Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)
Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.
Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.
Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"csak az ellenérvekre vagyok kiváncsi
hogy azoknál akik együtt élnek és nem szoktak órákra eltűnni,mennyire normális ez"
Teljesen normális, hogy nem mindig érjük el egymást a párommal. Nem csinálunk belőle lelkiismereti kérdést.
Más: Én nem tűrnélek meg téged magam mellett.
A kérdező kommentje:
9:59 nem melóban volt
és mindkettőnk melóhelye olyan h amig a munka el van végezve,felőlük azt csinálunk amit akarunk,ez a szellemi munka előnye
.. kicsit primitív felhangú ez a válasz... eszerint, aki nem azzal foglalkozik a munkaidejében, hogy itt ül a gyakorikerdesek.hu-n, az már nem is végezhet szellemi munkát, illetve a fizikai munkás takarodjon innen,ugye?
Ha a pároddal is így viselkedsz, nem csodálom, hogy el akart menekülni tőled egy időre...
fizikai munka végzése közben érdekes lenne ide pötyögni,gondolom aki meló közben ide ir az nem épp össeszerel valamit
aki ide ir az vagy otthon van vagy szünete van vagy olyan melót végez ami mellett belefér
Hagyjátok, szegénynek akut szófosása van. Nem a válaszokat, hanem a saját hangját szeretné hallani.
Hagyjátok, hadd beszélgessen magával. Nem választ vár, hanem figyelmet szeretne.
Don't feed the troll.
1. válasz egy bagatellre!!!!!!!!!
2. ha unatkozol, tanulj meg szerintem eg yújabb nyelvet! Sokkal többet érne.
3. Mindenről tudsz?!?! Ez nagyon nem jó. Nem ismerlek, de ez semelyik kapcsolatban nem jó! Kell hagyni egy ksi8 titkot, egy kis magánéletet, pár szabadnapot - különben nagyon hamar kiég a kapcsolat. Ez általános szabáLy. Nem szabad ennyire ragaszkodni, ez előbb-utóbb megmérgez, még ha most az ellenkezőjét érzed is.
4. főnököd tudja, hoyg így unatkozol?
De ha magadat nézed:órákat fordítottál a semmire! Ennél neked is van fontosabb feladatod. Akár a kapcsolatotokról akarsz gondolkodni, abban is van fontosabb rész.Vesztegeted az időt!!!!! Ennyi idő alatt már összeállítottál volna egy szép albumot a párodnak a kedvenc pillanataitokról, mire visszajön. Vagy írtál volna egy kedves ímélt, míg nem éred el! Számonkérés helyett! Ugye, mennyivel jobb érzést keltene?!
9:57-es vagyok
Igen, ezt nem vettem figyelembe, hogy a te tapasztalatod éppen az, hogy baj történt vele. Erre csak azt tudom mondani, hogy veletek már megtörtént, mennyi az esélye, hogy rövid időn belül újra megtörténik? És mennyi az esélye annak, hogy velünk történik baj, akikkel hosszú ideje semmi komoly nem történt?
Azt nem gondolnám, hogy bujkálna előled, vagy levegőt szeretne, ez túlzás azok részéről, akik így vélekednek. Egyszerűen csak belefeledkezett a szerelésbe vagy komoly probléma volt a kocsival.
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy mindent tudsz a párodról? Ez nem így működik...
Szerencsétlen pasinak, ha van egy kis esze menekül. De mivel 4 évet lehúzott melletted valószínű nincs.
Kívánom a párodnak, hogy hamar jöjjön rá,hogyha nem akar idegösszeomlásban meghalni, akkor vagy neveljen meg egy kicsit, vagy fusson,amerre lát.
én eddig nem szóltam hozzá, de ez szörnyű.otthon is ezt csinálod?ilyenkorértem meg a férfiakat,ha lelőnek egy-egy némbert.
Ja és nő vagyik, felelség,anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!