Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?
Kedves 14:17
sajnos egy hazug álszent rib@nc vagy, és nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy egy pasi örökké vak marad. Egyszer úgyis beégsz, lebuksz, aztán magyarázhatod a bizonyítványt. Roppant kreténnek kell lenni ahhoz, hogy ennyire birkának nézd a környezeted. És még dicsekedsz is vele...
Remélem, szebben lángolsz majd, mint a Reichstag.
14:27-hez:
nem magamra vagyok büszke ez után, hanem a páromra, aki ki fog állni mellettem ilyen nővel ellenben!!!!
és ha ez praktika???
kérdem én: mivel lenne jobb, ha könnyes szemmel előadnánk a párunknak hogy rosszul esik, ha mást istenít???
annyit segítene, hogy nem mondaná, de azt érezné......
és az én párom egyszerűen gyűlöli, ha ilyenekről nyarvognék neki!!!és szerintem ez sok pasiban így van
Nem kell a párodnak könnyes szemmel előadni semmit, csak csendben meg kell jegyezni, hogy aha, tehát ez tetszik neki, nézzük, mit tehetünk.
Ahogy a kérdezőnek is írtam.
és akkor nem egy éretlen ovis érzelmi szintjén lennél, hanem egy felnőtt nőén.
Ez drága, amit csinálsz, nem praktika, hanem átb@szás, hiszen HAZUDSZ!
(tudom, nem nekem válaszoltál, ez van)
kicsikém, a férjed finoman megmondta, hogy egy trampli vagy és megkért, hogy adj magadra...úgyhogy nyugodtan menj el Fannival a kondiba és vegyél magadnak valami normális ruhát is + a kozmetikus fodrász sem fog megártani
attól, hogy férjnél vagy, még nem kell igénytelennek lenni és elhanyagolni magadat...ez az amit Fanni tud, neked meg ideje megtanulni ;)
Kedves kérdező,
félreérted a dolgokat, nem arról van szó, hogy olyannak kell lenni, mint a Fanni (barnabőrű, magas, ilyen-olyan), hanem hogy adj magadra. Hordj szép ruhákat, csináld meg a hajad többször, ne légy topis othon sem, járj el edzeni... Ilyesmi. Ő téged akar, csak esetleg túl sok a megszokás, vagy ilyemi.
14:27-hez ismét
én tetszem a páromnak, különben össze sem jött volna velem
a férfiaknak pedig mindig tetszik más is, nem csak a saját bnőjük, tehát kár állandóan megváltozni
sport, egészség, igényesség ennyi
és gusztustalan hogy egyesek azt akarják, hogy "pofára essek" amiért nem bőgök, mert a párom átnéz rajtam egy másik lányra
ha nincs tisztelet egy férfiban, tenni kell róla, hogy legyen, bőgéssel semmire nem megy az ember
Kedves kerdezo,
Nem mondja at senki, hogy Te ugy nezz ki mint a Fanni. Nem, es nem, hanem apold azt amid van, azt emeld ki. Fius alakkal is lehet nagyon csinosnak lenni. Gondolkozz, mikor osszejottok ebben a tarsasagban, mi rihat le rolad. A feltekenyseg. legyel magabiztos, bartsagos, mosolygos, ne a mereg, feltekenyseg mutatkozodjon ki rajtad.
"EGY FARMEROS ANYUKA IS LE TUD PIPÁLNI EGY PLÁZACICÁT!!!! "
A kérdező nem írta, hogy plázacica lenne, tudod, attól, hogy valaki magassarkúban jár, csinos dolgokban és szép nő, nem biztos, hogy plázacica, hanem inkább nagybetűs Nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!