Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?
Egyáltalán nem a nőben van a hiba! Ő csak kinéz, ahogy kinéz. Tesz is érte! Ha nem kacérkodik, csak szimplán jól néz ki, nem hibáztatható!
Ha nem tetszik a dolog, igenis figyelj te is magadra, vegyél fel néha szexisebbet a farmeren meg a pólón kívül!
Utolso elotti:
Nem nagyon ugyeltel, mert nagy bunkonak tunsz hozzaszolasodbol.
Bocsi, bunkozas a kovetkezo valaszolonak szolt!
Ez a válasz 16%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:17
14:18-as én vagyok az "utolsó"
lehet hogy nagyon gáz amit írtam, de 100%-os biztos, eredményes hatást vált ki, büszkék lehetünk majd a párunkra
amikor egy-egy kacérkodását, pont ő fogja leoltani, vagy amikor nem a "fanniról" hanem RÓLUNK fog zengeni ;)
14:17 vagyok
egyáltalán nem lennék bunkó!!!!!!!!!!!
a lényeg abban rejlik pont, hogy kedvesen, vidáman előadni mindent, senkit meg nem sértve/bántva!!!!!!!!!!!
ha valaki ideges egy másik miatt, azt nem szabad kimutatni, magabiztosnak kell tűnni!!!!!
ez nem bunkóság!!!!!!!!!!!
Kedves 14:23 és magadra büszke vagy? Meg arra, hogy hazugságokkal "csalod ki" a rajongását? Ez neked nem sántít? Bazi szánalmas ez a módszer.
Ahelyett, hogy tanulnál a dologból, például arról, mi tetszik a párodnak. Mert pl ha igyekeznél adni magadra úgy, ahogy az a másik nő, akkor újra elcsavarnád a fejét. TE és nem a hazugságaid. Hiszen csak téged szeret, ha veled van, de ugye tenni nem árt a kapcsolatért. Csak nem így, ahogy te. Erre lehet aztán jövőt alapozni, az ilyen jellemre. Gratula.
aki meg a vőlegényemről írt:
ne hari, de én jobban ismerem őt, mint te.
és megbízható :) csak férfi
én meg csak nő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!