Hová tünt a tegnapi kérdés ami egy 15 éves lányról szólt? Mi lett vele?
tényleg eltűnt...:s
ezek szerint kamu volt...
Én is pont most szembesültem vele, hogy nincs meg...
Biztos valaki jelentette... Én kíváncsi lettem volna az eredményre!
Azon gondolkodtam, hogy ha azt írja, hogy terhes - azt sem hitte volna már el a nagy százalék.
Érdekes én is most kerestem, de nem találom. Az utolsó információ az volt, hogy ma ment az orvoshoz, de terhes-gondozás volt és ma nem nézték meg, majd holnap megy vissza vizsgálatra. Nagyon sajnálom, hogy ilyennel szórakozik, pedig neki még a tanuláson kellene igazából az eszének járnia...
Azt hiszem itt sokunkat "megtréfált".
Én írtam először neki hogy ez tuti kamu...erre mindenki lepontozott....:))) 92 % ról 45 %ra
aztán később belezavarodott a sztoriba és már sokan észre vették hogy kamu volt az egész.....persze törölték is .....
Uh vicces hogy a végére mindenki újjal mutogatott az elején meg amikor én említettem mert már ott is látszódott hogy nem valós sztori szépen le lettem pontozva miközben a kérdező jót röhögött azon gondolom hogy ennyien védelmezik....nah mindegy.....azért a végére legalább elvadult a sztorija hogy kiderüljön igazam volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!