Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!
00.07 vagyok.
Utolsónak igaza van. Világ életemben elítéltem az ilyen kapcsolatot, lenéztem a nőt, haragudtam a pasira, hogy lehet ilyen fsz, hogy csalja az asszonyt, meg a nő is ilyen hülye, hát nem látja, hogy csak játszanak vele, stb, stb. Aztán szépen, lassan én is belesétáltam egy ilyen csapdába. Halálosan szerelmes lettem. Nagyon. Egyszerűen képtelen voltam elmenni tőle. Nálunk is voltak szakítások, de aztán, mint a bumeráng, mindig visszataláltunk egymáshoz. Bár az én volt barátom már elköltözött otthonról, de válni nem akart. Kicsit olyan volt, hogy nyitva hagyta a kaput, hogy bármikor visszarendeződhessen. Meg mindig azt mondogatta, hogy nézzük meg, hogy megy e egyáltalán nekünk együtt. Mondtam neki, mégis hogy gondolja, hogy lehet megnézni, hogy hogy e együtt, mikor két élete van? Pesze titkolt a felesége előtt is, és ez is csak később derült ki. Én azt hitem, már tud rólam. Nekem az ilyen pasiktól van hányingerem, az egész életük egy nagy hazugság. Engem másfél év után sem mutatott be a gyerekeinek, másfél év után mutatott csak be a barátainak egy röpke találkozó alkalmával. Az én barátaimhoz is csak 1x a végén jött el velem. Mindig más dolga volt, és, valljuk be, miután mindent elintézett maga körül, akkor jöttem én. Az utolsó sorban voltam, mindig.
Még másfél év után is iszonyatosan nehéz volt szakítani, de megérte. Most már sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, tudok magammal foglalkozni, és nyitok a külvilág felé. Korában úgy gondoltam, hogy majd mellette ha jön valaki, akkor elhajtom a pcsába, de mivel szerelmes voltam belé, nem volt jó ötlet.
Szerintem te is szakíts meg vele minden kapcsolatot, egyszerűen nem szabad több időt egy ilyen kapcsolatra pazarolni. Négy év alatt már eldönthette volna, hogy mit akar. Tudom, hogy iszonyatosan nehéz lesz, de erősnek kell lenni, és nem visszafogadni. Lehet lesz vagy fél év, mire kikecmeregsz ebből az egészből érzelmileg, de nincs más kiút. Senki nem érdemel ilyen életet. Ha nem akarod, hogy 5 vagy 10 év múlva is szerető légy, akkor MOST van itt a pillanat, hogy dönts. És kezdj új életet.
Pont itt a GYK-n írta valaki, hogy 22 év után elhajtotta a (nős pasi) szeretője.
Hát ne akarj erre a sorsra jutni.
Annyira igazatok van és most döbbentem rá igazából hogy mennyien is vannak hasonló helyzetben mint én is! Sokszor gondoltam már hogy jobb lenne ha úgymond kidobnám de közben úgy érzem nem megy és ami még nagyon rossz hogy napi kapcsolatban vagyunk amin változtatni nem tudok és úgy is nagyon rossz lenne, nagyon nehéz lenne felejteni! Mi sose beszéltünk az egymás iránti érzéseinkről hisz ez mindkettőnknél szex kapcsolatnak indul, bár ezt ő nem tudja hogy részemről már akkor is voltak érzelmek amik azóta csak erősödtek! Közben főleg mostanában ő is adja a jeleket felém mintha szeretne de kimondva semmi sincs és én kis naiv kezdtem azt hinni hogy ő is belém szeretett de egyre jobban kezdek rádöbbenni hogy talán mégse csak félre értelmeztem őt!
Sose gondoltam volna hogy valaha is ilyen leszek! Amúgy a délelőtti válaszoló vagyok!
ne haragudj, de nem vagy eszednél!
én is tudom, hogy mi a szerelem és hogy nehéz neki parancsolni, de van amikor kell! már csak önvédelemből is! én komolyan nem értem, hogy állítólag nem csúnya lány, aki ilyen érzelmes és értelmes, nem talál magának egy facér normális srácot! miért kell egy ilyen hazudozós, megbízhatatlan és csalfa ffire várnod? ha eltekintünk az ő családjától, akkor is... téged ő tönkre tesz!
nem kellett volna belemenni ebbe! és nem igaz, hogy a szerelem igy, meg úgy... ez egy döntés! én is voltam ilyen helyzetben, hogy dönteni kellett ilyenről, bnőim is voltak... döntöttünk, elhajtottuk. Évekig próbált utána még egy pasas a bnőmmel kapcsolatot felvenni, de mindig kitért a bnőm. El lehet hajtani őket, csak elhatározás kérdése! eleve nem kellett volna belemenni, most meg határozottan szakítani kéne, és elkerülni őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!