Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, van egy baráti társaságom, melyben van egy nő. Ez a nő a férjem barátjának a felesége, ők a férjével 3 éve házasok, van egy 2 éves gyerekük. Azt vettem észre, hogy a nő kb mindenkinek a férjét már magába bolondította, köztük sajnos az enyémet is. Van, hogy ha meghívjuk őket hozzánk, ő mindig úgy néz ki, mint egy topmodell, mi meg többi feleség általában farmerben, meg pólóban vagyunk. Olyankor a férfiak le sem veszik róla a tekintetüket, mindig a társaságát keresik, valahogy folyton ő van a középpontban. Vele sokkal kedvesebbek, udvariasabbak, mint a saját feleségükkel és gyakran emlegetik, hogy ez a nő megint milyen szép. Tény, hogy női szemmel is nagyon szép nő, de egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy ha az ember férje más férfi feleségét isteníti. A férjem is sajnos beállt a sorba, a kezdetektől nagyon kedveli, de már az utóbbi időben olyanokat mond, hogy persze, a Fanni (így hívják a nőt) milyen jó alakú, ő el tud menni konditerembe, miért nem megyek el vele én is stb. Ez nagyon bosszantó! Már idegességemben mondtam neki, hogy ha ennyire tetszik neki, vegye el őt feleségül, de akkor azt mondta, hogy túl komolyan veszem. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
77%

egy újabb ötlet

amit még használni szoktak:

"enged közel a barátaidat, de az ellenségedet még közelebb"

bratyizz vele, sajátítsd ki, legyen a nagy bnőd, és hogy a pasidra nem fog nyomulni az már biztos, és további lehetőségeket is rejthet magában, pl a párod izgulhat, te mit beszélsz vele, mint nő a nővel, meg egyéb fejlemények

2011. ápr. 2. 15:16
 52/63 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán túlreagálod. A férfi agy más, mint a női. Egyszerűen megnézi, megjegyzi, hogy csinos, de a gondolat ezzel le van zárva. Ettől még halálosan szerelmes beléd. Mi nők háttérbe szorítjuk a vizuális élményeinket és azok megvitatását, de mivel a férfiak ezt nem így fogják fel, nem érzik, hogy ez bántó lehet. Nyugodj meg, nem bolondult belé, csak egyszerűen ő más. Nem véletlenül veled vállalt gyereket és téged vett el.A férfiak mások, ezt sose felejtsd el:)
2011. ápr. 2. 15:46
 53/63 anonim ***** válasza:
80%

Na, Kedves Kérdezö!

Itt mindenki megírta a frankót. Akkor tessék, itt a másik oldal:

23 éves vagyok egy 7 hónapos kislányom van. Világéletemben maximálisan adtam magamra. Ez szülés után sem változott. Olyan alakom van, mint egy Playboy cicának, természetes nagy melleim vannak, vékony derekam, csípöm, lábaim. Havonta járok fodrászhoz, hosszú szöke hajam van. Minden nap sminkelem magam. Csinos, feszülös, nöies ruhákban járok. Egy kívülálló számára ez a tökéletes feleség. DE!

Férjemnek ez nemigazán tetszik. Szinte minden nap megkapom, hogy minek annyit készülödni, kinek akarok ennyire tetszeni (mikor mondom, hogy neki akkor nem hiszi el, hiszen neki alapból is tetszem), nem vehetek fel nélküle szoknyát, feszülös ruhákat, számat nem festhetem ki, férfiakkal nem találkozhatok mert "lenyúlnak" töle, az idömet rá is fordíthatnám, stb.

Szóval ez sem nyakig tejfel, föleg, hogy én alapból vagyok ilyen, nem más miatt eröltettem meg magam.

Szerintem találd meg az egészséges középutat, néha vigyél változatosságot a kapcsolatba meg a külsödbe, de alapból ne változz meg teljesen, az nem is te lennél.

Fannival meg ne foglalkozz, 20 év múlva ö is ráncos lesz... na meg minden csoda 3 napig tart, egy idö után a férjed is abba fogja hagyni a nyálcsorgatást. Mondom, néha pici változatosság ütni fog :)

2011. ápr. 2. 16:50
 54/63 anonim ***** válasza:
84%
*bocsi, nem fenékig tejfel... Már fáradt vagyok :D
2011. ápr. 2. 16:52
 55/63 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ne sértődj meg, de a férjed egy k*csög. Persze, mindenkinek adott, hogy az töltse ki az életét, hogy jól nézzen ki, de ez nem megy mindenkinek, és nem is áll jól mindenkinek. Én nem vagyok sem szép, sem csinos, mint a többi lány, nincsenek szép ruháim, nem is értek sem az öltözködéshez, sem a sminkhez, a frizurákhoz. Életemben nem volt egy barátnőm sem, akikkel ezt megtanulhattam vagy gyakorolhattam volna. Most akkor? Kössem föl magam? Nem, mert van egy barátom, akinek a szemében szép vagyok, csinos és aranyos. És sosem bántana meg ilyen szöveggel, hogy bezzeg a haver csaja mennyire tuti.
2011. ápr. 2. 16:54
 56/63 anonim ***** válasza:
91%

Hehe! Ez nem hülyeség...a változatosság gyönyörködtet.

