Hová tünt a tegnapi kérdés ami egy 15 éves lányról szólt? Mi lett vele?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:58
11/22 anonim válasza:
ja és még annyit hozzá fűznék hogy nem én jelentettem a kérdést! utána már nem érdekelt a dolog hogy ki ugrik be az unatkozó kis pisisnek....
12/22 anonim válasza:
én is most vettem észre hogy törölték.
13/22 anonim válasza:
valaki leírja, hogy miről volt szó?
14/22 anonim válasza:
Hell Bent: nem azért lettél lepontozva, mert azt írtad, hogy kamu, hanem a stílusod miatt...
15/22 anonim válasza:
hell-bent nem csak te lettel lepontozva. nekem is hasonlo aranyba voltak a %-im, de en is "hulyesegeket "irtam. pedig semmi banto nem volt a kommentemben.
17/22 anonim válasza:
Én is pont most keresem azt a kérdést, de sehol nem találom. Mindenesetre elég szörnyű dolog ilyennel viccelődni. Nekem ott vált gyanússá a dolog, amikor minden válaszában leírta, hogy "majd holnap megmondja a doki."Sokunkat megvezetett. Igazad volt hell-bent!
18/22 anonim válasza:
Oké nem voltam kedves de miért legyek mikor valaki meg velünk szórakozik ? annyira utálom ezt...kár hogy a kérdezőt ezért nem lehet lepontozni vagy törölni az oldalról mert már unom hogy hetente megjelenik egy unatkozó ember aki a hülyére próbál venni másokat ....és ez az oldal nem ilyenekre való....ha tényleg igaz lett volna a sztori gondolod hogy szemét lettem volna ???? azért kapta amit, mert abszolút mese volt az egész .....de mindegy........a pontok meg semmit nem számítanak max a személy aktivitását mutatják
19/22 anonim válasza:
ja és még van olyan aki az itteni kommentemet is lepontozta :D kész röhely......elmondanád h ott oké hogy lepontoztál de itt miért ??? csak leírtam normálisan mi volt....ha meg nem tudod mire való a piros kéz, meg zöld kéz ne nyomkodd össze vissza!!!!!
20/22 anonim válasza:
komolyan nem érdemes ilyen hülyék közé feljönni .....Akinek nem inge ne vegye magára!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!