Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szeretői...

Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
Erőt fogok venni magamon...és lezárom!Csak még kellettek ezek az utolsó löketek tőletek!!!!!Köszi
2011. ápr. 9. 22:03
 32/77 anonim ***** válasza:
100%

10.21 vagyok.

Én is elhajtottam mind, míg szerelmes nem lettem, mint az atom. lehet erősebbnek kellett volna lennem, de egyszerűen nem tudtam parancsolni az érzelmeimnek.

Én ezt a másfél éves időszakot tanuló időszaknak fogom fel, rengeteget tanultam belőle, és soha, de soha nem akarok még1x ilyen kapcsolatba kezdeni, mert most már tényleg tudom, a saját bőrömön tapasztaltam meg, mivel és mennyi fájdalommal jár.

2011. ápr. 9. 22:03
 33/77 anonim ***** válasza:
100%

Az en tortenetem is igy indult. Szereto voltam 2 evig,a feleseg rajott,hogy megcsalja es kiobta otthonrol. Eljott hozzam a borondjevel es mondta,hogy kidobta a felesege.

Mondanom sem kell en voltam a legboldogabb a vilagon. 4 evig eltunk egyutt,utana en dobtam ki. Mar nem szerettem vagy nemtudom, elmult.

Lehet,hogy te is csak azert vagy oda erte,mert hogy elerhetetlen. lehet,ha szabad lenne,akkor nem is kellene.

2011. ápr. 9. 23:16
 34/77 A kérdező kommentje:
Ez is meglehet!! TEGNAP AMÚGY FRLADTAM AZ ULTIMÁTUMOT....... veszíteni valóm már nincs!..........TEHÁT VAGY ÉN VAGY A FELESÉG!! A FEJLEMÉNYEKRŐL MAJD ÍROK.......de szerinten ezt a döntést már mindannyian tudjuk!!!!akik itt vagyunk!
2011. ápr. 10. 08:47
 35/77 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem válaszolónak, ha megkapnád, megszűnne az izgalom és már nem is lenne olyan érdekes. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
2011. ápr. 10. 14:15
 36/77 A kérdező kommentje:
igen meglehet,de ugy látszik nekem ezt esélyem se lesz megtapasztalni
2011. ápr. 10. 14:19
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

22:03-as vagyok.

Erre én is nagyon sokat gondoltam, hogy ha tényleg "megkapnám", biztos ugyanúgy ragaszkodnék hozzá? Vagy lehet x idő után én dobnám ki?

2011. ápr. 10. 16:41
 38/77 A kérdező kommentje:
Na jó,de ha azt nézzük,tulajdonképpen x idő után minden elmúlik!!
2011. ápr. 10. 18:14
 39/77 A kérdező kommentje:

Hát az ultimátumomról csak annyit,hogy ma szépen nyugiban megebédelt a családjával(miközben én a válaszra várva olyan ideges voltam,hogy egy falet sem ment le a torkomon),felhívott-én kértem hogy válaszoljon.Erre ő-nem mert ez telefonban hosszú,inkább eljönne,hogy beszéljük meg.Mondom jó,gyere.Hát eljött hozzám-én csak téptem itt a szám,ő egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni,így legjobb védekezés a támadás alapon-arról kezdett beszélni,hogy mik az én hibáim.Megpróbáltam nyugodt maradni,mondtam neki,hogy nem veszekedni akarok-csak egy választ várok:én?vagy a feleség?

Erre ő mit mond nekem?hm?

Ő nem válszt!!! Na mit szóltok ehez kedves ittlévők?Hogy lehet egy férfi ennyire gerinctelen,hogy kitér egy ilyen kérdés alól azzal,hogy ő nem választ???!!! Ez akkor egy gyáva alak!!!Nem így gondoljátok?? Ja,én meg elküldtem a p...ba!!!Hát,kiváncsi vagyok a folyt.kövre!!!

2011. ápr. 10. 18:27
 40/77 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom jol tetted,hogy elküldted!Én magam,ugyan még nem voltam ilyen szituácioban,de van olyan barátnöm,aki már évek ota szeretöje egy nös embernek.Nem egyszer panaszkodott nekem és szinte szorol szora ugyanezeket a dolgokat hallottam töle,amiket te is és a többi válaszolo is írt!Ugy látszik az ilyen esetekben mindig ugyanaz a forgatokönyv!Remélem sikerül kimásznod ebböl a helyzetböl!Minden jot és kitartás!!!
2011. ápr. 10. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!