Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szeretői...

Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok!Sziasztok!Tehát 4évvel ezelőtt belementem egy szeretői viszonyba,mert szerelmes lettem!!!Én akkor egy 9 éves kapcsolatomat rúgtam fel-mert részemről így volt tiszta!!Szerelmes voltam mint a dög,ebbe a nős emberbe!!!Azóta a szeretőség minden csínját-bínját kitanultam!!Persze a nős emberkém ,bár folyton állítjí,hogy engem szeret,azóta sem válik-sztem nem is fog!éN PEDIG MÁR NAGYON BELEVAGYOK FÁRADVA,KEZD A LELKEM MEGBETEGEDNI!!Próbáltam már szakítani-voltunk már külön ,de mindig visszaédesget magához-ilyenkor igérget fűt-fát!!!!A környezetemben is már szégyelem magam-mert ez amolyan nyilt titok,és nem jó hogy megszólnak az emberek!!!Egy baj van.az eszem azt mondja hagyjam el.....de a szívem nem engedi!Nem vagyok egy buta lány,ne gondoljátok,még ha ez az eset tipikus is!Azért kértem olyan emberek segítségét akik már voltak vagy vannakilyen helyzetben,hogy mi a kiút?!Kezdek ebbe nagyon tönkremenni,ezért is kellene a segítség!!!

köszönöm nektek!

2011. ápr. 8. 22:10
 12/77 A kérdező kommentje:
Na ugy látom elmentetek aludni!!Én is ezt teszem!!!Remélem holnap itt lesztek!!!!köszi
2011. ápr. 8. 22:29
 13/77 anonim ***** válasza:
81%

Én még itt vagyok, bár még nem válaszoltam.

Én is voltam szeretői kapcsolatban, fergeteges, hatalmas szerelem volt, életem második szerelme, pedig már 30+ vagyok. Másfél évig bírtam. Majd belepusztultam. A lelkifurdalások, a bujkálások, minden, minden. Január elején szakítottunk, úgy ment el, hogy ha majd elvált, jelentkezik.

Nálunk tudni kell, hogy már nagyon megromlott házasság volt, a feleségnek is volt pasija, de ugye a gyerekek. Én a poklok poklát éltem át, még így is. Január elején összevesztünk, akkor úgy ment el, hogy majd ha elvált, jelentkezik. Azóta semmilyen kapcsolatot nem keresünk egymással, és én azt mondom Neked, ez a legjobb megoldás. Szakíts vele, legyen vége, foglald el magad, csinálj olyan dolgot, amit már régóta nagyon szeretnél, nekem ez nagyon bejött. Kb most érzem magam úgy, hogy jól vagyok. Még mindig ő jár a fejemben, de legalább nem bőgöm át az estéimet. Előbb-utóbb túl lesz az ember ezen, és látni fogja a reális oldalát is a dolgoknak. Ha meg vissza akar jönni hozzám úgyis keresni fog. De én biztos, hogy nem.

Sok-sok sikert.

Ha szeretnél, nyugodtan írj privit.

2011. ápr. 9. 00:07
 14/77 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm válaszodat!!Kb hasonló helyzetben vagyok!!32 évesen,nekem is ez a legnagyobb szerelem,és a legjobb barátom is egyben!Tehát ezért nehéz!!Annyi mindent feláldoztam ezért a kapcsolatért...nincs nyugodt életem,állandó bújkálás,sok végigsírt karácsony stb stb stb.Itthon ülök,állandóan rá várok,nem járok sehova(merthát kihangsúlyozom:nem engedi).Bár rengeteg időt tölt velem,mindennap talizunk....de este mégiscsak a feleséghez megy haza!!Á borzasztó!!Fogok írni neked privit!!!Csak most melóznom kell!!Köszönöm szépen,előre is!!!!
2011. ápr. 9. 07:48
 15/77 anonim ***** válasza:
41%

ne haragudj, de szerinted miért tabu egy nős ffi? hát ezért... ez a dolog azt is védi, aki beleszeretne a nős ffibe. hiszen, ha betartja az erkölcsöt, akkor nem kerül ilyen helyzetbe, mint te. nem véletlen találták ki ezeket a szabályokat :(

én nem tudlak sajnálni, ne haragudj :( szerintem megérdemled!

