Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szeretői...

Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

írtam már ide egy párszor, hisz én is hasonló cipőben jártam (szerencsére már csak jártam).

Tuti, hogy keresni fog, fűt-fát ígérgetni fog, szerelmet fog vallani, bizonygatja, hogy mennyire vagy fontos neki..

Másik oldalról meg majd lehord mindennek, hogy te őt nem érted meg, hogy neki milyen nehéz így a dolga. Nálunk is ez volt, a hibáimat vagdosta a fejemhez, és ő volt a szegény áldozat. Akivel még én csesztem ki. Szegéééény.

Úgyhogy legyél erős, gondolj a rossz tulajdonságaira, gondolj arra, mennyi ideig és mennyi mindenben hazudott Neked. Erős légy, hidd el, hosszútávon sokkal jobban fogsz járni nélküle, mint vele.

Ő meg élje a "boldog", hazug életét a feleségével.

Sok sikert.

És a fejleményekről azért írj, én kíváncsi vagyok rá! :)

2011. ápr. 10. 19:14
 42/77 Horkýže Slíže ***** válasza:
Nem vagy konnyu helyzetbe az biztos.de meg tudom erteni a helyzetedet.igaz hogy en csak 3honapig voltam szereto amig kulfoldon dolgoztam..csak nalunk epp forditva volt a helyzet.a ferfi volt szerelmes belem/en jobban csak es egy baratot akivel toltohetem a szabadidomet akartam-vegul belementem egy kapcsolatba/mindenaron probalt marasztalni....en fogtam magam es hazajottem mar csak akkor tudta meg amikor othon voltam...meg jo ideig hivogatott hogy koltozzek vissza,de a eszemre hallgattam.Probald meg te is es keress egy szabad pasit akivel felejthetsz-nekem bejott ez a strategia......
2011. ápr. 10. 22:20
 43/77 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!!A fejleményekről természetesen írni fogok!!!Egyenlőre csend van!Igaz még csak 1 nap telt el!!!Megpróbálok erős lenni!!!Illetve nem próbálok,hanem AZ LESZEK!!!
2011. ápr. 11. 08:38
 44/77 A kérdező kommentje:
Ja ezt elfelejtettem 19:14 nek:Igen ez a forgatókönyv nagyon ismerős!!!!!!Volt már ilyen,hogy az igérgetéseivel beetetett!DE MOST NEM FOG!!
2011. ápr. 11. 08:40
 45/77 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok erőt kívánok ahhoz, hogy sikeresen leépítsd!

Én szerencsésebb helyzetben voltam, nekem egy normálisabb nős pasi jutott. Ugyan van olyan is. Amikor összegabalyodtunk rögtön mondta, hogy ő szereti a feleségét, csak már nem szerelemmel, de nem fog elválni a gyerekek miatt. Legalábbis addig, amíg mindkét gyerek el végzi az egyetemet és el nem kezd dolgozni. Ekkor a gyerekek még csak 13-14 évesek voltak. Szóval nem hitegetett. Mi egymás szeretői voltunk, mert én meg egy nagyon rossz kapcsolatban voltam egy sráccal, aki mellett az önbizalmam a béka hátsója alá került. A nős pasi segített újra nővé válnom, a segítségével újra embernek éreztem magam, és 2 év után ennek köszönhetően kiléptem a rossz kapcsolatomból. Ezek után pedig a nős pasi szépen elkezdett leépíteni, hogy én normális életet élhessek, és találjak egy párt, akivel családot alapíthatok. Bár ő szeretett volna a barátom (tényleg csak barát) maradni, de a jelenlegi párom ennek nem nagyon örült, ezért megkértem, ne keressen többet. Azóta néha összefutunk véletlenül, akkor jól elbeszélgetünk, de ennyi. És mai napig hálás vagyok neki, mert megmentett.

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, a te nős pasid egy önző, gerinctelen szemétláda, akit nem érdekelnek a te érzéseid és jövőd.

Tényleg írj majd néha ide, hogy hogy alakul az életed, szerintem sokan drukkolunk neked, és várjuk a happy end-et, vagyis hogy találtál egy egyedülálló helyes pasit, aki megkéri majd a kezed. :)

