Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a haragom? (tegnapi...

Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)

Figyelt kérdés

Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.

Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.

Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. ápr. 21. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:

olyan melón van hogy sokszor van időm netezni

érdekes,most tudott szólni h bement melóba méricskélni,és nem lesz bekapcsolva délig

ez annyira nagy kérés?

főleg h ingyen van szólnia

2011. ápr. 21. 09:50
 32/72 anonim ***** válasza:
72%

miért ne csináljon?

én van, hogy egész nap nem használok telefont, vagy elutazom 400 km-re, és egész nap nincs nálam...és mégis életben vagyok, és a párom is. Mi lehet ennyire sürgős, ami nem várhat egy napot? Mennyi a számlátok?

a párod egy szemét. Ezt akarod hallani?!?

2011. ápr. 21. 09:53
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

jó rövid a póráz.

4 év alatt egyszer nemvolt bekapcsolva a telefonja. bocsánatot kért. még mit vársz mi?

pörögsz a témán mint egy búgócsiga

2011. ápr. 21. 09:55
 34/72 anonim ***** válasza:
70%

akkor is felhív, ha pisilni megy?

De minek?

Mit akartál mondani neki tegnap?

Amikor nem érted el?

2011. ápr. 21. 09:55
 35/72 A kérdező kommentje:

ha ahhoz szoktatott volna hozzá,hogy nem mindig elérhető,akkor megszokom azt

de ha valaki mindig elérhető,akkor az ne tűnjön el

3ezer se megy el telefonra havonta fejenként mert ingyen hivjuk egymást,és van 100 ingyen sms havonta

2011. ápr. 21. 09:56
 36/72 anonim ***** válasza:
72%
én van hogy napokig nem érem el a gyerekeimet. Mégsincs semmi bajom. A páromat soha nem hívom fel, csak ha valami rendkívüli tényleg. Pl. jöjjön váratlanul meló után a városba, vagy ilyesmi.
2011. ápr. 21. 09:56
 37/72 anonim ***** válasza:
50%
milyen csomagotok van? Ez engem is érdekel!
2011. ápr. 21. 09:57
 38/72 A kérdező kommentje:

nem nevezném rövid póráznak

ha szól reggel hogy este 6ig ne keressem mert elmegy a haverjaival akkor nem keresem estig,ennyi

nem ide tartozik h miért kerestem

39/72 anonim ***** válasza:

Haragudnod talán nem jogos, inkább csak példaként álljon előtted a későbbiekre ez az eset: nem tudtad, mi van vele órákon át és a magyarázat tulajdonképpen megnyugtató - jól volt, jól érezte magát. Legközelebb, amikor már fél órája nem tudod, hogy hol van és mi van vele, gondolj erre az esetre: most sem történt semmi olyan, amiről ha tudsz, akkor aggódtál volna közben. Miért kell a legrosszabbra gondolni rögtön Saját tapasztalat, inkább jól van a párom, valamibe belefeledkezett, semmint hogy valami bajt történt volna vele.

Utálom a mobiltelefont. Nálunk a párom a "hívogató", nekem meg olyan munkám van, amibe el kell merülni (bár azt gondolom, a legtöbb munka olyan, hogy nem árt, ha teljesen odakoncentrál az ember közben). Épp ezért bosszantott mikor megismerkedtünk, hogy amíg meló után a vonatra várt (ő korábban végzett), felhívott, hogy ne unatkozzon... Megkértem, hogy ne tegye, vigyen magával újságot, könyvet, akármit, amivel el tudja tölteni azt a max.! 15 percet, amíg várakozik. Ezt csak azért mesélem, mert pont ilyen bosszantó, amikor az ember végre nekiáll kertészkedni vagy szerelni vagy tésztát dagasztani, valami olyasmit csinálni, amit régóta tervezett, nekikészülődött és végre belekezdett és akkor egyfolytában csörög a teló, koszos a keze, nem akarja felvenni, de tudja, hogy fel kellene...

40/72 anonim ***** válasza:
70%

Csak azt nem értem, hogy miért ne tűnjön el? Ha eltűnni van kedve pl. ?

Hadd tűnjön már el! H a jól esik neki! Ne fájjon ez neked!

2011. ápr. 21. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!