Az ember előbb vagy utóbb izgalomra vágyik Akkor jó, ha ezt ugyanannál az embernél megtalálja.

Azt vettem észre, hogy sokkal jobban felfigyelnek, ha a "farmerpóló" és a "sminkéscsiniruha" állapot váltogatja egymást.

Egyvalamitől óvaintenélek: a hisztitől. Ha azt mondod: Vedd őt feleségül, meg veszekedsz vele, akkor csak növeled a kontrasztot közted és a nő között: itt egy sárkány, ott egy királylány...

2011. ápr. 2. 17:46
 57/63 anonim ***** válasza:
78%

Látom ott is ökölharc folyik az igazságért:)

Szerintem amit semmiképp ne tegyél, az az hogy nyíltan konkurenciának tekinted a Fannit. Neki is biztosan vannak hibái, csak nem a dekoltázsában hordja.. Ne hisztizz, ha a férjed őt hozza fel példának, mert abból azt gondolhatja, tényleg jobbnak tartod magadnál, és erősíted a rajongását.

Ha olyasmit mond, amire nem tudsz máshogy reagálni, akkor derűs mosollyal az arcodon közöld vele, hogy nem szégyen, ha nem te vagy mindenben a legtökéletesebb, mint ahogyan ő (a férjed) sem az.

Te egy adott alkattal, arccal, személyiséggel vagy megáldva, próbáld meg ebből kihozni a legtöbbet. Emeld ki a saját szépségeidet, légy ugyanolyan nyitott, barátságos és érdeklődő mint a másik csaj. Élj olyan életet, hogy a többiek ezért ismerjenek el téged, ne pedig azért, mert mondjuk szerencsésebb génállománnyal születtél. Átlagos külsővel is le lehet hengerelni a férfiakat.. Ja és ne a férjed elismerésére várj, sajnos a férfiak csak azután kezdik el értékelni a dolgaikat (mint pl. feleség), miután a barátaik elkezdenek rajongani érte..

Az is igaz, amit tanácsoltak, jobb minél közelebbi kapcsolatot ápolni ezzel a Fannival. Így biztosan lesz benne annyi, hogy a te férjeddel nem szórakozik, illetve ha látja rajtad, hogy nem vagy féltékeny, egyenrangú félként fog rád gondolni, hiszen nem félsz tőle, tudod hogy te is érsz annyit, mint ő. (És ez a többiek számára is nyilvánvaló lesz)

Persze azt is megteheted, hogy rábólintasz a férjed sugallataira, és eljársz kondizni, táncolni, vásárolni, addig pedig majd ő vigyáz a kicsire, és persze jó képet vág a felmerülő költségekhez.. Biztos jobb lenne a közérzeted, ha többet tudnál foglalkozni magaddal, kivirulnál, jobb beszélgetőpartnerré válnál, több embert megismernél, könnyebben kerülnél a középpontba, ha társaság megy hozzátok.

A nők mesterien tudják manipulálni a férfiakat, nagy előnyük, hogy a férfi fel sem tételezne annyi intelligenciát, mint amennyi egy átlagos nőbe szorul:) Néha megélhetnél neki kulisszatitkokat arról, mit miért csinál egy nő, mit miért mond, mit hogyan ért valójában: ezt most csak azért jegyzem meg zárójelben, mert volt olyan barátom, aki folyton megjárta a nőkkel, míg nem beavattam kicsit a női gondolkodás rejtelmeibe, így a következő párját már sikerült jól megválasztania..:)

2011. ápr. 2. 18:52
 58/63 anonim ***** válasza:
50%
Mindig a szép magára adó nő a hibás,persze csak a sok izaddt melegítős tunya gyerekbe fulladó nő gondolja így.
2011. ápr. 2. 19:08
 59/63 napietus ***** válasza:
51%
írtam már korábban, hogy a verseny nemesít. nem úgy értettem, hogy olyannak kell lenned, mint ő, de azért gondolom, van min csiszolni. a férjednek nyilván az tetszik benne, hogy csinos, ad magára. tegyél Te is így, ez Neked is csak a javadat fogja szolgálni, majd meglátod! ne hibáztasd őt azért, mert szép, sem a férjeiteket azért, mert meglátják a szépséget. hiszen Benned is meglátta, azért vett el...gondolkodj el ezen...
2011. ápr. 2. 19:11
 60/63 anonim ***** válasza:
86%
Beszélj őssze a többi csajjal, és kezdjétek el fenemód dicsérni az egyik férfit a bandából, hogy milyen izmos jólöltözött, jó a humora stb. Talán észhez tér a férjed.
2011. ápr. 2. 21:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!