2011. ápr. 13. 10:41
 46/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm írásod!!!Örülök,hogy a tiéd így alakult!!A történeted szerintem ritka kivételnek számít!De jó azért tudni,hogy van ilyen is!A tied legalább nem hazudott!!És itt ez lenne a lényeg,mert nyilván akkor az ember másképp állna a dolgokhoz..és nem ámítaná sajátmagát(mint ez esetben én).Új dolgot amúgy még nem nagyon tudok írni!Vasárnap óta nem keressük egymást..azóta egy szót sem váltottunk!Bár egyenlőre-igaz,hogy még nem sok idő telt el-vegyes érzelmek kavarognak bennem,bár elfolytom magamban!!!Hol dühös vagyok-hol bánkódom-hol pedig nem is érzek semmit!De ezt mind-mind csendben teszem!Egyenlöre szerintem még fel kell fognom,hogy mi is történt.....AZTÁN szerintem ha felfogtam,akkor kezd el majd a lelkem"tombolni"!Inkább most csak testi tüneteim vannak:),a gyomrom görcsbe,és alig eszem valamit!Ha van valami írok!
2011. ápr. 13. 10:58
 47/77 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el minden választ,de én is voltam szerető egy tőlem 20 évvel idősebb férfiba.Én akkor egy 6 éves kapcsolatot zártam le vele,mert nem kaptam meg azt amire szükségem volt és amúgy engem is megcsalt az akkori párom a kapcoslat elején csak én megbocsájtottam.Nem mertem kilépni a kapcsolatból,de így h. jött a férfi egyből éreztem h. igen engem lehet szeretni és két férfi amúgy sem fér bele az életembe.Neki 2 gyereke volt és ő is hitegetett h. el akar válni csak a gyerekek miatt nem mer.Egyszer felvitt magához, azt mondta én vagyok az első ilyen lány akinek megmutatja házát,megmutatta h. külön alszik a feleségétől,szóval ők teljesen rosszban voltak.Elhitette velem h. teljesen oda van értem, csak nem mer elválni,aztán szakított mert tele volt munkahelyi problémával és otthon is balhé van h. kezdtek rájönni h. szeretője van.Aztán 1 év múlva felkeresett és elmondta h. külföldre utazott és ott is fog élni,célozgatott h. jó lenne újra együtt,de én nemet mondtam mert akkor már megvolt a jelenlegi párom akitől ugyan azt a szeretetet megkapom csak annyi h. neki csak én vagyok és igazi kapcsolatban lehetünk, nincsenek hazugságok és korban is hozzámillő.Ja nekem is nagy szerelem volt, első pillanattól kezdve kiismert és megértett,elfogadta minden rigojámat.Jó volt vele, sokat tanultam,de tudtam nem lehet ilyen életet élni ahol állandóan hazudozni kell mindenkinek(mert sok közös ismerősünk volt).Na meg nem tudtam volna a szüleimnek bemagyarázni h. miért is költözöm külföldre,mert ha újra összejöttünk volna akkor nem hagytam volna h. csak havi 1-szer találkozzunk amikor haza látogat.
2011. ápr. 13. 11:42
 48/77 anonim ***** válasza:
100%
Csak azok ítélik el a szeretőket, akik még sosem voltak ilyen helyzetben. Én voltam. Igaz, nálam jó vége lett a dolognak, de mindezzel együtt nagyon nehéz, úgyhogy még egyszer nem vágnék bele ilyenbe. Mindketten házasok voltunk. Én nagyobb gyerekekkel, ő meg csináljunk gyereket hátha az helyre hozza a házasságot picivel. Előbb barátság, lassan szerelem lett. Őrjítő, tüzes. Soha nem mondta hogy elhagyja a családját, mert imádja a pici lányát. Én meg nem kértem tőle, mert láttam hogy milyen fontos neki a lánya, és nem akartam azt nézni ahogy elsorvad mellettem a lánya hiányától. Én elváltam két év után, mondván hogy nekem így is úgyis rossz a házasságom, új életet kezdek. Mondtam neki, hogy ne találkozzunk többet, akkor jelentkezzen ha döntött. ( persze kisebb szakítások voltak a két év alatt, de egyikünk sem gondolta komolyan, csak tettük amit diktált az erkölcsünk). El is költöztek, nem találkoztunk 4 hónapig. Én próbáltam pasizni, gyógyírként. Egyszer csak jelentkezett. Találkoztunk. Akkor éreztem először hogy tényleg száz százalékban ott van velem, nincs a szíve egy darabja sem máshol. Elköltözött, elvált, együtt élünk 3 éve. Nagyon nehéz a mai napig a gyerek kérdés. Mert nagyon messze lakik a gyereke, akit imád, és minden második hétvégét nála tölti. De a szerelem megmaradt, és boldogok vagyunk a nehézségek ellenére. Érdekes, hogy az én gyerekem és az övé nem találkoztak még, főleg anyuka miatt, de majd annak is eljön az ideje. Szóval láthatod, én is átmentem ezen, jó vége lett, de tudom hogy a nagyon kevés százalékhoz tartozom, akit szeretőből társsá tesznek. Amiket leírsz, azt mondom, hogy hagyd ott a pasit. Akkor kiderül, hogy mennyire akar téged. Bár szerintem gusztustalan amiket írsz róla, mert nálunk semmi ilyen igérgetés, meg nem mehetsz sehová nem volt. Kihasznál. Légy erős, és kezdj új életet. Négy év nagyon nagyon hosszú idő, már rég eldönthette volna ha akarta volna, hogy veled akar élni. De nem akar, és ezt tudomásul kell venned. Amúgy abban tényleg van valami, hogy addig az istenkirály a pasi amíg nem kell mindennap elviselni a rigolyáit, hülyeségeit. Persze ez velünk nőkkel is így van. Még időben vagy hogy új életet kezdj, ebből az esetből meg tanulj, és soha ne kezdj nős férfivel! Drukkolok! Legyél kitartó, és ne hagyd hogy hülyére vegyen egész életedben. 37/nő
2011. ápr. 13. 11:45
 49/77 anonim ***** válasza:
12%
mennyire szánalmas élettörténeteket írtatok... :(
2011. ápr. 13. 11:53
 50/77 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal, hogy azt mondta nem valaszt, megiscsak valasztott. Es nem teged. Csak annyi nincs benne, hogy ezt a szemedbe merje mondani, es persze le sem akarja o ezt zarni teljesen.

En azt mondom ne vard a folytatast. Persze egy ilyen hosszu kapcsolatot illene normalisan lezarni. De ezt te is kezdemenyezheted. Es utana megsiratod, es lezarod. Biztos nem egy-ket hetbe fog telleni, de ha tudod, hogy milyen csunya dolgokat tett veled, es le tudtad zarni, menni fog a tovabblepes.

2011. ápr. 13. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!