Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, van egy baráti társaságom, melyben van egy nő. Ez a nő a férjem barátjának a felesége, ők a férjével 3 éve házasok, van egy 2 éves gyerekük. Azt vettem észre, hogy a nő kb mindenkinek a férjét már magába bolondította, köztük sajnos az enyémet is. Van, hogy ha meghívjuk őket hozzánk, ő mindig úgy néz ki, mint egy topmodell, mi meg többi feleség általában farmerben, meg pólóban vagyunk. Olyankor a férfiak le sem veszik róla a tekintetüket, mindig a társaságát keresik, valahogy folyton ő van a középpontban. Vele sokkal kedvesebbek, udvariasabbak, mint a saját feleségükkel és gyakran emlegetik, hogy ez a nő megint milyen szép. Tény, hogy női szemmel is nagyon szép nő, de egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy ha az ember férje más férfi feleségét isteníti. A férjem is sajnos beállt a sorba, a kezdetektől nagyon kedveli, de már az utóbbi időben olyanokat mond, hogy persze, a Fanni (így hívják a nőt) milyen jó alakú, ő el tud menni konditerembe, miért nem megyek el vele én is stb. Ez nagyon bosszantó! Már idegességemben mondtam neki, hogy ha ennyire tetszik neki, vegye el őt feleségül, de akkor azt mondta, hogy túl komolyan veszem. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
64%

Egyáltalán nem a nőben van a hiba! Ő csak kinéz, ahogy kinéz. Tesz is érte! Ha nem kacérkodik, csak szimplán jól néz ki, nem hibáztatható!

Ha nem tetszik a dolog, igenis figyelj te is magadra, vegyél fel néha szexisebbet a farmeren meg a pólón kívül!

2011. ápr. 2. 14:19
 12/63 anonim ***** válasza:
76%
Kedves utolsó, ez a viselkedés irtó szánalmas és kicsinyes, éretlen... Remélem, a kérdezőnek több esze van, mint neked, és nem lesz olyan hüly.e, hogy a tanácsodat megfogadja.
2011. ápr. 2. 14:19
 13/63 anonim ***** válasza:
93%

Utolso elotti:

Nem nagyon ugyeltel, mert nagy bunkonak tunsz hozzaszolasodbol.

2011. ápr. 2. 14:20
 14/63 anonim ***** válasza:
89%
Az utolsót a fikázós kommentelőre írtam.
2011. ápr. 2. 14:20
 15/63 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi, bunkozas a kovetkezo valaszolonak szolt!

Ez a válasz 16%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:17

2011. ápr. 2. 14:22
 16/63 anonim ***** válasza:
8%

14:18-as én vagyok az "utolsó"

lehet hogy nagyon gáz amit írtam, de 100%-os biztos, eredményes hatást vált ki, büszkék lehetünk majd a párunkra

amikor egy-egy kacérkodását, pont ő fogja leoltani, vagy amikor nem a "fanniról" hanem RÓLUNK fog zengeni ;)

2011. ápr. 2. 14:23
 17/63 anonim ***** válasza:
80%
:DD És ez nem praktika? A vőlegényed csak addig játszik ilyet amíg akar, aztán majd csak elötted...a pasik nem hülyék ám...:)))
2011. ápr. 2. 14:24
 18/63 anonim ***** válasza:
21%

14:17 vagyok

egyáltalán nem lennék bunkó!!!!!!!!!!!

a lényeg abban rejlik pont, hogy kedvesen, vidáman előadni mindent, senkit meg nem sértve/bántva!!!!!!!!!!!

ha valaki ideges egy másik miatt, azt nem szabad kimutatni, magabiztosnak kell tűnni!!!!!

ez nem bunkóság!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 2. 14:26
 19/63 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 14:23 és magadra büszke vagy? Meg arra, hogy hazugságokkal "csalod ki" a rajongását? Ez neked nem sántít? Bazi szánalmas ez a módszer.

Ahelyett, hogy tanulnál a dologból, például arról, mi tetszik a párodnak. Mert pl ha igyekeznél adni magadra úgy, ahogy az a másik nő, akkor újra elcsavarnád a fejét. TE és nem a hazugságaid. Hiszen csak téged szeret, ha veled van, de ugye tenni nem árt a kapcsolatért. Csak nem így, ahogy te. Erre lehet aztán jövőt alapozni, az ilyen jellemre. Gratula.

2011. ápr. 2. 14:27
 20/63 anonim ***** válasza:
14%

aki meg a vőlegényemről írt:

ne hari, de én jobban ismerem őt, mint te.

és megbízható :) csak férfi

én meg csak nő ;)

2011. ápr. 2. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!