Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Feleségek, mit tennétek, ha a baráti társaságotokban egy ilyen nő lenne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, van egy baráti társaságom, melyben van egy nő. Ez a nő a férjem barátjának a felesége, ők a férjével 3 éve házasok, van egy 2 éves gyerekük. Azt vettem észre, hogy a nő kb mindenkinek a férjét már magába bolondította, köztük sajnos az enyémet is. Van, hogy ha meghívjuk őket hozzánk, ő mindig úgy néz ki, mint egy topmodell, mi meg többi feleség általában farmerben, meg pólóban vagyunk. Olyankor a férfiak le sem veszik róla a tekintetüket, mindig a társaságát keresik, valahogy folyton ő van a középpontban. Vele sokkal kedvesebbek, udvariasabbak, mint a saját feleségükkel és gyakran emlegetik, hogy ez a nő megint milyen szép. Tény, hogy női szemmel is nagyon szép nő, de egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy ha az ember férje más férfi feleségét isteníti. A férjem is sajnos beállt a sorba, a kezdetektől nagyon kedveli, de már az utóbbi időben olyanokat mond, hogy persze, a Fanni (így hívják a nőt) milyen jó alakú, ő el tud menni konditerembe, miért nem megyek el vele én is stb. Ez nagyon bosszantó! Már idegességemben mondtam neki, hogy ha ennyire tetszik neki, vegye el őt feleségül, de akkor azt mondta, hogy túl komolyan veszem. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
46%

14:33 -ashoz:

te mindent írtál, csak megoldást nem, ami segítene

2011. ápr. 2. 14:37
 32/63 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 14:30

csatlakozom Nova-9-hez, ne dobálózz a praktika szóval, ne mentegetsd a viselkedésed, ez amit te művelsz, hazudozás, és rágalmazás. Semmilyen nőies dologhoz nincs semmi köze. Vedd észre legalább, hogy egy szánalmas, éretlen, "én szebb vagyok, mint a Juli"-típusú óvodás csitri vagy.

2011. ápr. 2. 14:37
 33/63 anonim ***** válasza:
61%

ok nézzük a felnőttes szintet az ovis helyett:

ami eddig lejött:

ha úgy néznél ki mint a fanni, akkor sem lennél a fanni, mert fanni nem az övék, tehát ott van a megérinthetetlen báj.

tehát külsőváltozás hülyeség

ráadásul nem nekünk kellene a pasi után futni, hanem azt kihozni, hogy a párunknak mi legyünk a fontosak, az elsők, a királynők, a fannifélék meg mellékes kis apróságok.

ehhez szerintem tuti nem a párunknak kellene -"nyalni" mert akkor őt istenítjük, mintha ezzel igazolnánk, hogy helyesen viselkedik...

2011. ápr. 2. 14:41
 34/63 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 14:35

"én tetszem a páromnak, különben össze sem jött volna velem "

Akkor ha ilyen biztos vagy kettőtökben, miért kell neki hazudni, és se.gget csinálni a szádból? Valami nagyon bűzlik körülötted.

2011. ápr. 2. 14:42
 35/63 anonim ***** válasza:
75%
ha valaki olvasta már a "miért a rossz lányokat veszik el a férfiak, vagy Csernus a nő/férfi könyveket, az fog megoldást írni
2011. ápr. 2. 14:43
 36/63 anonim ***** válasza:
75%

14:42-es

ha tovább olvastad volna, benne van a kérdésedre a válasz is

a férfiaknak nem csak a saját párjuk tetszik!!!!!

2011. ápr. 2. 14:44
 37/63 anonim ***** válasza:
93%
Csernusnak a felesege lelepett egy masik palival. Nagyon sokat tudott a TV phisziater!
2011. ápr. 2. 14:46
 38/63 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok igénytelen:( Nem zsíros a hajam, nem vagyok elhízva, nem rohadnak le rólam a ruháim, nem vagyok ápolatlan. Mindössze nem tudok úgy kinézni, mint a nő, nincs olyan szép arcom, hosszú hajam, nem érzem jól magam olyan ruhákban, amikben ő. De ettől függetlenül nem vagyok topis, szoktam magam sminkelni, néha elmegyek fodrászhoz, de attól még nem lesz hosszú, dús hajam, meg ilyenek. Egyszerűen ilyen vagyok és kész, nem hanyagoltam el magam, de nem kérnének már fel egy Playboy fotózásra, az biztos. A férjem meg nagyon bánt ezzel.
2011. ápr. 2. 14:46
 39/63 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell olyannak lenned mint a Fanni. Sportosan is lehetsz csinos, rengeteg stílus van amik közül válogathatsz, nem kell pont ugyanúgy kinézni. Nyugodtan kísérletezz, és ÉLVEZD, az a legfontosabb. Ne azért menj vásárolni, mert a férjed ezt meg azt mondta. Ne legyél mindíg ugyanolyan, meg fog érted őrülni, ez biztos!!! Pl egyik nap vedd nőcisre a figurát, másnap legyél visszafogott öltözékben, szóval váltogasd a stílusokat, éppen mihez van kedved. A ruhatáradat sem kell feltétlenül lecserélni, elég pár jó kiegészítő, és már akár egy hétköznapi kardigánból is dögös cuccot tudsz varázsolni. Póló és póló között is óriási különbségek vannak, ne vegyél kettő ugyanolyan szabású pólót, farmernél is ugyan ez a helyzet, és ha nadrágos vagy, kipróbálhatod a szövetnadrágokat ( különféle szabással, hosszal, nyugodtan próbálj fel többet, fogsz olyat találni ami praktikus, kényelmes, és csinos is ), sportosabb blúzzal, ingekkel, magassarkú helyett is vannak csinos lapossarkú cipők, szóval kezdj el variálni a külsőddel, egyrészt tuti jó szórakozás lesz neked, másrészt meg a párod is észre fogja venni.:)

Izmot felszedni a legnehezebb, súlyzós edzéssel, és megnövelt fehérjebevitellel lehet.

Ha fehérbőrű vagy, sminkkel csodákat tudsz tenni, kérd meg a kozmetikusodat, hogy mondja el milyen színeket használj attól függően milyen hatást akarsz elérni.

Ezek nem nagy dolgok.

2011. ápr. 2. 14:47
 40/63 anonim ***** válasza:
25%
Igen, a férfiaknak nemcsak a saját párjuk tetszik, de ha ez ilyen általános igazság (amúgy egyetértek), akkor te miért törekszel ennyire, hogy márpedig a tiéd ne lásson szépnek mást? Ráadásul ilyen legalja módszerekkel?
2011. ápr. 2. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!