Van itt olyan aki szeretői státuszban van? Nem kíváncsiskodni akarok, hanem tanácsra lenne szükségem! De nagyon!
Sziasztok!
Beleolvastam a Kommentekbe, de az igazat megvallva nem olvastam mindet, de úgy véltem felfedezni, hogy csupa olyan szerető illetve exszerető írt akinél a happy end elmaradt.
24 éves nő vagyok a párom 35 két gyermekkel.Én egy évig voltam szerető. Mikor már úgy voltam hogy kezdtem rámenni fizikailag és lelkileg úgy döntöttem, hogy akárhogyis fájni fog akkor is abba kell hagynom ezt a kapcsolatot, mert szó szerint azt éreztem, hogy bele halok. 64 kg-ról 52-re fogytam, örökké rosszkedvű és kimerült voltam. Feladtam és megmondtam a páromnak hogy hagyjon mert én már nem bírom tovább. Folyamatosan zaklatott hg ő igenis szeret engem és nem tud nélkülem élni. Nem hagytam magam levenni a lábamról. Nem sokkal késöbb megismertem egy velem egykorú srácot. Kedves volt, de féltem. nem akartam sietni, csak ismerkedtünk, mert a lelkem nagyon meg volt törve és nem akartam még több fájdalmat. Ez a "volt" szeretőm megtudta és még inkább feléledtek benne az érzések, mert tudta hg már nem kaphat vissza stb. (Ezzel a sráccal aztán nem volt semmi). Ez szeptember közepén történt. Október 27-én van a születésnapom és könyörgött hg had köszöntsön fel. Reméltem hg ellen tudok neki állni, mert amikor szakítottunk nagyon csúnyán vátunk el.
De nem tudtam. Fantasztikus volt hg újra mellettem volt és átölelhetem, megcsókolhatom. Régóta tudom jól, hogy ő életem szerelme. Mondtam neki hg már a múltkor is így kellett volna BÚCSÚZNI. De ő az új kezdetről beszélt és győzködött hg minden más lesz. És szerencsére hittem neki. Decemberbe költöztünk össze. Nálunk van a két gyermeke. És végre boldogok vagyunk. És az 1 év megpróbáltatásaiból kifolyólag sokkal jobban ragaszkodunk egymáshoz mint egy "normál" pár, mert már tudjuk milyen rossz, ha nem lehetünk együtt.
Én azóta hiszek a tündérmesékbe és mindenkinél jobban szeretem életem párját. Ő az én nagy Ő-m... :)
Kedves 13:12!
2 napja a "mi a fenét csináljak???" jár a fejemben.
Lehet hogy a te sztorid az én válaszom...?! O.o
én beletemetkeztem a fube!!!egyfolytában fuveztem,elment a maradék eszem is,annyira megviseltek a dolgok.A barátnoim csak segíteni akartak,de élkultem oket a busba...Nekem elég volt,hogy jol beszívjak,cigizzek és járjon az agyam,hogy én miért is nem vagyok jo neki,miért jobb az a másik?!?!
Aztán kerestem magamnak 1nos embert,vagyis nem kerestem,o talált meg.Eloszor csak jokat kufircoltunk,aztán rájottem,hogy talán 2emberbe vagyok mostmár szerelmes?!?
Nah mondom,ezt már nem.Igy most meg ott tartok 1év leforgása után,hogy se az egyik,se a másik nincs már meg!Nekem saját pasi kellett,aki CSAK az enyém.---Meg is találtam.---
Még az elején kozoltem vele,hogy mi volt a szitu velem ezelott,és hogy mi lenne,ha megint megismétlodne.Mármint vele meg velem.Ha esetleg eszébe jutna megcsalni.
Nekem csak annyira volt szukségem,hogy vki szeressen 100000%ban,és akit én is onzetlenul szerethetek.Mostmár bele tudok nézni a tukorbe,és ez igy sokkal jobb.
Megértelek Kedves Kérdezo!!!!
De hid el,emberi roncs leszel,-vagy már vagy-,és kind ez 1pasi végett.Akiben van az a bizonyos VMI!!!Amit nem tudsz megmagyarázni.és ez az érzés vmi szornyu.Miért o kell nekem???-teszed fel a kérdést.De a válaszokat csak te tudod,más ezt nem látja.
Nekem sok idom volt gondolkozni,mig fuveztem.Ugye olyankor az elménk totál mélyen gondolkozik.Nekem is járt az agyam non-stop.Olyan mélyen voltam már,hogy 1tiszta percem sem volt,és persze magamba voltam esve.
