előtte villanyt szereltek, pedig nem villanyszerelő, így volt bennem némi para, hogy ő lesz a széndarab a drót végén. Este küldtem neki sms-t, hogy hívjon, ha végzett.
Nem hívott. Reggel megcsörgettem, mondta, hogy elfelejtette. Megkértem, hogy legközelebb dobjon egy smst. Elnézést kért, elnéztem, nem foglalkozunk vele többet.
Vagy lehet, hogy rosszul tettem? Hm, lehet, hogy kiírok két-három kérdést, úgysincs most jobb dolgom.
A kérdező kommentje:
idegesitő meg miket irtok
Jé, tükör! :)
melóhelyen érdekes lenne kutyátsétáltatni
ha előlem menekült volna akkor nem reggel megy el,amikor még engem is el "kell" vinnie melóba,hanem délután...
ti tudjátok,hisz azt is tudjátok hogy ugy kell küldeni a szüleihez
nem vagyok hivatalosan a párja attól hogy együtt élünk,ezért nem engem értesitenének, a szülei meg olyanok h nem rögtön szólnak (nem mert nem szeetnek,hanem h addig nem szolnak mig nincs biztos...tudom ugyanezt játsszák a többi családtaggal)
Hagyd mar beken azt a sracot, basszus!!! Kikeszited ezzel a viselkedessel! Nyugodj mar le es hagyd beken! Nagyon faraszto lehetsz, es az a folytonos nyomozgatas nagyon idegesito lehet szamara!
Mit akarsz? Elijeszteni magadtol? Nelkule akarsz maradni? Neked nincsenek sajat dolgaid amikkel foglalkoznod kene?Hagyd beken!!! Fejezd be ezt a faraszto, folyton szamonkero, hulye pic*a viselkedest!
25L
nem készitem ki,nem ilyesztem el,tudom a határaimat,ebből a szempontból ő sem jobb
de ti ismeritek igy látatlanba:)
Ha munkahelyen vagy, akkor miért nem a munkával foglalkozol? Szerintem minden lehetséges választ megkaptál pro és kontra. Miért pörögsz ezen még mindig?
Vagy ennyire nem figyel rád senki, hogy itt kell figyelmet kelteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!