Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, van egy baráti társaságom, melyben van egy nő. Ez a nő a férjem barátjának a felesége, ők a férjével 3 éve házasok, van egy 2 éves gyerekük. Azt vettem észre, hogy a nő kb mindenkinek a férjét már magába bolondította, köztük sajnos az enyémet is. Van, hogy ha meghívjuk őket hozzánk, ő mindig úgy néz ki, mint egy topmodell, mi meg többi feleség általában farmerben, meg pólóban vagyunk. Olyankor a férfiak le sem veszik róla a tekintetüket, mindig a társaságát keresik, valahogy folyton ő van a középpontban. Vele sokkal kedvesebbek, udvariasabbak, mint a saját feleségükkel és gyakran emlegetik, hogy ez a nő megint milyen szép. Tény, hogy női szemmel is nagyon szép nő, de egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy ha az ember férje más férfi feleségét isteníti. A férjem is sajnos beállt a sorba, a kezdetektől nagyon kedveli, de már az utóbbi időben olyanokat mond, hogy persze, a Fanni (így hívják a nőt) milyen jó alakú, ő el tud menni konditerembe, miért nem megyek el vele én is stb. Ez nagyon bosszantó! Már idegességemben mondtam neki, hogy ha ennyire tetszik neki, vegye el őt feleségül, de akkor azt mondta, hogy túl komolyan veszem. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
94%

Nem tudtam az összes választ elolvasni, csak azt láttam, hogy sokan azt tanácsolják, hogy az anyukák is kezdjenek el adni magukra, viseljenek csinos ruhát, menjenek kondizni, stb.

Oké.

Na és mikor??? Miből?

Mert ha van gyerek és apuka nem segít, akkor anyukára hárul minden feladat. Mosson, főzzön, vasaljon, kakis pelust cseréljen valaki egész nap, aztán persze libbenjen le a konditerembe, utána főzzön a férjecskének finom vacsorát, mindezt persze szexis tűsarkúban.

A szép ruha, minőségi smink, fodrász, kozmetikus mind pénzbe kerül, sok családnak kétszer is meg kell gondolnia hogy mire költ. A másik az idő: amíg anyuka kondizik, csücsül a kozmetikusnál, addig ki van a porontyokkal?

Én pl. a GYES alatt elmentem hajmodellnek, mindig szép volt a frizurám, ráadásul ingyen. De ha behívtak, azokra az órákra anyukámat kellett ugrasztanom.

Szóval ha van itt olyan férj, aki azon kesereg, hogy asszonkája miért is nem olyan csinos és jól öltözött mint más nő, akkor vizsgálja meg a saját szerepét is, hogy Ő miben segíti a feleségét. Ha csinos nőt akar maga mellett, akkor hagyjon neki szabadidőt (aki mosogatórongy a sok házimunka miatt, az nem fog boldogan az ágyba ugrani, hogy újabb pózt próbáljanak ki), ne sírjon-ríjon egy új ruha ára miatt, hogy mi a fenének kell ha úgyis itthon van a gyerekkel, és vigyázzon addig a csemetére, amíg a feleség a kozmetikusnál szépül.

2011. ápr. 2. 22:35
 62/63 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!

Próbálj meg valami pluszt bedobni! Tudom, írtad, nem tudsz úgy kinézni, mint ő, de akkor hozd ki magadból a legjobbat, amiben persze jól is érzed magad és nem csak a férjed miatt teszed. Nem tudom, hogy öltözöl, de legyél nőiesebb, ne úgy, mint a másik nő, ha abban nem éreznéd jól magad.

Kegyetlenül hangzik, hogy tenned kell a férjedért, főleg, hogy így választott téged annak idején, de a férfiak túl vizuális típusok, nekik kellenek a kellemes ingerek, amit egy nő látványa aztán bőven kihoz belőlük.

Egy kis gonoszság: ha van valami jobb férfi a társaságban, kezd el megjegyezni egy-egy elejtett mondattal a férjednek (de jó illata volt, milyen jól állt rajta az ing stb.), nehogy azt higgye, hogy ő meg a totál tökély férfi, csak neked kell tenned azért, hogy a láng életben maradjon!

Remélem megússza a házasságotok és nem lesz nagyobb gond, meg tudtok mindent oldani! Ha ezek után nem változik semmi, akkor a férjeddel nagyon nagy hibák vannak!

ui: ne bújj ki a saját bőrödből, légy önmagad, ezt ne feledd, csak egy kis plusz kell!

2011. ápr. 3. 09:42
 63/63 anonim ***** válasza:
04-02 18:52-nél a PONT
2011. ápr. 6. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!