Jogos a haragom? (tegnapi kérdés folyt)
Tegnap kérdést is irtam ki,párom reggel hazament a szüleihez,mondván tanul,erre nem értem el órákon keresztül.
Végül meglett,kocsit szerelt,de se a mobilján,se a vezteékesen,se az anyukája telefonján nem értem el,pedig az elmúlt 4 évben ilyen nem volt,hozzá van nőve a mobil,vagy szól ha nem lesz nála.
Kiakadtam szépen,ő meg csodálkozik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Gondolom, te sem lennél boldog ha éppen vásárlás közben ellenőrizgetnétek és már - már ZAKLATNÁNAK ...
ő elér engem akármi közben,max kinyomon és irok egy sms-t h nem tudom felvenni,visszahivom nemsokára
Rágod a rég lerágott csontot... Komolyan, mit szeretnél hallani?
Tessék: jogos. Na, most már napirendre térhetünk a dolog felett?
csak az ellenérvekre vagyok kiváncsi
hogy azoknál akik együtt élnek és nem szoktak órákra eltűnni,mennyire normális ez
Fúú de idegesítő nőszemély lehetsz :(
Nem csodálom, hogy nem vette fel a telefont meg nem keresett téged...
4 év után hagyj már neki egy kis levegőt!!
nem menekült,csak panelban állandóan zajonganak a szomszédok,kertesben jobb tanulni
én otthon se voltam egész nap
Ha négy évente egyszer előfordul, akkor öt percben összegzem, hogy ezt többet ne. Utána nem pörgök a témán.
Javaslom te is tedd ezt.
Illetve foglald el magad valamivel, hogy ne unatkozz ennyire. Szép idő van, sétálj, vidd ki a kutyát, ha van, vagy akár napozz. Gép nélkül.
Ne haragudj, de neked tényleg nincs ennél jobb dolgod?
Nem kéne már ezzel foglalkoznod, megbeszéltétek, az van ami és ennyi. Miért bonyolítod túl?
Én falra másznék ettől a viselkedéstől, félnék a helyedben, hogy a barátodnál is betelik lassan a pohár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!