Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, van egy baráti társaságom, melyben van egy nő. Ez a nő a férjem barátjának a felesége, ők a férjével 3 éve házasok, van egy 2 éves gyerekük. Azt vettem észre, hogy a nő kb mindenkinek a férjét már magába bolondította, köztük sajnos az enyémet is. Van, hogy ha meghívjuk őket hozzánk, ő mindig úgy néz ki, mint egy topmodell, mi meg többi feleség általában farmerben, meg pólóban vagyunk. Olyankor a férfiak le sem veszik róla a tekintetüket, mindig a társaságát keresik, valahogy folyton ő van a középpontban. Vele sokkal kedvesebbek, udvariasabbak, mint a saját feleségükkel és gyakran emlegetik, hogy ez a nő megint milyen szép. Tény, hogy női szemmel is nagyon szép nő, de egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy ha az ember férje más férfi feleségét isteníti. A férjem is sajnos beállt a sorba, a kezdetektől nagyon kedveli, de már az utóbbi időben olyanokat mond, hogy persze, a Fanni (így hívják a nőt) milyen jó alakú, ő el tud menni konditerembe, miért nem megyek el vele én is stb. Ez nagyon bosszantó! Már idegességemben mondtam neki, hogy ha ennyire tetszik neki, vegye el őt feleségül, de akkor azt mondta, hogy túl komolyan veszem. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 14:17

sajnos egy hazug álszent rib@nc vagy, és nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy egy pasi örökké vak marad. Egyszer úgyis beégsz, lebuksz, aztán magyarázhatod a bizonyítványt. Roppant kreténnek kell lenni ahhoz, hogy ennyire birkának nézd a környezeted. És még dicsekedsz is vele...

Remélem, szebben lángolsz majd, mint a Reichstag.

2011. ápr. 2. 14:30
 22/63 A kérdező kommentje:
Vékonyabb vagyok, mint az a nő, csak nincs rajtam izom, ő meg formás. Sosem voltam és nem is leszek formás, nem lesz alma alakú mellem és homokóra alkatom és ezen a kondi sem segít. Én szőke, fehér bőrű, vékony nő vagyok, ő meg barna hajú, napbarnított bőrű, nőies alkatú nő. Nem akarok olyan lenni, mint ő, én mindig ilyen voltam, sportosan öltözködtem, nem szeretem a magassarkút, sem a feszülős dolgokat. Állandóan rohanok a munkába, a gyerekekért, egyszerűen nincs időm olyan dolgokra, amikre neki van. És nagyon zavar, hogy a férjem őt isteníti, mikor tudja, hogy teljesen más karakterek vagyunk és eddig mégis én voltam neki a tökéletes. Ennyi erővel én is mondhatnám a férjemnek, hogy Fanni férje csak 27 éves, sportos, helyes, a mosolyától el lehet olvadni. De nem mondom, mert tudom, hogy ezzel megbántanám, és ilyen megállapításokkal felesleges őt idegesítenem.
2011. ápr. 2. 14:31
 23/63 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezőnek: szerintem kövesd a csaj példáját, adj magadra, csavard el a férjed fejét megint. Lehet, hogy ez hiányzik neki, neked meg a kezedben a kulcs...
 24/63 anonim ***** válasza:
26%

14:27-hez:

nem magamra vagyok büszke ez után, hanem a páromra, aki ki fog állni mellettem ilyen nővel ellenben!!!!

és ha ez praktika???

kérdem én: mivel lenne jobb, ha könnyes szemmel előadnánk a párunknak hogy rosszul esik, ha mást istenít???

annyit segítene, hogy nem mondaná, de azt érezné......

és az én párom egyszerűen gyűlöli, ha ilyenekről nyarvognék neki!!!és szerintem ez sok pasiban így van

25/63 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell a párodnak könnyes szemmel előadni semmit, csak csendben meg kell jegyezni, hogy aha, tehát ez tetszik neki, nézzük, mit tehetünk.

Ahogy a kérdezőnek is írtam.

és akkor nem egy éretlen ovis érzelmi szintjén lennél, hanem egy felnőtt nőén.

Ez drága, amit csinálsz, nem praktika, hanem átb@szás, hiszen HAZUDSZ!

(tudom, nem nekem válaszoltál, ez van)

2011. ápr. 2. 14:33
 26/63 anonim ***** válasza:
27%

kicsikém, a férjed finoman megmondta, hogy egy trampli vagy és megkért, hogy adj magadra...úgyhogy nyugodtan menj el Fannival a kondiba és vegyél magadnak valami normális ruhát is + a kozmetikus fodrász sem fog megártani

attól, hogy férjnél vagy, még nem kell igénytelennek lenni és elhanyagolni magadat...ez az amit Fanni tud, neked meg ideje megtanulni ;)

2011. ápr. 2. 14:33
 27/63 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező,

félreérted a dolgokat, nem arról van szó, hogy olyannak kell lenni, mint a Fanni (barnabőrű, magas, ilyen-olyan), hanem hogy adj magadra. Hordj szép ruhákat, csináld meg a hajad többször, ne légy topis othon sem, járj el edzeni... Ilyesmi. Ő téged akar, csak esetleg túl sok a megszokás, vagy ilyemi.

2011. ápr. 2. 14:34
 28/63 anonim ***** válasza:
48%

14:27-hez ismét

én tetszem a páromnak, különben össze sem jött volna velem

a férfiaknak pedig mindig tetszik más is, nem csak a saját bnőjük, tehát kár állandóan megváltozni

sport, egészség, igényesség ennyi

és gusztustalan hogy egyesek azt akarják, hogy "pofára essek" amiért nem bőgök, mert a párom átnéz rajtam egy másik lányra

ha nincs tisztelet egy férfiban, tenni kell róla, hogy legyen, bőgéssel semmire nem megy az ember

2011. ápr. 2. 14:35
 29/63 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kerdezo,

Nem mondja at senki, hogy Te ugy nezz ki mint a Fanni. Nem, es nem, hanem apold azt amid van, azt emeld ki. Fius alakkal is lehet nagyon csinosnak lenni. Gondolkozz, mikor osszejottok ebben a tarsasagban, mi rihat le rolad. A feltekenyseg. legyel magabiztos, bartsagos, mosolygos, ne a mereg, feltekenyseg mutatkozodjon ki rajtad.

2011. ápr. 2. 14:36
 30/63 anonim ***** válasza:
59%

"EGY FARMEROS ANYUKA IS LE TUD PIPÁLNI EGY PLÁZACICÁT!!!! "

A kérdező nem írta, hogy plázacica lenne, tudod, attól, hogy valaki magassarkúban jár, csinos dolgokban és szép nő, nem biztos, hogy plázacica, hanem inkább nagybetűs Nő.

2011. ápr. 2. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!