Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hová tünt a tegnapi kérdés...

Hová tünt a tegnapi kérdés ami egy 15 éves lányról szólt? Mi lett vele?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

tényleg eltűnt...:s

ezek szerint kamu volt...

2010. dec. 2. 17:13
 2/22 anonim ***** válasza:
Én nem láttam. Valaki elmesélné mi történt a lánnyal?
2010. dec. 2. 17:19
 3/22 anonim ***** válasza:
túlságosan belekeveredett a saját sztorijába, és már ő se tudta mit irt. Ti elhiszitek hogy elment dokihoz és terhesgondozás miatt nem nézte meg?
2010. dec. 2. 17:21
 4/22 anonim ***** válasza:

Én is pont most szembesültem vele, hogy nincs meg...

Biztos valaki jelentette... Én kíváncsi lettem volna az eredményre!

Azon gondolkodtam, hogy ha azt írja, hogy terhes - azt sem hitte volna már el a nagy százalék.

2010. dec. 2. 17:21
 5/22 anonim ***** válasza:
Én sem olvastam.Valaki leírná röviden mi történt?
2010. dec. 2. 17:24
 6/22 anonim ***** válasza:
szerintem is kamu volt az egesz. harom korul lattam utoljara a kerdest, de utanna mar nem neztem. most meg nem talalom
2010. dec. 2. 17:41
 7/22 anonim ***** válasza:

Érdekes én is most kerestem, de nem találom. Az utolsó információ az volt, hogy ma ment az orvoshoz, de terhes-gondozás volt és ma nem nézték meg, majd holnap megy vissza vizsgálatra. Nagyon sajnálom, hogy ilyennel szórakozik, pedig neki még a tanuláson kellene igazából az eszének járnia...

Azt hiszem itt sokunkat "megtréfált".

2010. dec. 2. 18:14
 8/22 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Felnyomták egy csomóan mert már nagyon kamu szaga volt.
2010. dec. 2. 18:25
 9/22 anonim ***** válasza:
én is azért néztem be,mert kíváncsi lettem volna a válaszra..ezek szerint kamu volt...
2010. dec. 2. 20:27
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Én írtam először neki hogy ez tuti kamu...erre mindenki lepontozott....:))) 92 % ról 45 %ra

aztán később belezavarodott a sztoriba és már sokan észre vették hogy kamu volt az egész.....persze törölték is .....

Uh vicces hogy a végére mindenki újjal mutogatott az elején meg amikor én említettem mert már ott is látszódott hogy nem valós sztori szépen le lettem pontozva miközben a kérdező jót röhögött azon gondolom hogy ennyien védelmezik....nah mindegy.....azért a végére legalább elvadult a sztorija hogy kiderüljön igazam volt

2010. dec. 3. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!