Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, van egy baráti társaságom, melyben van egy nő. Ez a nő a férjem barátjának a felesége, ők a férjével 3 éve házasok, van egy 2 éves gyerekük. Azt vettem észre, hogy a nő kb mindenkinek a férjét már magába bolondította, köztük sajnos az enyémet is. Van, hogy ha meghívjuk őket hozzánk, ő mindig úgy néz ki, mint egy topmodell, mi meg többi feleség általában farmerben, meg pólóban vagyunk. Olyankor a férfiak le sem veszik róla a tekintetüket, mindig a társaságát keresik, valahogy folyton ő van a középpontban. Vele sokkal kedvesebbek, udvariasabbak, mint a saját feleségükkel és gyakran emlegetik, hogy ez a nő megint milyen szép. Tény, hogy női szemmel is nagyon szép nő, de egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy ha az ember férje más férfi feleségét isteníti. A férjem is sajnos beállt a sorba, a kezdetektől nagyon kedveli, de már az utóbbi időben olyanokat mond, hogy persze, a Fanni (így hívják a nőt) milyen jó alakú, ő el tud menni konditerembe, miért nem megyek el vele én is stb. Ez nagyon bosszantó! Már idegességemben mondtam neki, hogy ha ennyire tetszik neki, vegye el őt feleségül, de akkor azt mondta, hogy túl komolyan veszem. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogy mindenki olyan könnyen írogatja, hogy adjon magára a kérdező és járjon ugyanúgy konditerembe...stb. De akinek családja van és dolgozik, az nagyon jól tudja, hogy milyen rohadt fárasztó egész nap reggeltől estig talpon lenni és a munkában megfelelni, a gyerekeknek megfelelni és gondoskodni róluk, ezek mellett otthon megfelelni és minden nap finomat főzni, takarítani, mosni, mosogatni..stb, a férjnek megfelelni minden szinten....és mindezek után hulla fáradtan beesni az ágyba este...egyáltalán nincs csodálkoznivaló azon, ha szerencsétlennek nincs már ereje még konditerembe is eljárni vagy futni. És igenis elég csúnya dolog, amit csinál a férje, mert meg kellene becsülnie azt a nőt, aki mellette van és ellátja, gyereket szült neki...stb. De azért jó, hogy itt mindenkinek ennyi ideje van, hogy mindenki tudna járni konditerembe és futni...

A férjeddel nem beszéltél még erről? Szerintem mondd el neki, hogy mi zavar és ha megérti akkor biztos jobban odafigyel majd kicsit.

2011. ápr. 2. 14:52
 42/63 anonim ***** válasza:
56%

14:47-eshez válasz:

hogy a párom ne érezze azt a fannifélék miatt, mint a kérdezőnek a párja

szeretem, ha engem a fannifélék elé helyez,értékel, megbecsül, ha szebb nálam a fanni, ha nem.

a kérdező meg ha leragad a külsőségek szintjén, ahogy látom, azzal elássa magát

2011. ápr. 2. 14:56
 43/63 anonim ***** válasza:
50%

kedves 14:52-es eljutott arra, ami megint nem megoldás, ahogy már írtam, ha "elsírjuk" a bánatunkat

attól a fanni még "izgi" marad a szemében, csak esetleg nem mutatja ki

2011. ápr. 2. 14:58
 44/63 anonim ***** válasza:
84%
Hát, 14:56, ha te "megbecsülésnek" azt érzed, hogy másokról olyasmit terjesztesz, hogy fingott a liftben, és ezáltal te ettől bármivel jobb leszel nála (ez utoljára általános iskolában számít meghatározó tényezőnek, akkor az baromi érdekes, de egészségedre, komolyan. További kellemes hazudozást a párodnak, és kellemes rágalmazást. Azt azért a párod is biztos tudja, hogy mindenkinek szelel a s.egge. :D
2011. ápr. 2. 15:02
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

Mondogasd a férjednek,hogy milyen jó pasi a Fanni férje, milyen ápolt, milyen sugárzó. -de akkor,amikor Ő a Fannit hozza fel. Hátha észbekap. Pl.

-Jaj,ez a Fanni ma is milyen szép volt. - Te meg:

-Hát egy olyan szivdöglesztő pasi mellett adnia is kell magára. Hátha leesik neki :)

2011. ápr. 2. 15:02
 46/63 anonim ***** válasza:
78%

14:37-eshez

akkor helyesbítek:

egy farmeros anyuka is le tud pipálni egy nagybetűs nőt!

2011. ápr. 2. 15:03
 47/63 anonim ***** válasza:
100%
14:52es vagyok, Nekem már az is számítana, ha nem mutatná ki. Amit nem tudok, az nem fáj. De nekem is és szerintem mindenkinek rosszul esik, ha a párja így néz egy másik nőre, akinek teljesen más élete van, mint nekünk. Rossz azt érezni, hogy akármennyire is szeretnénk, nem tudunk megfelelni a párunknak. :( Ha én ilyet érzek, nem mindig van erőm utána felvenni a harcot a másik lánnyal...hanem magamba zuhanok, hogy nem vagyok jó neki pedig igyekszem mindenben jól teljesíteni, hogy büszke legyen rám. :(
2011. ápr. 2. 15:04
 48/63 anonim ***** válasza:
84%
15:02 nagyon jó!!! Ezzel egyet értek :)
2011. ápr. 2. 15:05
 49/63 napietus ***** válasza:
75%
a verseny nemesít, szóval hajrá :) legyél Te is csinos :)
2011. ápr. 2. 15:06
 50/63 anonim ***** válasza:
78%

15:04

ez az, ha mindent megteszel a párodnak, érte, akkor pont hogy nem lesz büszke rád, mert a férfiak arra büszkék, amit nehezen elérnek és megszerezték, amiért küzdeni, harcolni kell

amelyik nő mindent alájuk tesz, azt pont nem fogják értékelni

lásd a fanni semmit nem tett, mégis ő az isten....most

a 15:02 es kommentedhez meg látom minősíteni az megy, de hogy melyikünk maradna meg a jég hátán, szerintem nem kérdés

2011. ápr. 2. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!