Nah ezt neked nem kívánom!!!Változtass.A te kezedben van a jovod,CSAK a TIEDBEN.
Probálj meg kimenni az utcára,mikor olyan szép ido lesz,oltozz fel csinin,és nézzd meg,hogy mennyi pasi fordul meg utánnad.Hidd el,sokaknak felkelted majd az érdeklodését.Nekem bejott,sok onbizalmat adott,és megszereztem a világ legjobb pasiját magamnak,persze neki is vannak hibái,dehát kinek nem?!?
Nagyon sok erot és kitartást kívánok!!!
Udv.: Bia :)
Kedves Kérdező!
Elképzelted már ezzel a férfivel az életed?
El tudod képzelni, hogy nélküle élj?
Ha igen, akkor lépj tovább, de ha nem tudod elképzelni azt hogy mással élj, akkor vess be mindent, hogy megszerezd magadnak.
Láthatod, nekem az indította útjára a Happy Endet, hogy feladtam. Nem küzdöttem tovább. Próbáltam továbblépni, tudtam, hogy nem fog menni, mert már próbáltam. Tudom hogy nehéz, mert fáj minden perc amit nélküle kell eltöltened.
Én a helyedben küzdenék, amég van remény.
Amikor a párom békülni akart tudod mit tettem a mérlegre?
Hogy mit fogok jobban bánni??
Azt ha elmegy még pár hónap az életemből...
vagy azt hg egész életemben gondolkodhatok azon, hogy MI LETT VOLNA HA...
13:12-es voltam.
Atya világ... Megpróbálom finoman és kultúráltan kifejezni a mondandómat. Tehát:
Kedves kérdező!
A soraidból nekem úgy tűnik hogy meglehetősen kevés önbizalommal, de annál kifordultabb életszemlélettel rendelkezel. A korodhoz képest lelkileg eszméletlenül éretlen vagy. Az igazi érett, felnőtt szerelem nem így néz ki. Amit te érzel, az a hormonok vad tánca a fejecskédben. A legszánalmasabb a következő mondatod volt (na itt már ledobtam az ékszíjat):
"állandóan rá várok,nem járok sehova(merthát kihangsúlyozom:nem engedi)"
NEM ENGEDI??? Mi az hogy nem engedi? Gondolkozz könyörgöm! Még ha a férfi nős mivoltát félretesszük, akkor is olyan undorító jellemvonásokkal rendelkezik, amik már önmagukban elégnek kellene hogy legyenek ahoz hogy egy épeszű nőben megszólaljon a vészcsengő.
Ez az egész "kapcsolat" egyenesen beteges. Arról szól hogy te, mintha valami mazochista késztetések vezérelnének, olyan szinten alárendeled magad egy másik félnek, félredobva az emberi méltóságodat, az erkölcsöt, a boldogságot, a morális érzéket, MINDENT, hogy az már egyenesen beteges. Nincs neked véletlenül stockholm-szindrómád?
Akik azt írták/tartják hogy a szerelem valami hatalmas, megymagyarázhatatlan, és leküzdhetetlen erő, azok hatalmas tévedésben vannak, és a hormonok úgy rángatják őket zsinórón, mint pici buta marionette bábúkat. A szerelem csak egy hormonkoktél, és teljes mértékben befolyásolható. Persze ehez érettség, akaraterő, és racionális szemlélet lenne szükséges. Fölösleges a szerelem "leküzdhetetlen" mivoltával takarózni: ezzel csak a lelki gyengeségetekről adtok ki bizonyítványt, illetve ezzel próbáljátok racionalizálni, hogy miért is nem léptek ki ebből a megalázó helyzetből.
És most biztos páran azt írnák hogy "jaj de te nem tudhatod, és te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, és..."
NEM. Nem kerültem soha, és nem is fogok soha ilyen helyzetbe kerülni, már csak azért sem mert SZÓBA SE ÁLLOK olyan férfivel, akinek kapcsolata van, úgy meg ugye elég nehéz valakibe beleszeretni, hogy semmiféle kapcsolatot nem ápol vele az ember! Na ITT baltáztátok el első lépésben! A szerelem se hipp-hopp, magától alakul ki egyik percről a másikra.
Végezetül annyit: mélységesen elítélem a hozzátok hasonló nőket, ilyenkor egy pillanatra szégyenlem hogy nő vagyok. Sok buta, naiv, akaratgyenge, és pszichésen zavarodott ember...
Lehet lepontozni, csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!