Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?
Elmondom neked,hogy mit kell tenned.
1, elmesz konditerembe es jo kis alakot csinalsz magadnak
2, oltozkodj te is ugy mint egy top model,
Es akkor tuti a ferjed nem fog kikacsingatni.
Tanulsag:
Ne poloban es farmerben eld le eletedet. Adj magadra es kornyezetedre. Legyel igenyesebb megjelenesedre, ne csak a ferjed meg a trsasagbeli ferfiakert, hanem sajat magadnak. Igy akkor nem fogod a Fanni-t vetelytarsnak nezni.
teljesen hasonló helyzetben vagyok, csak nekem a vőlegényem még a párom, és a haveri körben mindenkinek hosszútávú-komoly kapcsolata van,senki nem házas
és ebben a körben is vagy egy nő, mondjuk ő a hatalmas melleivel és bájos megnyilvánulásaival a pasik kedvence
én az én barátomat hosszú munka árán "fejlesztem" agyilag, hogy a női praktikák mőgé lásson, és mindent elmagyarázok neki úgy, hogy totál lejön, hogy a csaj végülis milyen szánalmas!
nálam ez hosszú folyamat volt és még tart
kezdetekkor: volt egy bnőm, aki rá volt szállva, felhívta magához, ilyenek
erre én sokat meséltem neki a csajról, pl, ha a bnőimmel meglátjuk, elkezdünk menekülni és annyit röhögünk rajta, meg ilyen dumák, tehát folyamatosan lejáratom a másikat
aztán a filmekben is elemezgetem a csajokat, akiktől látszik, hogy "elalélt" és érdekes és hihetetlen, de a pasik gondolkodása annyira vezethető, hogy ámulatba ejtő már!!!
pl a helyedben én olyanokról mesélnék róla, hogy befingott a liftbe, meg ilyenek és egyfolytában nevetnék a csajon, meg próbálnám társaságban is szívatni, persze ügyelve arra hogy ne én jöjjek úgy ki a helyzetből, hogy bunkó vagyok
EGY FARMEROS ANYUKA IS LE TUD PIPÁLNI EGY PLÁZACICÁT!!!!
tekintve, hogy a legotrombább csajok hívják kacérkodnak néha a párommal, mellettem, a csinos, sportos, igényes, szép csaj mellett!!!!!!
SZÓVAL NEM A KÜLSŐ A TRÜKK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!