2011. ápr. 9. 08:58
 16/77 A kérdező kommentje:
Nem is kell sajnálni!!nem kértelek rá!!Ja és olyanoktól kértem tanácsot akik voltak már hasonló helyzetben!!!!Köszi
2011. ápr. 9. 09:28
 17/77 anonim válasza:
89%

Én is voltam ilyenbe! Nem akartam belemenni, de hónapokon keresztül ostromolt, hát elcsábúltam. Rettenetesen beleszerettem! Pedig sokszor átvert. Volt,hogy két órát vártam rá pucparédában, aztán hívott,hogy mégsem tud jönni. Hú hányszor volt ilyen. Az egész baráti köröm már könyörgött,hogy hagyjam a francba, mert tönkre fogok menni! Ő meg mindig azt mondta,hogy nem biztos bennem, mármint, hogy vele maradnék, ha elhagyná a barátnőjét. Nyilván ez csak egy rossz duma volt. Két évig játszottuk ezt szünetekkel. Többször besokalltam, elküldtem. Amikor meg már kezdtem jól lenni, felkeresett és kezdődött minde előröl!

Nekünk úgy lett vége,hogy a legjobb barátnőm, aki már nem bírta nézni, kitalált egy hazugságot. Hogy miket mondott rólam a srác, meg,hogy letagadott mindent, ami köztünk volt (pedig már sokan tudták) stb. Annyira megalázva éreztem magam,hogy felhívtam jól beolvastam neki. Ő persze állította,hogy nem mondott ilyet. De nyilván neki már nem hittem. Nem beszéltem vele. Rá félévre, amikor túl voltam az egészen, akkor mondta el a barátnőm,hogy ez egy hazugság volt, de már nem tudott mit csinálni!:) Megköszöntem neki, mert így legalább le tudtam a zárni.

Ja, és kb. egy évre rá kiderült,hogy a barátnője 7 éve!!! csalja. Azóta már ők sincsenek együtt!

Nézd, nagyon ritkán lesz ebből tündérmese. Hogy elválnak és megy hozzád. Mert valljuk be, nekik ez a legkényelmesebb. Otthon van a fix, aki főz, mos, neveli a gyereket, meg van egy szerető, akivel jókat lehet kufircolni, izgalmat visz az életébe.

2011. ápr. 9. 09:34
 18/77 A kérdező kommentje:
Istenem!!!!!Tipikusan ezek történnek velem!!!Úgy látom a forgatókönyv ugyanaz!!!!!De gáz!!!!!De nem igaz,hogy nem bírja felfogni ez az idióta agyam,hogy csak átver!!!!
2011. ápr. 9. 09:44
 19/77 A kérdező kommentje:
ÉS AZ AGYAM TUDJA TUDJA TUDJA!!!DE A SZIVEM NEM ENGED!!
2011. ápr. 9. 09:46
 20/77 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos ilyenbe vagyok én is és mi is pont 9 éve vagyunk együtt a párommal, még ahhoz se volt elég erőm hogy ezt a kapcsolatot felrúgjam pedig én is mint te szerelmes vagyok mint a dög és sokszor már úgy érzem nem bírom sokáig!

Ott a nős pasi akit imádok és minden nap találkozunk és annyit gondolkoztam ezen hogy nálunk nem úgy megy mint másoknál hogy agyba-főbe szidjuk a párunkat hanem pont ellenkezőleg, próbálja mindkettőnk jól beállítani az otthoni dolgokat úgy érzem, holott mindkettőnk érzi, tudja hogy a másiknál sincsenek rendben a dolgok!

Tudom hogy nem jó ez így de valahogy én is úgy vagyok mint te mást mond a szívem és mást az eszem!

És akik leszólják az ilyet azoknak mondanám hogy sose tudhatják ők mikor kerülnek ilyen helyzetbe mert a szívnek nem lehet parancsolni, bár hangsúlyozom, én se vagyok büszke arra amit teszek!

2011. ápr. 9. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!