Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!
írtam már ide egy párszor, hisz én is hasonló cipőben jártam (szerencsére már csak jártam).
Tuti, hogy keresni fog, fűt-fát ígérgetni fog, szerelmet fog vallani, bizonygatja, hogy mennyire vagy fontos neki..
Másik oldalról meg majd lehord mindennek, hogy te őt nem érted meg, hogy neki milyen nehéz így a dolga. Nálunk is ez volt, a hibáimat vagdosta a fejemhez, és ő volt a szegény áldozat. Akivel még én csesztem ki. Szegéééény.
Úgyhogy legyél erős, gondolj a rossz tulajdonságaira, gondolj arra, mennyi ideig és mennyi mindenben hazudott Neked. Erős légy, hidd el, hosszútávon sokkal jobban fogsz járni nélküle, mint vele.
Ő meg élje a "boldog", hazug életét a feleségével.
Sok sikert.
És a fejleményekről azért írj, én kíváncsi vagyok rá! :)
Nagyon sok erőt kívánok ahhoz, hogy sikeresen leépítsd!
Én szerencsésebb helyzetben voltam, nekem egy normálisabb nős pasi jutott. Ugyan van olyan is. Amikor összegabalyodtunk rögtön mondta, hogy ő szereti a feleségét, csak már nem szerelemmel, de nem fog elválni a gyerekek miatt. Legalábbis addig, amíg mindkét gyerek el végzi az egyetemet és el nem kezd dolgozni. Ekkor a gyerekek még csak 13-14 évesek voltak. Szóval nem hitegetett. Mi egymás szeretői voltunk, mert én meg egy nagyon rossz kapcsolatban voltam egy sráccal, aki mellett az önbizalmam a béka hátsója alá került. A nős pasi segített újra nővé válnom, a segítségével újra embernek éreztem magam, és 2 év után ennek köszönhetően kiléptem a rossz kapcsolatomból. Ezek után pedig a nős pasi szépen elkezdett leépíteni, hogy én normális életet élhessek, és találjak egy párt, akivel családot alapíthatok. Bár ő szeretett volna a barátom (tényleg csak barát) maradni, de a jelenlegi párom ennek nem nagyon örült, ezért megkértem, ne keressen többet. Azóta néha összefutunk véletlenül, akkor jól elbeszélgetünk, de ennyi. És mai napig hálás vagyok neki, mert megmentett.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, a te nős pasid egy önző, gerinctelen szemétláda, akit nem érdekelnek a te érzéseid és jövőd.
Tényleg írj majd néha ide, hogy hogy alakul az életed, szerintem sokan drukkolunk neked, és várjuk a happy end-et, vagyis hogy találtál egy egyedülálló helyes pasit, aki megkéri majd a kezed. :)
Szerintem azzal, hogy azt mondta nem valaszt, megiscsak valasztott. Es nem teged. Csak annyi nincs benne, hogy ezt a szemedbe merje mondani, es persze le sem akarja o ezt zarni teljesen.
En azt mondom ne vard a folytatast. Persze egy ilyen hosszu kapcsolatot illene normalisan lezarni. De ezt te is kezdemenyezheted. Es utana megsiratod, es lezarod. Biztos nem egy-ket hetbe fog telleni, de ha tudod, hogy milyen csunya dolgokat tett veled, es le tudtad zarni, menni fog a tovabblepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!