Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szeretői...

Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzátennék hogy tudjátok ki a francnak kéne egy olyan pasi, aki képes megcsalni a feleségét, hazudozni, bújkálni, stb. Ez egy marha nagy szegénységi bizonyítvány az illető fickóról, és bottal se piszkálnám meg.

Ezen is gondolkodj el szerintem nagyon komolyan, kérdező.

Szerintem te tudod hogy mit kell tenned, csak gyenge vagy hozzá. Acélozd meg magad, felnőtt nő vagy.

14:54 voltam

2011. ápr. 13. 14:58
 62/77 A kérdező kommentje:
Nem,nincs szándékomban lepontozni téged!Miért tenném?Véleményedet elolvastam,bár nem minden részével értek egyet főleg így ,hogy nem ismersz minket.Így nem áll jogodban ilyen véleményt alkotni rólunk!Hidd csak el,velem az égvilágon nincs semmi probléma,se a lelkemmel,se semmivel!Belefutottam egy ilyen dologba,és mi van akkor?...de a te provokatív véleményed nélkül is megfogom oldani!Másrészt olyanok véleményét kértem,akik voltak már ilyen helyzetben!!!Ugyhogy légyszi te ne elemezgesd itt az én lelkem!!
2011. ápr. 13. 15:03
 63/77 A kérdező kommentje:
és a kérdésemet sem azért tettem föl,hogy az itt kommentező megcsaltak-vagy a megnem csaltak ócsárolják egymást!Köszönöm!!
2011. ápr. 13. 15:09
 64/77 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Gyorsan.
2011. ápr. 13. 15:13
 65/77 anonim ***** válasza:

Csak megpróbáltam rávilágítani, mint külső szemlélő, hogy hülyére vagy véve, a pasi sz*rba se vesz téged, élvezi hogy birtokolhat téged, korlátoz a szabadságodban, ez nem kapcsolat, hanem valami kifordult lelki szado-mazo játék, ahol te játszod a szenvedő alany szerepét, otthon ülsz, mint egy hűséges kutya, és hagyod hogy kihasználjanak, és az orrodig se látsz, nem veszed észre hogy a nagy szerelmed egy söpredék alak, aki épeszű nőnek tuti nem kellene. Szedd már össze magad b*zdki, ha nem írtad volna a korod, azt hinné az ember hogy egy 18 éves csitriről van szó. Biztos lehetsz benne hogy mindenki lesajnál és lenéz a hátad mögött, a nagy szerelmeddel egyetemben, de a legszomorúbb hogy te is lenézed önmagadat, mert hagyod hogy hülyére vegyenek, kihasználjanak, és megalázzanak. Öreg vagy te már bohócnak, hidd el nekem. Szedd össze magad és rúgd ki a francba. Kezdj normális életet, és szedj magadra vlaahonnan egy kis önbecsülést.

Na ez volt a csúnyábbik verzió. Remélem segítettem a döntésed meghozatalában.

További szép napot, és sok sikert a továbbiakban.

2011. ápr. 13. 15:14
 66/77 anonim ***** válasza:
100%

Ne támadjátok már ot!Kíváncsi lennék,hogy 10nobol hánnyal fordult már ez elo.De aki itt kovet vet másra,azzal nem sokára ugyis elofordul ugyanez!

A kérdezo a segítségunket kérte és a tapasztalatokat,nem az olyanok véleményét,akikkel ez MéG nem fordult elo.Tudjátok nem találja meg mindenki,MR.TOKéLETEST elsore.én megtaláltam,de már el is ment...Az meg hogy neki az igazi foglalt,az k.rv@ nagy pech.

2011. ápr. 13. 15:23
 67/77 anonim ***** válasza:
100%

"SZÓBA SE ÁLLOK olyan férfivel, akinek kapcsolata van"

Ezt azért így elég erősen kétlem. Még ha úgy kezded, hogy köszönés helyett az első kérdésed, hogy nős-e, máris beszéltél vele 1 mondatot.

2011. ápr. 13. 16:06
 68/77 anonim ***** válasza:

16:06

Jaj kérlek, ne játszd a hülyét... Természetesen "szóba állok velük" az udvariasság keretein belül, de egy szerelem kialakulásához azért jóval több kell egy-egy "milyen szép időnk van", illetve "hogy vagy? jól" tipúsú csevelynél. Nem keresem a társaságukat, ha ők keresik, kitérek előlük. Ha kicsit is vonzónak találom az illetőt, akkor meg pláne.

Aki játszik a tűzzel, ne csodálkozzon hogy megégeti magát. A szerelem nem "derült égből villámcsapásként" jön, tenni kell érte, ápolni a kapcsolatot a másikkal, stb.

2011. ápr. 13. 16:17
 69/77 anonim ***** válasza:
0%
Nocsak, a kérdezônkbôl kirobbant a kultúra, gratulálok! Ha ilyen egyszerûcske vagy, nem csoda, ha csak nôs pasiknak kellesz, de nekik is kizárólag a feleségük után... további szép kapcarongy életet neked, szánalomraméltó asszonyság, azaz... kisasszony. :)
2011. ápr. 13. 16:32
 70/77 anonim ***** válasza:

14:54-nek a szeretőket elítélő szavaival nem nagyon értek egyet, de persze érthető a részéről. Viszont ezt leszámítva teljesen igaza van!!!

Ezt a pasit akkor is el kellene hagynod, ha nem lenne nős. Nem enged?? Ha együtt élsz valakivel, és minden este melletted alszik és ébred, akkor sincs joga megtiltani, hogy elmegy bárhová. De így?? Hogy magadra vagy hagyva? Minden estét és ünnepet nélküle töltesz, de azért mással se legyél?? Szóval ha tényleg véget vetettél ennek, akkor azt jól tetted.

És valóban nem voltak valami kedvesek az utolsó hozzászólásaid. Értem én, hogy direkt szeretőket szólítottál meg a kérdésedben, de fogadd el, hogy igenis vannak, akik elítélik ezt. Sőt, tulajdonképpen ők vannak többen, és ez teljesen érthető. Erkölcsi szempontból nekik van igazuk. Te is szeretnél feleség lenni, gondolom, és te sem szeretnéd, hogy megcsaljon a párod.

És nem csak a sárkányokat csalják meg... De most, hogy kitetted a szűrét, jó úton jársz, ne térj le erről.

Kitartást!!! :)

2011. ápr. 14. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!