Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?
Az a baj, hogy mindenki olyan könnyen írogatja, hogy adjon magára a kérdező és járjon ugyanúgy konditerembe...stb. De akinek családja van és dolgozik, az nagyon jól tudja, hogy milyen rohadt fárasztó egész nap reggeltől estig talpon lenni és a munkában megfelelni, a gyerekeknek megfelelni és gondoskodni róluk, ezek mellett otthon megfelelni és minden nap finomat főzni, takarítani, mosni, mosogatni..stb, a férjnek megfelelni minden szinten....és mindezek után hulla fáradtan beesni az ágyba este...egyáltalán nincs csodálkoznivaló azon, ha szerencsétlennek nincs már ereje még konditerembe is eljárni vagy futni. És igenis elég csúnya dolog, amit csinál a férje, mert meg kellene becsülnie azt a nőt, aki mellette van és ellátja, gyereket szült neki...stb. De azért jó, hogy itt mindenkinek ennyi ideje van, hogy mindenki tudna járni konditerembe és futni...
A férjeddel nem beszéltél még erről? Szerintem mondd el neki, hogy mi zavar és ha megérti akkor biztos jobban odafigyel majd kicsit.
14:47-eshez válasz:
hogy a párom ne érezze azt a fannifélék miatt, mint a kérdezőnek a párja
szeretem, ha engem a fannifélék elé helyez,értékel, megbecsül, ha szebb nálam a fanni, ha nem.
a kérdező meg ha leragad a külsőségek szintjén, ahogy látom, azzal elássa magát
kedves 14:52-es eljutott arra, ami megint nem megoldás, ahogy már írtam, ha "elsírjuk" a bánatunkat
attól a fanni még "izgi" marad a szemében, csak esetleg nem mutatja ki
Mondogasd a férjednek,hogy milyen jó pasi a Fanni férje, milyen ápolt, milyen sugárzó. -de akkor,amikor Ő a Fannit hozza fel. Hátha észbekap. Pl.
-Jaj,ez a Fanni ma is milyen szép volt. - Te meg:
-Hát egy olyan szivdöglesztő pasi mellett adnia is kell magára. Hátha leesik neki :)
14:37-eshez
akkor helyesbítek:
egy farmeros anyuka is le tud pipálni egy nagybetűs nőt!
15:04
ez az, ha mindent megteszel a párodnak, érte, akkor pont hogy nem lesz büszke rád, mert a férfiak arra büszkék, amit nehezen elérnek és megszerezték, amiért küzdeni, harcolni kell
amelyik nő mindent alájuk tesz, azt pont nem fogják értékelni
lásd a fanni semmit nem tett, mégis ő az isten....most
a 15:02 es kommentedhez meg látom minősíteni az megy, de hogy melyikünk maradna meg a jég hátán, szerintem nem kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!