Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a haragom? (tegnapi...

Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)

Figyelt kérdés

Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.

Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.

Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. ápr. 21. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

Gondolom, te sem lennél boldog ha éppen vásárlás közben ellenőrizgetnétek és már - már ZAKLATNÁNAK ...

ő elér engem akármi közben,max kinyomon és irok egy sms-t h nem tudom felvenni,visszahivom nemsokára

2011. ápr. 21. 09:27
 12/72 anonim ***** válasza:
100%

Rágod a rég lerágott csontot... Komolyan, mit szeretnél hallani?

Tessék: jogos. Na, most már napirendre térhetünk a dolog felett?

2011. ápr. 21. 09:28
 13/72 A kérdező kommentje:

csak az ellenérvekre vagyok kiváncsi

hogy azoknál akik együtt élnek és nem szoktak órákra eltűnni,mennyire normális ez

2011. ápr. 21. 09:30
 14/72 anonim ***** válasza:
Miért kell így kiakadni ilyen semmiségen? Nem csodálom, ha elmenekült a szüleihez...
2011. ápr. 21. 09:31
 15/72 anonim ***** válasza:
57%

Fúú de idegesítő nőszemély lehetsz :(

Nem csodálom, hogy nem vette fel a telefont meg nem keresett téged...

4 év után hagyj már neki egy kis levegőt!!

2011. ápr. 21. 09:32
 16/72 A kérdező kommentje:

nem menekült,csak panelban állandóan zajonganak a szomszédok,kertesben jobb tanulni

én otthon se voltam egész nap

17/72 anonim ***** válasza:
100%

Ha négy évente egyszer előfordul, akkor öt percben összegzem, hogy ezt többet ne. Utána nem pörgök a témán.

Javaslom te is tedd ezt.

Illetve foglald el magad valamivel, hogy ne unatkozz ennyire. Szép idő van, sétálj, vidd ki a kutyát, ha van, vagy akár napozz. Gép nélkül.

18/72 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de neked tényleg nincs ennél jobb dolgod?

Nem kéne már ezzel foglalkoznod, megbeszéltétek, az van ami és ennyi. Miért bonyolítod túl?

Én falra másznék ettől a viselkedéstől, félnék a helyedben, hogy a barátodnál is betelik lassan a pohár...

2011. ápr. 21. 09:33
 19/72 anonim ***** válasza:
100%
Igenis a legjobban működő párkapcsolatban is van olyan, amikor az egyik fél magányra, nyugalomra vágyik.
2011. ápr. 21. 09:33
 20/72 anonim ***** válasza:
70%
Könnyen lehet, hogy valóban előled menekült, hiszen hiába mondta, hogy tanulni ment...nem tanult hanem kikapcsolódott. Nélküled, lehet, hogy csak így megy.
2011. ápr. 21. 09:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!